Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać   dlaczego  pisuar  ma tak    lojalny  elektorat jak słucham tego bełkotu to   wydaje się  że  mają  wyprane mózgi  , na okrągło  to samo   Niemcy przejmą  ,  zawłaszczą  pamiętam co się  działo przed  wejściem  Polski do  UNII  ,  jaka  była panika  że  Niemiec   wszystko  wykupi  a  Polacy  będą pracować  u niego  tyle   lat  upłynęło  i  dalej ta  sama  śpiewka , całkowite  odklejenie  od  rzeczywistości .

• Like 2
Opublikowano
7 minut temu, sakala napisał:

Wyniki z 21,53% komisji. Pis 4O,52 KO 25,97

Małe komisje liczą to pis ma więcej z czasem będą spływać wyniki z dużych miast gdzie licznie trwa dłużej i już widać, że się zmienia i pisowi maleje.

Opublikowano
daron64 napisał:

2 godziny temu, wojtal24 napisał:

ukochana wróciła z komisie bo słyszałem że jeszcze wszystkie komisie licza

Rano wstałem do roboty to spala, ale gdzieś nad ranem musiała wrócić dopiero bo gdzieś przed 5 wstawałem, to jeszcze jej nie było.  Cały dzień młyn - mała komisja, tylko dwa miejsca do głosowania, kolejki cały dzień stały. 

znajomy pislal po 5 że w małej komisji i też jeszcze siedzial

Opublikowano (edytowane)

Siedział bo liczyli głosy a we wrocławiu głosowali ludzie , liczyć to pewnie będą do jutra :) , tak samo moze być z PKW że spłynie do komisji 90 % głosów PiS bedzie miał 39,8 % ale wpłyna dane z komisji w W-wie , Wrocławia , i sie okaże ze pis ma 36,1 % KO 31% .

Edytowane przez marks50
Opublikowano

gdyby sprawdzic dane to holendzy,amerykanie czy cypryjczycy wykupili polske😂, niemcy sa z tylu

tak samo ziemie holendrzy,dunczycy..

najbardziej niemcow boja sie ci co ich na oczy nie widzieli i nigdy w niemczech nie byli. ..no wielu w niemcach bylo..

Opublikowano

Co by się w końcowym  podliczeniu nie okazało to mam nadzieję że choć częściowo ludzie odsunęli mordy z pierwszych stron mediów z politycznego etatu a nowi wejdą na ich miejsce.

Bo co może zmienić taki ćwok który kilka kadencji kradnie i kłamie w majestacie prawa

Opublikowano

czy moze czy nie może...koryto sie liczy, widzisz jak kukis działa... zakamuflował sie i  ma dożywocie

a wy się jepcie przy snopkach mondrale

A nawet w ich interesie jest zeby sie nic nie zmieniło bo po co ? pensja dieta itd, wakacje 3 x w roku...

Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał:

Memy po wynikach wyborów

Na ich porażkę zebrało sie wiele czynników , po pierwsze pokemony jak mówił sonierz - wchodzisz na listę konfederacji do skreślenia a tam oczy jak 5 zł sie robi bo na listach egzotyka , dzieci starych polityków po przekrętachitd. następnie kampania wyborca prowadzona nie we wzystkich mediach bo taka mamy wolność słowa , jak to niektórzy mówili -jeszcze jakoś ten PiS bym tolerował ale propagandy w TVP nie trawie i to właśnie propaganda i stronniczość TVP wyniszczyła potencjalnego koalicjanta jak i sam PiS ,beton pisu i tak na nich by zafgłosował nawet jak by stan wojenny wprowadzili ale ludzie myślący obijali sie o propagandę TV -dlatego wynik nawet teraz nie jest pewny bo 20 % odmówiło wyniku w sondażu . Jak jeszcze dodać kretyńskie wypowiedzi niektórych z konfederacji to wynik jest jaki jest .

Opublikowano

Z piesem nikt nie będzie gadał oni pociągną jeszcze te 30 dni aby tylko jeszcze jedne pobory wyrwać w rządzie czy spółkach i to wszystko. Widać było na wieczorze wyborczym, że w pisie niby wygrali a wyglądało jak by przegrali.

Opublikowano
7 minut temu, marks50 napisał:

Na ich porażkę zebrało sie wiele czynników , po pierwsze pokemony jak mówił sonierz - wchodzisz na listę konfederacji do skreślenia a tam oczy jak 5 zł sie robi bo na listach egzotyka , dzieci starych polityków po przekrętachitd. następnie kampania wyborca prowadzona nie we wzystkich mediach bo taka mamy wolność słowa , jak to niektórzy mówili -jeszcze jakoś ten PiS bym tolerował ale propagandy w TVP nie trawie i to właśnie propaganda i stronniczość TVP wyniszczyła potencjalnego koalicjanta jak i sam PiS ,beton pisu i tak na nich by zafgłosował nawet jak by stan wojenny wprowadzili ale ludzie myślący obijali sie o propagandę TV -dlatego wynik nawet teraz nie jest pewny bo 20 % odmówiło wyniku w sondażu . Jak jeszcze dodać kretyńskie wypowiedzi niektórych z konfederacji to wynik jest jaki jest .

Na przegraną konfy złożyła się ona sama. Pomijam już Sośnierza który lewackimi metodami gromadzi śmieci na klatce schodowej. Ale najpierw konfie szklany sufit założył człowiek od 6 króli czyli Petru obnażając hipokryzję Mentzena i jeszcze jednego głupka. Potem resztę dołożył JKM. jak zwykle niezawodnie. Ludzie nie maja zaufania do tej partii.

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

pamietajcie ze tluste lata sie skonczyly...niewazne kto wygra wybory.. na kredyt dlugo sie nie da ciagnac.. juz gierek sie o tym przekonal..

pamietasz plytki w oborze ??? kurna ktos kto jezdzil po europie nie mogl tego zrozumiec..

dziecko w parunastu centrach biznesowych w krakowie i okolicach pracuje wiecej ludzi niz przy krowach i swiniach w calej polsce......

jakie ty masz pojecie o polsce a ?? zadne

rolnictwo to ile to jest % pkb ?? 3? 4 ? to turystyka pare razy wiecej ??

to czemu zero go nie zamknal jeszcze ?? jest wogole jakies sledztwo prowadzone ?? 

wsiowy cwoku wylacz kurwizje i wlacz myslenie..

to jak to -prawi i sprawiedliwi nie wyslai policji zeby uniemozliwic przestepstwo ??

wieczorme poszukam czy to rzeczywiscie niemiecka firma .

po polskiem to na pewno🤣

stor azy napisze wy wsioki ze wschodniej polski nie macie zielonego pojecia o polsce a. czemu prawie wszyscy madrzejsi po szkolach zostaja w miastach a nie wracaja na zadupie ?? tak zle u was jest ??

za kolalicja nawet suszy nie bedzie -tak jak za po-psl tez nie bylo 😂

ja po kontroli pare lat temu dostalem w czerwcu i zyje ..za to nastepna w listopadzie

ale juz ppr byl -pierwszy portal rolniczy,, 

i tak plakali 

to po co miliony was wyjechalo na zachod europy i polski ??

czemu nie wracaja  do siebie... smogu nie bedzie,korkow nie bedzie, kolejek do lekarzy..

w wakacje to drogi  prawie puste, od 1 wrzesnia jest coraz ciasniej a od 1 pazdziernika zaczyna sie tragedia..

to roznica cywilizacyjna a nie polityczna..

w miastach nie ma patologii ?? chyba nigdy nie byles w duzym miescie...

ty nigdy dobrobytu nie doswiadczy w swojej piwnicy

Ty pojebcu nie oglądam w ogóle tv. Ale może będą dobre zmiany to takich jak Ty wykupią i będzie spokój 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v