Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Roman176 napisał:

2 punkt widzenia teraz można kraść bez alarmu mediów 

I to nazywa się HIPOKRYZJA .

Widzisz drzazgę w oku platformersów a nie widzisz już belki w oku pisiorków. 🤨

Opublikowano
10 godzin temu, gregor1284 napisał:

Na tt lewactwo głosi że wstrzymał podwyżki dla nauczycieli a Ci którzy trzezwo myślą wyjaśniają ich zaraz w komentarzach że to i tvp chodziło 

a tu nie chodzi ani o jedno ani drugie. ;) 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, dsbh napisał:

To nie Bank Światowy tylko nowy premier się mści. No i wszedł w kompetencje prezesa NBP ale przecież to wszystko zgodnie z prawem :ph34r:.

Ciekawe co piszesz bo na stronach BŚ jako przedstawiciel odpowiedzialny za kontakty PL z BŚ jest polski minister finansów. Glapa nie ma tam żadnych kompetencji. Wyleci stamtąd tez syn Kamińskiego.

Nowy premier się mści masz rację. Zachował się jak mężczyzna wobec gnoja który szarga pamięć jego przodków którzy nie mogą się obronić bo nie żyją a którzy byli Polakami. O którym to gnoju Lech Kaczyński powiedział, że większego łajdaka w życiu nie widział. Brawo Tusk zachował się jak mężczyzna broniący rodziny a gnój Kurski jak prawdziwy katolik na święta mam nadzieję, że miał gruby wkurw.

9 godzin temu, nie napisał:

Image

Proszę Państwa oto Marszałek Sejmu (druga osoba w Państwie) Szymon Holowniaz nielegalnymi imigrantami w Sejmie RP…

Czy Pan Marszałek wie czym są działania hybrydowe a może więcej czym są działania PONIŻEJ PROGU WOJNY???

co za idiota, pokazuje, że teraz do polski można przybywać nielegalnie w każdej ilości, zaraz się zacznie operacja śluza 2

skrajna nieodpowiedzialność nowego rządu, za którą wszyscy zapłacimy

-----------------------------------------------

jeśli to się potwierdzi .....

Grupa "Wejście" na WhatsApp, w której są nowe władze Polskiego Radia, prezes PAP M. Błoński, znana adwokat, - omawia i planuje przejęcie medium publicznego.  

"Pachnie stanem wojennym, ale lepszy krzyk 50 niż dowód na bezsilność władzy" - pisze jedna z osób. 

Gangsterzy umawiają się na zamach na polską infrastrukturę informacyjną przy pomocy whatsupa. Komunikatora, który czytają służby specjalne 20 państw.

już za granicą nazywają ich zamordystami, po-lszewiki

co tam prawo - władza musi pokazać kto rządz

Słychać wycie znakomicie. Wesołych Świąt,😄 zamiast kolędy będziesz wył dalej.

1 godzinę temu, racyl napisał:

Pis chce organizować 11 jakiś marsz przed sejmem protestacyjny. Te głupki myślą, ze jak Dudeł będzie takie numery robił to wyżej wymienione w memie osoby czy ich rodziny nawet jak były za pisem no na ten marsz przyjdą. W podzięce za odebranie podwyżek chyba. Normalnie zbaranieli do reszty.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
Dnia 22.12.2023 o 11:04, Ulman napisał:

Taaa, wymordował i rozpieprzyli hitlerowców

Bo za Armią Czerwoną szła armia NKWD.

Dnia 22.12.2023 o 11:46, dysydent napisał:

@Ulman zatem ja bym tę "Republikę" na naziemny mux który wpuścił a państwowe media niech się finansują same a broń Boże z przymusu czy to abonamentu obowiązkowego jedynie ew dobrowolny no i żadnych dotacji z budżetu a właścicielem se może urzędas państwowy być bo też ma prawo na media reprezentujących jego interesy tylko niech tego nie robi na koszt tych którzy tego już dawno nie oglądają/słuchają i nie zamierzają do nadal
przy okazji wyszedł by paradoks gdzie abonament dobrowolny by płacił też i ten kto tego też nie ogląda czyli tenże urzędas :P

kto powiedział że cynizm nie może być uczciwy?

Koncesja na 10 lat to chyba teraz 15 mln zł. Roczne nadawanie ok 1 mln zł. Niektóre stacje chciały by wejść na naziemną ale koszta by ich zniszczyły.

Dnia 22.12.2023 o 12:15, Ulman napisał:

Sakiewicz musi się cieszyć. Większa widownia dziadków to  regularna kasa a i wyższa oglądalność a co za tym idzie wyższe wpływy z reklam.

Nie w temacie jesteś. Kanał jest kodowany i dostępny w pakietach od 40 zł miesięcznie. Umowę trzeba podpisać na 2 lata. Czy dla jednego kanału ma to sens ?

2 godziny temu, racyl napisał:

412878613_327197546817810_7511013148787676220_n.jpg

Ale w czym problem ? Premier wyraźnie powiedział, że jeżeli nie zdążą od pierwszego to i tak wszyscy dostaną wyrównanie. Tuskowi nie wierzysz 😛 ?

14 godzin temu, mirro napisał:

Co dzisiaj w oświadczeniu Bank Światowy potwierdził, przyznając że może tak zrobić.:lol:

Sprawdziłem sobie i faktycznie Bank Światowy uznał ustawę Tuska. To ciekawe że przez tyle lat Tuskowi nie przeszkadzały kompetencje prezesa NBP aż do tej pory, nawet jak był premierem. No i wychodzi na to że teraz wszystko można będzie załatwić ustawą.

Opublikowano
4 godziny temu, MariuszDe napisał:

Nie no napisałem że klękają przed islamem czyli na wszystko im pozwalają bo się ich boją...my narazie z nimi nie mamy problemu bo ich nie ma ale patrząc na zachód...masakra

Widziałeś co się wczoraj w stolicy działo? Są chyb i u nas

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Słychać wycie znakomicie. Wesołych Świąt,😄 zamiast kolędy będziesz wył dalej.

Tam wcześniej pisałeś że przez Ukrainę wyczerpaliśmy limit uchodźców czy coś w tym stylu. Mamy przyjmować rocznie 2 tys. lub płacić jakąś kosmiczną kwotę i nie pisz nic o Turkach którzy przyjechali tu do pracy i mają papiery na to skąd są bo się okaże że z tych 2 tys. każdy to Ahmed a papiery wypadły im w czasie sztormu.

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, dsbh napisał:

Koncesja na 10 lat to chyba teraz 15 mln zł. Roczne nadawanie ok 1 mln zł. Niektóre stacje chciały by wejść na naziemną ale koszta by ich zniszczyły.

U mnie ta pseudotelewizja Sakiewicza jest dostępna w telewizji naziemnej. Jest w kraju kilka nadajników z których nadają ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Thanks 1
Opublikowano
10 minut temu, gregor1284 napisał:

Widziałeś co się wczoraj w stolicy działo? Są chyb i u nas

A co się działo?

Opublikowano

Stale Aktualne i sprawdza się . DROGA DO WŁADZY .

Sensacje XX Wieku "Stalin-droga do władzy cz.1"

Sensacje XX Wieku "Stalin-droga do władzy cz.2"

Sensacje XX wieku - Jak umierali bogowie

Opublikowano
15 minut temu, dsbh napisał:

Nie w temacie jesteś. Kanał jest kodowany i dostępny w pakietach od 40 zł miesięcznie. Umowę trzeba podpisać na 2 lata. Czy dla jednego kanału ma to sens ?

Dla sekty , TVPinfo było jak narkotyk. Odejmą sobie od ust a TV Republkę będą oglądać i jeszcze datki wpłacać.

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Czy możesz od tej chwili zamilknąć i nie pisać durnot?

Święta idą a ten dalej się produkuje. 🤦‍♂️

Opublikowano
8 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Raczej pogonił z TVP diabły xD 

Widzę jesteś blisko władzy , to powiedz będą jeszcze agropierdoły 🤔 zawsze kawe wtedy piłem 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v