Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

a z tej serii Samsungi już dawno temu i które miały baterie powybuchać to powybuchały i do dzisiaj seria Note7 jeśli co zostało to ... no z nieaktywnych niewypałów ten pas czyli świadome wprowadzanie w błąd klienta

ale skoro tu o religiach to w sumie wszystko się zgadza

che! w przypadku tego pasa podstawą uznania reklamacji jest sam fakt że klient osobiście ją zgłosi :D

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

te uniwersalne ani wymagają dekalogów ni konstytucji ni tym bardziej przypominania bo wynikają z jednej podstawowej zasady - traktuj innych tak jak oczekujesz aby i ciebie traktowano a cała reszta i awantur o zasady i tych zasad różnorodności wynika ze zróżnicowania oczekiwań bo czego innego oczekuje dziecko innego starzec itd jak i asceta ma zgoła inne oczekiwania od sadysty i ci dwaj to nawet by się mogli dogadać a nawet śmiem podejrzewać że tych dwu układ to fundament wielu religii ;) :P a w każdej bez wyjątku można się dopatrzeć elementów godzenia oczekiwań sadyzmu z ascezą

ponadto śmiało można postawić tezę - racjonalizm jest wrogiem religijności a przecież jest bezsprzecznie zasadą uniwersalnie pozytywną o ile jest oczywiście zgodny z zasadą nadrzędną; owym - nie rób nikomu co tobie niemiłe

a skoro o zasadach to czy pierwej rząd nie powinien uzyskać akceptacji parlamentu zanim cokolwiek i komu będzie przysięgał? zważywszy ustrój parlamentarno gabinetowy na jaki jest dogadana polska Konstytucja
https://www.pap.pl/aktualnosci/jest-potwierdzenie-z-kprp-zaprzysiezenie-rzadu-mateusza-morawieckiego-dzis-o-1630

z logicznego punktu widzenia jest to chore a do tego jeśli jeszcze zgodne z prawem to owo prawo też jest chore żeby nie napisać - durne a już najdyplomatyczniej jak się da - niespójne

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

niedawno wrocilem  ze mszy pogrzebowej.. 

pogrzeb ksiedza-ale biskupow nie bylo bo wystapil i sie ozenil-ale 3 ksiezy prowadzilo..to byl bardzo porzadny czlowiek - zamiast ciupciac se na boku to postapil honorowo..

za zycia mial pieklo-z zona .wiec teraz od razu do nieba pojdzie 😂.

wczoraj tez bylem w kosciele -wiec wychodzi na to za ja wsrod was to najbardziej praktykujacy..😜

3 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

Wiara to fanatyzm a ten jest groźny w każdej   postaci .

w twoim wydaniu to na pewno..

prawdziwa wiara nie ma nic wspolnego z fanatyzmem.....prawdziwa....

bylem,glodny...

bylem spragiony...

bylem ...................

reszte se wygooglajcie-zreszta chodziliscie na religie latami ,wiec powinniscie znac na pamiec  😂

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

niedawno wrocilem  ze mszy pogrzebowej.. 

pogrzeb ksiedza-ale biskupow nie bylo bo wystapil i sie ozenil-ale 3 ksiezy prowadzilo..to byl bardzo porzadny czlowiek - zamiast ciupciac se na boku to postapil honorowo..

za zycia mial pieklo-z zona .wiec teraz od razu do nieba pojdzie 😂.

wczoraj tez bylem w kosciele -wiec wychodzi na to za ja wsrod was to najbardziej praktykujacy..😜

w twoim wydaniu to na pewno..

prawdziwa wiara nie ma nic wspolnego z fanatyzmem.....prawdziwa....

bylem,glodny...

bylem spragiony...

bylem ...................

reszte se wygooglajcie-zreszta chodziliscie na religie latami ,wiec powinniscie znac na pamiec  😂

A ja miałem ciebie za poganina , tymczasem wychodzi na to że jesteś osobą głęboko wierzącą .

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Kura fajny cyrk ....co za głupcy i ten dudu 😁

Plaszczak ma obsrane zbroje ....widać że już wie co go czeka 🤪

Za dwa tygodnie zgarną odpowiednie odprawy 🤦

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, GABBER85 napisał:

co wy chcecie od tego pisu ,

Nic, niech już sobie odejdą, po co ten cyrk z tym rządem ?? Nie potrafią przegrać ??

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v