Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, mirro napisał:

Nie wiem, nie znam się . Siedzę tu na swoim dzikim wschodzie i kto  z kim sypia w Krakowie wolę nie wiedzieć.:lol:

To że Ty wolisz mało znaczy. Dobrze żeby się Tobą nie interesowali, zwłaszcza jeżeli zgromadziłeś coś co jest warte więcej od rubla i dzielić jest co😜

Opublikowano
10 minut temu, Agrest napisał:

Polityk powoli staje się zawodem dziedzicznym. A czym skorupka z młodu nasiąknie... A taki gòwniarz idàcy na plecach rodzica będzie jeszcze gorszy bo nigdy nie zaznał realnego dla 90% ludności życia. To coś będzie miało jeszcze gorszy pogląd na rzeczywistość od rodziców.

I tak i nie

Syn "króla Europy" jedyne co może osiągnąć to stanowisko w europarlamencie 

Opublikowano

Czy to nie jest piękne .

Podatek od wagi samochodu elektrycznego może zabolećJednak dla nich waga graniczna ma wynosić 1900 kg. Każdy kilogram powyżej oznacza 10 euro dodatkowego podatku.

Podatek od wagi samochodu elektrycznego jeszcze kilka lat temu wydawał się nieśmiesznym żartem. Tymczasem we Francji właśnie trwają race nad jego wprowadzeniem.

https://spidersweb.pl/autoblog/podatek-od-wagi-samochodu-elektrycznego-nadchodzi/

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał:

@Agrest co tu dzielić? Do podziału ewentualnie jest zapierdol i problemy. To bym chętnie podzielił.:lol:

Zdziwiłbyś się.

Robota to Twój przywilej🤭

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Policję mu zabierają, górnymi drzwiami chcą zabronić wychodzić w Sejmie,o obstawie Policji na miesiączkach może zapomnieć, oj biedny ten Prezio xD  

No jakoś mi nie przeszkadza że straci przywileje których nigdy mieć nie powinien.

• Like 2
Opublikowano

Policja moim zdaniem powinna tam zostać, powinni chronić Polskę przed Kaczyńskim,żeby z domu sie nie wychylał

45 minut temu, mirro napisał:

A wszyscy zainteresowani zostali powiadomieni?

a po co ? wystarczy,

• Haha 1
Opublikowano

Polityk – gatunek drapieżnego ssaka z rodziny Politycznej, zamieszkującego miasta , równiny, tereny bagienne oraz góry Eurazji i Ameryki Północnej. Gatunek o skłonnościach terytorialnych. Zwykle terytorium zajmowane przez watahę to 100–300 km², ale wielkość ta zależy od dostępności pokarmu i terenu.

Opublikowano (edytowane)

Mam rozterkę.

Co się stało że austriacki trener rozłożył naszą kadrę narodową skoczków na łopatki?

Tego nie dałoby się aż tak popsuć bez szczerych chęci ze strony sztabu szkoleniowego. I zasadne jest pytanie , kto za szkolenie naszych płaci więcej. Wydaje mi się że nie jest to PZN.

O kurna, myślałem że w pogodzie piszę🤦‍♂️

Wyszło że mało poważny temat w poważną dyskusję wkleiłem🤣🤣. Zaraz wkleję w drugi dział. Tam będzie się działo🤭

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Co się stało że austriacki trener rozłożył naszą kadrę narodową skoczków na łopatki?

Bo przez pomyłke nasi zatrudnili trenera od zapasów. :lol:

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

Bo przez pomyłke nasi zatrudnili trenera od zapasów. :lol:

Taa, z tymi krążkami w uszach prawdziwego zapaśnika jedynie śmiechem by rozłożył

Opublikowano
56 minut temu, Agrest napisał:

My wstajemy , oni idą w bagno. 

Jest opcja że nasz wypięty tyłek podczas wstawania będzie dla Europy wyżyną do lizania🤭😜

Ale trzeba zachować zdrowy rozsądek i uwagę jak zachód będzie wyjmować to żeby wschód nie włożył. Nie o języku myślę 

46 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Rutkowskiego najmie. Na jakiś czas 

41 minut temu, jahooo napisał:

Policja moim zdaniem powinna tam zostać, powinni chronić Polskę przed Kaczyńskim,żeby z domu sie nie wychylał

a po co ? wystarczy,

Taniej go wyjdzie u galana zakwaterować 

Po krótkim czasie sam się dezaktywuje

• Haha 1
Opublikowano
28 minut temu, gregor1284 napisał:

Spełniali by się wzajemnie. Kaczynski by obiecywał, galan by wierzył 

CHCEMY WIECEJ OBIETNIC!

Co sądzicie?

https://fb.watch/oZB3adLbxw/

14 minut temu, Meg5 napisał:

Dokładnie tak, tą gaśnicą powinien pojechać ,nie tylko po świeczniku ,ale po tym rządzie godnym pogardy ...  

Dokładnie. Źle nie mówi, za to jaki hejt na niego. Coś jak z Lepperem, zrobią wariatem albo gwałcicielem i odsunąć...jakie to znane metody których nikt nie widzi .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v