Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
29 minut temu, v11 napisał:

tak normalnie to koń ciągnie wóz a polityka to raz na wozie raz pod wozem 

Niestety w pise nie mogą tego zrozumieć. 

7 minut temu, mirro napisał:

A to nie wystarczy tak normalnie, po chrześcijańsku w mordę dać?:lol:

Wtedy to będzie zamach.

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, Leszy napisał:

Między innymi po to cywilizacja powstała by za kradzież karać. Potem to się oczywiście wypaczyło, ale idea powinna zostać taka sama cały czas. 

Kiedyś wszyscy kradli podobno, a głupio było tak wołać na siebie w rodzinie ;) 

10 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Tylko dlaczego nie mówi się złodziej ?

Niepoprawne politycznie to 

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

A bo to przez to że telewizor mi się wyłącza jak ta twarz się pojawi...

Spróbuj żyć bez. Polecam 

Opublikowano

I jak tam , będzie na gwiazdkę TVNTP ? bo coś słabo te uchwały wychodzą nowej władzy a ten lewak Bodnar to co tworzy ? uchwałą chce sędziów na bezrobocie wysyłać , Uchwałą to można sobie minutę ciszy wprowadzić . 

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Mariusz2903 napisał:

I jak tam , będzie na gwiazdkę TVNTP ? bo coś słabo te uchwały wychodzą nowej władzy a ten lewak Bodnar to co tworzy ? uchwałą chce sędziów na bezrobocie wysyłać , Uchwałą to można sobie minutę ciszy wprowadzić . 

Spokojnie bez nerwów wcześniej czy późnej pisiory z tvp wylecą. Będzie to legalne w porównaniu do tego co pis robił z tvp w 2015 roku.

main_14i_to_bez_przepijania.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Wyrzucą ich na zbity pysk a PIS będzie mówił że to bezprawne. Zasadniczo to według PISu wszystko teraz będzie bezprawne

Kogo wyrzucą, kilkuset sędziów , złożą zażalenie do ETS i co ?

Opublikowano (edytowane)

To wtedy przestaje być zbrodnia zbrodnią?

3 minuty temu, Ulman napisał:

kogo będzie trzeba , tego wyrzucą. 

A Kryśka?

Co z Kryską?

Wysłana już tam gdzie jej miejsce?

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, hubertuss napisał:

Spokojnie bez nerwów wcześniej czy późnej pisiory z tvp wylecą. Będzie to legalne w porównaniu do tego co pis robił z tvp w 2015 roku.

Myślisz że ja jestem za tym żeby PIS trzymał media , tak to nie działa kto ma władzę ten ma media tylko uchwała lub prokurent to nie przejdzie , powinni to robić bardziej konstytucyjnie bo inaczej to nic z przejęcia . Na kadencyjność niektórych instytucji wynik wyborów nie ma wpływu , trzeba mieć większość aby obalić veto prezydenta .

Edytowane przez Mariusz2903
Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

A jak biedota jest wyzyskiwana przez bogaczy i mają w d*pie czy ktoś ginie z głodu, to co to jest? miłosierdzie może?

Za dużo sie Romka i galana naczytałeś.

Opublikowano
Przed chwilą, Mariusz2903 napisał:

Myślisz że ja jestem za tym żeby PIS trzymał media , tak to nie działa kto ma władzę ten ma media tylko uchwała lub prokurent to nie przejdzie , powinni to robić bardziej konstytucyjnie bo inaczej to nic z przejęcia . Na kadencyjność niektórych instytucji wynik wyborów nie ma wpływu , trzeba mieć większość aby obalić veto prezydenta 

Już jest wszystko legalnie, Czabański pośrednio kieruje TV Republika, a w ustawie na temat RMN jest, że nie może tego robić, z tego powodu trzeba go odwołać i powołać nowego prezesa RMN.

Opublikowano
5 minut temu, Desperado napisał:

A jak biedota jest wyzyskiwana przez bogaczy i mają w d*pie czy ktoś ginie z głodu

Się wziąć za robotę trzeba i głodu nie ma, teraz jak ktoś chce pracować i umie pracować, to bez problemu znajdzie pracę dzięki której na pewno nie będzie głodować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v