Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
42 minuty temu, witejus napisał:

Spokojnie, tusk pojedzie i załatwi że nic nie trzeba będzie płacić.

Nie wiem co załatwi Tusk może wynegocjuje połowę. Ale Kopacz była jaka była ja k była jakaś epidemia za jej czasów i chcieli jej wcisnąć jakieś szczepionki to nie kupiła. Nawet Kopacz która była tragiczną premier była lepsza od pisu.

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał:

Nawet Kopacz która była tragiczną premier była lepsza od pisu.

Nawet pińcet+ miała w szufladzie ,  i była by bidulka o piczny włos wprowadziła ,tylko jej kilku minut czasu zabrakło

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, witejus napisał:

Nawet pińcet+ miała w szufladzie ,  i była by bidulka o piczny włos wprowadziła ,tylko jej kilku minut czasu zabrakło

Patrz, Morawiecki też o wielu rzeczach na przyszły rok w budżecie zapomniał ... I teraz musi składać poprawki do budżetu. O 0% VAT na żywność zapomniał, TVP płacze, że w budżecie im 2mld zapomniał zapisać, Wigilia w niedzielę 24 grudnia bidulka zaskoczyła, miała być kiedy indziej xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Morawiecki też o wielu rzeczach na przyszły rok w budżecie zapomniał ...

Ona bidna nie zapomniała, tylko czasu zbrakło, a i tymi swoimi rencami przekopała ziemię na metr głęboko na całym wrakowisku w Smoleńsku.

• Like 2
Opublikowano
6 minut temu, witejus napisał:

Paweł Kowal który to wymyślił poszedł z tym do po. A potem pis sobie pomysł pożyczył i wypaliło. Zabrakło odwagi w po. pis do dziś by nie rządził. Gdyby nie Zaldberg to też by w 2015 pis nie rządził mieli fart i tyle.

Opublikowano

Widzę znasz dobrze nazwiska lewicowych działaczy. Ja przyznaję aż tak się nimi nie interesuje. A co do 2019 jak by po utrzymało władzę w 2015 to nie wiadomo jak by było w 2019. W końcu mogli by dać te 500 i może by dalej rządzili ale to już tylko gdybanie. Faktem jest, ze w 2015 roku objęli władzę dzięki podziałom na lewicy oraz temu, że po nie wykorzystało pomysłu Kowala.

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał:

po nie wykorzystało pomysłu Kowala.

No bo piniendzy nima i nie bendzie, to jak mogło skorzystać z pomysłu

5 minut temu, hubertuss napisał:

Widzę znasz dobrze nazwiska lewicowych działaczy. Ja przyznaję aż tak się nimi nie interesuje.

TĄ BAJECZKĘ TO W ŻŁOBKU OPOWIADAJ, jak się ma Tuska za idola to się zna dobrze nazwiska wszystkich lewusów, z Tuskiem na czele, bo to jedna banda.

• Like 3
  • Haha 1
Opublikowano

Pamiętacie dyskusję o płocie, gdzie i jak go ustawią? Właśnie ustalono iż stoi po polskiej stronie i każden kargul co do płota podejdzie może przez szczebelki poprosić o ochronę i będzie miał prawo zarządać przepuszczenia bo będzie się znajdował na terytorium RP a tym samym UE.

• Haha 1
Opublikowano

To nie takie hop bo ekipy musiałyby przeskakiwać w tę i nazad no i mie postawisz płotu na środku Buga. A propos Bugu - po ustaleniu granicy na nim znalazł się jeden co za pomocą saperów wykonał nocą koryto którym ta rzeczka popłynęła na skróty dlatego granica nie przebiega przy Twierdzy Brześć. Tera nawet tego nie było trzeba.

Opublikowano
24 minuty temu, DTaras napisał:

Pamiętacie dyskusję o płocie, gdzie i jak go ustawią? Właśnie ustalono iż stoi po polskiej stronie i każden kargul co do płota podejdzie może przez szczebelki poprosić o ochronę i będzie miał prawo zarządać przepuszczenia bo będzie się znajdował na terytorium RP a tym samym UE.

Czego się było spodziewać po pisowskiej miernocie. Nawet Wałęsie trzeba będzie zapłacić bo pisowska miernota wymyśliła se jakąś izbę która będzie wyroki sądów które się pisowskiej miernocie nie podobają podważać. I tal Lechu przytuli 30 tys Euro

Kaczor straszył mafiami śmieciowymi i śmieciami z Niemiec i okazuje się, ze od stycznia tego roku GIOŚ wydał pozwolenia na import w tym z Niemiec 92 tys ton odpadów w tym niebezpiecznych. To czego się po pisie spodziewać. Albo głupoty albo złodziejstwa.

3 godziny temu, witejus napisał:

No bo piniendzy nima i nie bendzie, to jak mogło skorzystać z pomysłu

TĄ BAJECZKĘ TO W ŻŁOBKU OPOWIADAJ, jak się ma Tuska za idola to się zna dobrze nazwiska wszystkich lewusów, z Tuskiem na czele, bo to jedna banda.

Z ta kasa przynajmniej prawdę mówili. teraz też nie ma ale się pożycza i drukuje.

C do idoli lepiej mieć Tuska za idola choć to nie mój idol. Jak w twoim przypadku Zandberga czy jak mu tam. Ale to ty lepiej wiesz jak twój idol się pisze.

Opublikowano
26 minut temu, witejus napisał:

Trzy godziny myślałeś jak mnie ugryźć, a i tak gówno wymyśliłeś😅

Pocieszaj się tym dalej i myśl o sobie jako pępku świata. Zapewniam cię, że mam ciekawsze obiekty przemyśleń niż jakiś koleś z netu 😄.

Opublikowano
14 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Widocznie na coś to działa skoro tamtejsi rolnicy chcieli wrócić do tego środka. 

Mówisz że na nicienie działał? 

w rzepaku to był nr jeden oprysk na chowacza i reszta szkodników łodygowych 

• Like 1
Opublikowano
11 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

Pisiorki dalej kwiczo liczo na cud 🤔😁

Cuda to dopiero będą się dziać.  A kwik będzie jak nowa władza pokaże ludziom kto tu rządzi, 😎  a propo Kaczyńskiego nie widać coś, czyżby już miejsce zamieszkania zmienił 🤔

Opublikowano

Sprawa śmierdząca i w zasadzie to już myslałem że nigdy więcej nie ujrzy światła dziennego.

https://wiadomosci.wp.pl/mozdzierz-dla-wot-pod-lupa-prokuratury-6966197273541408a

"W 2017 r. Inspektorat Uzbrojenia postanowił zamówić 603 moździerze czeskiej produkcji Antos dla Wojsk Obrony Terytorialnej - od lat wykorzystywany przez polskie wojsko. Lufy do broni zamówionej dla "terytorialsów" miała dostarczać Huta Stalowa Wola, przez co zakup nie budził kontrowersji. Nieoczekiwanie zamówienie zablokował Zarząd Wojsk Pancernych i Zmechanizowanych, o kontrakt zaczął zabiegać państwowy "Tarnów".

Opublikowano
6 minut temu, GRZES1545 napisał:

Cuda to dopiero będą się dziać.  A kwik będzie jak nowa władza pokaże ludziom kto tu rządzi, 😎  a propo Kaczyńskiego nie widać coś, czyżby już miejsce zamieszkania zmienił 🤔

Na Rakowieckiej teraz mieszka xD

• Haha 1
Opublikowano
mirro napisał:

Sprawa śmierdząca i w zasadzie to już myslałem że nigdy więcej nie ujrzy światła dziennego.

https://wiadomosci.wp.pl/mozdzierz-dla-wot-pod-lupa-prokuratury-6966197273541408a

"W 2017 r. Inspektorat Uzbrojenia postanowił zamówić 603 moździerze czeskiej produkcji Antos dla Wojsk Obrony Terytorialnej - od lat wykorzystywany przez polskie wojsko. Lufy do broni zamówionej dla "terytorialsów" miała dostarczać Huta Stalowa Wola, przez co zakup nie budził kontrowersji. Nieoczekiwanie zamówienie zablokował Zarząd Wojsk Pancernych i Zmechanizowanych, o kontrakt zaczął zabiegać państwowy "Tarnów".

Bierze się pilnik i objeżdża pierścień centrujący lub zgrubienia centrujące ew brzechwy i już 😁

• Like 1
Opublikowano
15 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

Pisiorki dalej kwiczo liczo na cud 🤔😁

Jak kwiczo? Jakieś KODy, czy bojówki kaczyńskiego biegają po ulicach czy coś takiego? Dziś zgodnie z panem obrotowym marszałkiem sejmu wyciągają popcorn i patrzą co się dzieje, KRS już nie jest neo od kiedy "niezależni" eksperci z POKO zasiedli, Unii już nic nie przeszkadza w sądach i kamienie milowe, kaczora nie ma to dajemy KPO (jednak donek był i załatwił), nawet konstytucja nie jest ważna, będzie teraz uchwałami partyjnymi zmieniana (ciekawe czy będą z drugiej ręki koszulki marki OTUA do kupienia).

Idę dokupić tego popcorny, puki mnie jeszcze stać, jak glapińskiego postawią pot trybunał to kto wie co z naszą walutą się stanie...

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v