Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
41 minut temu, HF86 napisał:

dobra rozklapiocha, ale Marcie nie dogania 🤣

nie pomagaj, jeśli masz sam sobie zaszkodzić. 

czemu mam ze swojej pracy utrzymywać nierobow. 

teraz też spotkałem w niedzielę patusiare. 

na wozilem jej kiedyś drzewa na zimę. część zapłaciła, resztę płakała jak jej ciężko, ona na operacje, syn hory i jak debil uwierzyłem. 

typiara z mopsu na ten opał dostała kasę, bo pokazała że zakupiła. 

operacja była bujdą. 

okradła moje dziecko jawnie, bo kwota i na fajny rower by wystarczyła. 

a ona środki przepalila i przepiła, a ja wyrabiając ten opał traciłem czas wolny i pieniądze. 

ej no sorki ale to ty okradłeś swoje dziecko zgadzając się by część drewna była za free, nikt ci nie kazał.

Jej tylko medal, że jelenia dorwała, bo podobno coraz trudniej.

Opublikowano

jesteś taki sam jelen jak i ja obserwując jak wokół ludzie wyłudzają pieniądze okradając państwo. 

ja się dałem bezpośrednio, reszta daje się pośrednio, bo przecież nie moje, to państwowe. 

chyba że jesteś z grupy pelikanów i dajow. 

Opublikowano
4 minuty temu, HF86 napisał:

jesteś taki sam jelen jak i ja obserwując jak wokół ludzie wyłudzają pieniądze okradając państwo. 

ja się dałem bezpośrednio, reszta daje się pośrednio, bo przecież nie moje, to państwowe. 

chyba że jesteś z grupy pelikanów i dajow. 

nie do końca masz rację. W tym przykładzie miałeś wybór i to była twoja decyzja, na te pośrednie przypadki w znakomitej większości nie mamy wpływu poza ewentualnym donosem.

Coś w tym jednak jest bo jak widzę chłopaków co kradną drewno z państwowego lasu to mam to w d*pie inna bajka jak chcą komuś z prywatnego podpierdolić. No ale to wynika z tego iż uważam państwa jako takie za organizacje przestępcze i złodziejskie

Opublikowano

posadzimy pis obrady w sprawie komisji 30 posłów ko gdzie reszta ?  

to było by na tyle jak wyborcy głosowaliby w listopadzie. PiS cieszy się poparciem 29 proc. badanych, na KO zagłosowałoby 24 proc. respondentów, a na Trzecią Drogę - 13 proc. Lewicę i Konfederację popiera tyle samo ankietowanych.

łopozycja bez szans 🤣

Opublikowano
26 minut temu, Takeda napisał:

nie do końca masz rację. W tym przykładzie miałeś wybór i to była twoja decyzja, na te pośrednie przypadki w znakomitej większości nie mamy wpływu poza ewentualnym donosem.

Coś w tym jednak jest bo jak widzę chłopaków co kradną drewno z państwowego lasu to mam to w d*pie inna bajka jak chcą komuś z prywatnego podpierdolić. No ale to wynika z tego iż uważam państwa jako takie za organizacje przestępcze i złodziejskie

I z tym podejściem mamy to co mamy i nic się nie zmieni. 

Opublikowano
23 minuty temu, Roman176 napisał:

to było by na tyle jak wyborcy głosowaliby w listopadzie. PiS cieszy się poparciem 29 proc. badanych, na KO zagłosowałoby 24 proc. respondentów, a na Trzecią Drogę - 13 proc. Lewicę i Konfederację popiera tyle samo ankietowanych.

łopozycja bez szans 🤣

Bez szans na co? 

Opublikowano (edytowane)

a polskiego Clintona: już masz jakieś typy czy jeszcze nie?

2 godziny temu, HF86 napisał:

ludzie wyłudzają pieniądze okradając państwo.

zatem dać jak najmniej pieniędzy pod zarząd bezpośredni tego państwa
tak, wiem; akurat po tych wyborach wcale ten postulat nie będzie realniejszy niż po poprzednich a w sumie to nie było alternatyw do głosowania bo Konfederacja tak krzycząca za obniżeniem podatków ma w swoim składzie monarchistów a ci zaraz by chcieli nie tylko dwór królewski ale i szlachtę restytułować czyli też darmozjadów choć innego od plebejskich autoramentu jeszcze gorszych i zachłanniejszych

no gdzie się nie odwróci d.. z tyłu

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Bez szans na co? 

jeśli konfederacja się umocniła to ? 

ulman komu oddałeś zboża nazwa firmy ? 

niezależna publiczna najbardziej czysta prezesem ma zostać orłoś były wydawca  telekspresu 🤣  a później z górki lis i reszta ........ niezależnie 

Opublikowano
13 godzin temu, dysydent napisał:

to prezes używa tabletu?

gdy mu wlacza to jak najbardziejn.

10 godzin temu, nie napisał:

nie słuchałeś premiera?

Tak jak każdy polski uczeń ma prawo do ciepłego posiłku, tak powinien mieć też dostęp do komputera, oprogramowania edukacyjnego i internetu. To zrewolucjonizuje polską edukację i wyrówna szanse między dziećmi z rodzin biednych i bogatych.

chodze na wywiadowki do szkoly sredniej -to juz nowoczesnosc jest, tablice elektorniczne. sale multimedialne. 

10 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

😁😁😁😁😁😁😁

image.png

ale to bylo w kanadzie wiec sie nie liczy..

Opublikowano (edytowane)

Romuś, już było dzisiaj ... Tylko ujowo ta lista wykonana, bo ZŁOTE ZIARNO Sp. z o.o.; (Skwer Kard. Stefana Wyszyńskiego 5/21, 01-015 WARSZAWA, PL) występuje 48 razy xD Ale co się dziwić jak teraz w ministerstwie tacy eksperci jak Gembicka zasiadają przez jeszcze 13 dni ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
8 godzin temu, mirro napisał:

No i co? Można? Ano można , wystarczy trochę dobrej woli. Mąż z kochankiem się dogadają w końcu a dziecko ojca mieć musi. Teraz we dwóch zajmą się dzieckiem a mama dziedzictwem narodowym. Taka rodzina to ja rozumiem. I dziecko zaopiekowane i służba dla Ojczyzny. :lol:

To jest wybitny przykład na to, że dzieckiem jednak może opiekować się dwóch tatusiów.:lol:

dobry przykład ze nie trzeba aborcji .. dla chcącego nic trudnego 🙄

a chociaż mogła tabletki zażywać 

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Romuś, już było dzisiaj ...

jebać polski prywaciarzy w Czechach i Niemcach by się nie odważyli 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Roman176 napisał:

jebać polski prywaciarzy w Czechach i Niemcach by się nie odważyli 

Taaa, tak samo by się odważyli importować LEGALNIE towar z zagranicy ;) Nikt przecież nie zabraniał importu z UA, więc te firmy nie robiły nic nielegalnego. To PiSowskie państwo dało za przeproszeniem d*py, a teraz ją sobie podciera tą listą, bo jest obsrane ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Roman176 napisał:

czechy i niemcy też mogli legalnie importować 

i importowali importują i będą importować  tylko tm nie ma debili w rządach co informacje biznesowe publicznie wykorzystują do rozgrywek politycznych

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
18 minut temu, Roman176 napisał:

jeśli konfederacja się umocniła to ? 

ulman komu oddałeś zboża nazwa firmy ? 

Jak sie umocniła to co? Znowu cie urojenia nachodzą i fantazja ponosi? 

A co cie obchodzi komu sprzedałem? Po co ci to? 

Opublikowano

Czeski resort rolnictwa ogłosił wczoraj, że Republika Czeska nie wprowadzi zakazu importu zbóż i mięsa z Ukrainy. Jak poinformował szef resortu, Zdeněk Nekula, kontrole żywności z nie wykazały niczego niepokojącego

W ubiegłym roku do Czech spłynęło 4 tysiące ton zbóż z Ukrainy, podczas gdy czeska produkcja wyniosła około 5 milionów ton.  
Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-czesi-przebadali-ukrainskie-zboze-brak-zanieczyszczen,nId,6731692#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Opublikowano
4 minuty temu, Roman176 napisał:

a chociaż mogła tabletki zażywać 

nie żartuj to nie po to jedyny najświętszy prawie nadpapiez, za doradctwem swojej ulubionej polskiej dewoty uznał nawet prezerwatywy za grzech by prawdziwi polscy katolicy to stosowali

Opublikowano

ile się utrudzili by się tłumaczyć biednym ukraińskim małym rolnikiem co w szopce ma kilka worków ziarka. 

że afryka z głodu zdechnie jak nie puścimy 🤣

potem nowe nazwy, ziarna paszowego nie kupimy, ale techniczne tak, a potem czyściwo Młynarskie 🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v