Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

wszelkie badania wykazuja ze im wiecej ktos klnie tym wiecej prawdy mowi...czego ja jestem przykladem..

Może coś w tym być. Kłamać nie umiem, ale pani lekkich obyczajów czasem w co 3 słowie się przewija.

Opublikowano (edytowane)

Kiedyś przez parę minut podczas apelu południowego wyzywałem jednego ze swoich żołnierzy. Była to menda, pijak, złodziej i donosiciel. Efekt przyniosło to częściowy, bo chociaż przestał się upijać. Ale szef kompanii potem przyszedł i powiedział mi wprost. "Rozumiem cię, ale zrobiłeś to po raz ostatni".

Edytowane przez mirro
Opublikowano

To za łatwe i nie etyczne, by na tym zarobić.

Co innego poradnia leczenia uzależnień...🤭

Opublikowano

Ja nie zwracałem uwagi.

Nie twierdzę że nie można prowadzić poradni uzależnień. Ktoś przecież to robi skoro młodzież wie jaki syrop kupić i z czym zmieszać, czy co wdychać😜

Opublikowano
1 godzinę temu, dysydent napisał:

piękny dzień na fotografie na dużym zoomie bo krystaliczne powietrze a mam z młodych lat jeszcze "hopla" "na punkcie" i ... no.

nie trzeba było długo i o jakie "czasowe" się foto trafiło?

Zrzut ekranu 2023-06-04 120348.png

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Nie twierdzę że nie można prowadzić poradni uzależnień

No ale aby to miało dobry model biznesowy to trza otwierać obie.🤣

Opublikowano
4 minuty temu, dysydent napisał:

nie trzeba było długo i o jakie "czasowe" się foto trafiło?

Zrzut ekranu 2023-06-04 120348.png

Ach te młodzieńcze zauroczenia i pierwsze wyznania miłosne...🤣

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał:

Gdzie tu zauroczenie? 🤣

Jebać to bardziej dosadne kochać. Kochanie to objaw miłości, choć często to może być tylko zauroczenie.

Jakoś idzie to wytłumaczyć.

Bardziej prof. Lwa Starowicza trza by pytać.

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, Agrest napisał:

Ach te młodzieńcze zauroczenia i pierwsze wyznania miłosne...🤣

celowo screena fsviewer wrzuciłem a nie samą fotkę żeby nie było że to ja te "wyznania" a tym bardziej nie dzisiaj (data zdjęcia w dolnej ramce fs) zanim dojechałem do tej budy to to już tam było a tylko/dopiero dzisiaj zobaczyłem co mi się upolowało jak przeglądałem dzisiejsze co by lepiej Lumixa ustawić. no i screena bo nie chce mi się danych exif usuwać a czot wie kto na tym af w adminowni siedzi i jeszcze weźmie doniesie gdzie takie malunki (bo z GPSem robione) i zara zamalują niekwestionowaną atrakcję turystyczną
Po co mi marsze? przejrzeć uważnie swoje własne zbiory filmowo fotograficzne a pełno takich "kwiatków"
ale limitują tu miejsce na dane tak że ... tyle musi wystarczyć raz na jakiś czas

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Jebać to bardziej dosadne kochać. Kochanie to objaw miłości, choć często to może być tylko zauroczenie.

No do mnie to akurat nie przemawia.🤣Wcale mi sie to ani z miłością, ani zauroczeniem ani seksem nie kojarzy. Chyba za bardzo utrwaliło mi się inne znaczenie.

Opublikowano

obiad sie gotuje, wiec se dopiero teraz wlaczylem tvp-info i nic nie ma ,zadnego marszu. tylko kania 200 tysiecy wystepuje..

na ktorym kanale mam tvn-24 ?? kurna pol roku mam tv toya i nie pamietam  , musze szukac..

jest trzaskowski przemawia.

wczoraj byl pod remiza w sasiedniej gminie na festynie parafialno-gminnym, zona z pracy jechala to mowi ze masa ludu szla.

• Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Chyba za bardzo utrwaliło mi się inne znaczenie.

Opowiedz więcej, choć to temat bardziej na wieczór. I dlaczego tak Ci się utrwaliło🤭🤭🤭😜

Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

jest trzaskowski przemawia.

A Premiera pokazywali, jak plac zabaw otwierał. I przemówienie tworzył. Uczta dla słuchacza.🤣

1 minutę temu, Agrest napisał:

Opowiedz więcej, choć to temat bardziej na wieczór.

A gdzie na wieczór. Normalnie, tylko po wojskowej linii. Lekceważąco, olewające. Albo sugerujące permanentne zajęcie się delikwentem, tak aby mu pot po d*pie popłynął.🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Jeśli opozycja taka słaba to czemu to nazywasz powstaniem?  Czy nie ma siły przebicia do ludzi to nie wiem bo razem maja wieksze poparcie jak PIS. Z pewnością nie mają natomiast siły przebicia do ciemnoty - tu pełna zgoda.

a opozycja to nie ciemnota ? wyborco Tuska 

co to za zjazd emerytów i rencistów warszawie ?

Opublikowano (edytowane)
46 minut temu, Agrest napisał:

Jakoś idzie to wytłumaczyć.

Bardziej prof. Lwa Starowicza trza by pytać.

za to co najwyżej trója  z odpowiedzi na - "co poeta miał na myśli?"

bo to może być okrzyczane i obrazą uczuć religijnych i hasłem rasistowskim a Starowicz to co najwyżej by się może dopatrzył seksualnego fetyszyzmu międzyrasowego

bo jeśli by Twoją logikę to Polska krajem miłującym kler albo murzynów albo ... o Romana po szychcie zanim do łaźni trafi albo to wszystko razem :D

tam może jeszcze satanistycznych fascynacji można się dopatrzeć ale diabły pono bardziej czerwone niż czarne

tylko chyba.... marna nadzieja

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

O kurka, ja doczytał że o Czarnka chodzi. A to o czarnych🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️. Albo nie doczytał bo skuterem w pełnym słońcu, tak kiepsko widzę🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

O teraz powiększyłem i widzę CH jak ch.j🤭

Opublikowano
Agrest napisał:

Może coś w tym być. Kłamać nie umiem, ale pani lekkich obyczajów czasem w co 3 słowie się przewija.

ja też wzywam koleżanki nadaremno - ale nie przy dziecku...

Opublikowano
12 minut temu, galan99 napisał:

To Ubecja zjechała .

same znajome twarze,rodzina i dalsi krewni ??? nieprzypadkiem najwiekszy procent ub-kow na mieszkanca przypadal w zamojskim..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v