Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, Mariusz2903 napisał:

leżałem 3 dni na plaży w Sopocie

Bez przerwy?.

Nie zmarzłeś?

Opublikowano
1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

Można wygrać wyścig i nie stanąć na pudle ?

Czy ty aby rozumiesz jak to wszystko działa? Możesz być na najwyższym podium a wyścigu nie wygrać i wydawało mi się ze każdy to wie ale jak widać życie nieustannie zaskakuje🤣

16 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Już pisałem że tylko wyborcy PO na nim byli lub będą .

Wyborcy PIS chodzą tylko na Smoleńsk

11 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Reżyserowie i aktorzy żydowskiego pochodzenia dozgonnie będą szkalować Polaków a w tym filmie szkalują nawet rolników przy granicznych .

W którym miejscu filmu tych rolników szkalują? 

2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Wybaczcie ale leżałem 3 dni na plaży w Sopocie i odwykłem od polityki i myślę się wyłączyć także aż do wyborów .

W Sopocie? Toż tam tylko łże elity sie wczasują. W Przystani na rybach byłeś?

Opublikowano

Rozrzutny jesteś. 

Ale najważniejsze że to za swoje ciężko zapracowane pieniądze...prawda?

Opublikowano
Przed chwilą, Mariusz2903 napisał:

Po zwycięstwie PIS w wyborach , obieram kierunek Albania lub Cypr .

Nie możesz już w kraju z nimi wytrzymać?

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Po zwycięstwie PIS w wyborach , obieram kierunek Albania lub Cypr .

Ja bym sie nie zatrzymywał przed Madagaskarem.:lol:No i w Albanii zmarł handlarz respiratorami. Tak że to dobry kierunek nie jest.

Edytowane przez mirro
  • Haha 2
Opublikowano

milem jechac do albani ale stara ne miala w tym terminie wolnego i wybralem chorwacje i bosnie a nawet hercegowine 🤣

w dubrowniku jest fajne muzeum- winni wojny sa tylko i wylacznie serbowie...

3 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

Widząc co wyprawia Żełeński i jego świta muszą ci przyznać za rację że ich atakowałeś , wyczerpał Polskę i wchodzi w sojusz z Niemcami , nie będę opisywał tego bo to tylko plan UA jak na razie . Nawet zełenski liczy na zwycięstwo PO bo wtedy łatwiej będzie mu o opisany wyżej sojusz . 

polska padla pod rzadami pis-u ??

3 godziny temu, mirro napisał:

No wiesz. Co dla jednych jest nazizmem, dla drugich jest marszem patriotów. Gorzej jak rusy stwierdzą że u nas marsze patriotów ( czytaj nazistów) są jednak liczniejsze niż na Ukrainie i faktycznie pierdolnęli się w obliczeniach o jedną granicę.:lol:

a nasi bohaterowie z nsz ?? bandyci wykleci ??

ogien .lupaszka ??

36 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Obwiniasz  nacje żydowska o jakieś złe czyny?

Już był taki jeden co obwiniał ich o wszystko 

na plebani tez pelno bylo zdjec zydow.obrazow,ksiazek przez nich napisanych ...to chyab temu zydowskiej wiagry sie najedli..

mariusz -a ty jak z plebanem zyjesz ??bliskie kontakty masz ??

Opublikowano (edytowane)

To jest osobnik najzwyczajniej w świecie pierdolnięty. Menda , kutwa,  zaprzaniec i dlatego go swołocz rządząca wywindowała.  

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
Opublikowano

Żeby takie osobniki zasiadali na takich stanowiskach to wstyd. Jeszcze jak by to było gdzieś w Afryce to bym zrozumiał bo tam czytać nie umieją. Ale w Polsce 🤦

Opublikowano
Dnia 24.09.2023 o 15:16, jacus napisał:

narod polski zdegenerowany ?? na szczescie nieliczne jednostki ..pare milionow wyborcow pis-u i konfederacji.. reszta czyli gdzies 2/3 jest normalna 😂

mówisz o 97% wyborców PO w zakładach karnych ? to masz racje ja jestem nienormalny bo nie siedzę 

Opublikowano
3 godziny temu, Ulman napisał:

Uważam że komik znał jego przeszłość i nie będzie z jego strony  żadnego ubolewania że doszło do takiego zajścia.

Komik zapowiedział że Ukraina nikogo nie będzie przepraszać

Opublikowano

a w polsce nsz ktore ramie w ramie walczylo razem z niemcami nie jest wyniesione na oltarze-przynajmniej przez niektorych ??

malo jest przykladow gdy ak przy wspolparacy z niemcami walczylo z komunistyczna partyzantka ??

32 minuty temu, Roman176 napisał:

mówisz o 97% wyborców PO w zakładach karnych ? to masz racje ja jestem nienormalny bo nie siedzę 

znowu pijesz ?? chcesz statystyki lubelskie wyrownac ??

jakie poparcie ma dojna zmiana w szpitalach psychiatrycznym ???

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v