Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tacy  własnie jak H są najgosi, bo udaja katolika , już dawno mi sie reklamy z nim wyświetlały... ciekawe kto go tak promował ? to jest  kolejny projekt , Swetru zaczął start od 11% poparcia,

To kraj z dykty uj dvpa i kamieni kupa

Same kurła agenciaki od Bolka... taki macie "kraj"

Edytowane przez GABBER85
  • Like 1
Opublikowano
14 minut temu, racyl napisał:

Doskonale widać jakie było tvp info pod rządami pis 

Ale trzeba słuchać od początku a nie wyrywnik 

ale mógł na temat a nie kręcić 

Opublikowano (edytowane)

Nigdzie żaden pracownik w tvn, polsacie, tok fm tak się nie zachowuje. Takich  zachowań dziennikarzy tvp za czasów pis jest mnóstwo . Tego nawet nie można nazwać dziennikarstwem . Do tego jeszcze paski grozy i propaganda gotowa. To jest wstyd żeby takie coś funkcjonowało w mediach publicznych dalej

Edytowane przez racyl
  • Like 1
Opublikowano
43 minuty temu, racyl napisał:

Nigdzie żaden pracownik w tvn, polsacie, tok fm tak się nie zachowuje. Takich  zachowań dziennikarzy tvp za czasów pis jest mnóstwo . Tego nawet nie można nazwać dziennikarstwem . Do tego jeszcze paski grozy i propaganda gotowa. To jest wstyd żeby takie coś funkcjonowało w mediach publicznych dalej

A dla mnie to bardziej interesujące niż jakaś bezsensowna paplanina -kogo kolwiek jakby w drugą stronę też bym chętnie pokibicował -to jak sparing bokserski -nieprzewidywalny przebieg .Ale trzeba przyznać że  tak prowokować to jest sztuka 

Opublikowano

Mamy nowego prezesa pisowskiej wirtualnej telewizji. Łopiński po chyba dwóch dniach zrezygnował. Ciekawe czy wziął odprawę? Teraz został prezesem Adamczyk. Człowiek który zasłynął z lania jadu w tvp i pobicia partnerki.

Opublikowano
44 minuty temu, hubertuss napisał:

Człowiek który zasłynął z lania jadu w tvp i pobicia partnerki.

No to kwalifikacje jak najbardziej są. Ale ciekawe co robi w wolnym czasie, jakie ma pasje, co go kręci?:lol:

Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał:

No to kwalifikacje jak najbardziej są. Ale ciekawe co robi w wolnym czasie, jakie ma pasje, co go kręci?:lol:

Ma wprawę to może jakieś rękoczyny obejrzymy obu neo prezesów tv 😛

Opublikowano

emitel zapewnil sporej czesci mieszkancow malopolski i kieleckiego rodzinne swieta- cala rodzina zbierala sie przed telewizorami z antena satelitarna. bo z naziemnej nie bylo sygnalu..

remont nadajnika cos im nie wyszedl.. od 2 tygodni mieli skonczyc .. przelozyli nadawanie na zapasowy i przy zlej pogodzie nie ma dobrego sygnalu..

11 godzin temu, Roman176 napisał:

przecież ty nie obchodzisz sw to co się głupio pytasz ? 

a na paliwo brałeś ? 

tak nie obchodze ,jak ty nie pijesz 🤣🤣

11 godzin temu, gregor1284 napisał:

on jest sztucznym wytworem politycznym.. najlepiej z dziennikarzy wypadl w badaniu fokusowym..

11 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

Tak samo wiarygodne źródło informacji jak Onet ...

kto legalnie finansuje politykow i ich komitety wyborcze mozna latwo sprawdzic..

slonce wyszlo, wieje slabo..

Opublikowano

Wice minister - Michał Kołodziejczak , ma już jakieś pomysły ?.

Bo jak na razie to robiła tak ,  Blokuje drogi, mówi o "ratowaniu polskiej wsi" i denerwuje polityczne elity, jak mało kto.

Czy tym razem jako Wice Minister będzie maiła sukcesy tylko jakie ?.

Opublikowano
36 minut temu, galan99 napisał:

Bo jak na razie to robiła tak ,  Blokuje drogi, mówi o "ratowaniu polskiej wsi" i denerwuje polityczne elity, jak mało kto.

Czyli mówi to , co zwykle. Kiedy w końcu zacznie mówić ludziom prawdę? Bo niczego nie jest w stanie uratować. 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jacek1296 napisał:

460 posłów, spoko. A ci pozostali wybrańcy to kto, jeśli wolno spytać?

a mamy jeszcze rząd w którym zwykle 5 to nie posłowie 

Opublikowano

W TVP mówili co im politycy z pis kazali a w TVN jako prywatna telewizja mówiła to co prezes chciał i jakie on i zarząd ma poglądy. Więc wiarygodniej telewizji nigdy nie było i nigdy nie będzie mówią to co chcą byśmy wiedzieli. A każdego normalnego człowieka swymi kłamstwami wyprowadzą z równowagi jak wiesz ze ci plują w twarz i wmawiają ze to deszcz. Dlatego wszyscy politycy zachowują się tak samo. 

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Wice minister - Michał Kołodziejczak , ma już jakieś pomysły ?.

Czy tym razem jako Wice Minister będzie maiła sukcesy tylko jakie ?.

No chyba ma bo rolnicy z tego co słyszałem odstąpili od protestów na granicy zostali tylko transportowcy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v