Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

moja siostra prawie cala zime -gdy nie ma sniegu,chodzi w sandalach... widze jak ludzie nieraz sie dziwnie na nia patrza, czapka ,kurtka zimowa i sandaly 🤣

A termos i reklamówkę ma?🤭

Opublikowano
8 godzin temu, Agrest napisał:

Tak wiem, można dziadować i nie kupować🤣

Wyborcy PIS wydają tylko ten socjal co dostają więc różnicy nie zauważają 😄

Same plusy tylko mają 😄

8 godzin temu, galan99 napisał:

Wyborcy Pis to w większości ciemny lud. Ich świadomość i wiedza jest na tyle niska że łykają  to co dziadzisko powie jak małpa kit.

Będziesz miała przejebane , bo jesteś w mniejszości 5% .

Jeśli nie pogonią to co będzie .

Jeśli wygra wybory PO i to samo będzie to , przez następne 4 lata będziesz krzyczał ?.

niekontrolowany import z ukrainy to jakoś dziwnym trafem po raz kolejny pisowska zasługa

Świnie za bardzo się uwłaszczają na państwowym

Opublikowano

Widzę w dalszym ciągu tu walka trwa PiS nie odpuszcza. Ja polecam wam kochani skończysz szkole, skończyć podstawowa wiedzę o ekonomi i funkcjonowaniu państwa a potem stwierdzać co dla nas ludzi obywateli jest dobre a co nie. Ja czytam jednego cymbala z drugi że rząd nic nie zabrał a nawet dał to ręce mi opadają. Jak ciemnym trzeba być żeby podstawowej rzeczy nie rozumieć.

Czasami właśnie się żałuję że szkoły się skończyło bo teraz po głowie wszystko chodzi i się człowiek wkur**** na to wszystko. Lepiej było nie wiedzieć i się nie interesować, żyć bez stresu. 

Idę zielona herbatkę zaparzyć 😇😇

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

Jaki elektorat taka świadomość , jaka świadomość takie wybory.

Ooooooooo. Jeszcze przytocze tu słowa jednego chyba polityka lub kogoś z kręgu bo nie pamiętam kto to był, aby to urny mogły podchodzić tylko osoby wykształcone, a nie ludzie po zawodówce, z perspektywa aby przeżyć jutro.

Opublikowano (edytowane)
Struktura zatrudnienia w spółkach skarbu państwa po siedmiu latach rządów PiS.
Prezes obajtek niewidoczny bo robi zdjęcia

Zdjęcie
Edytowane przez racyl
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Dublin napisał:

Uważasz, że to normalna kwota za takie bzdety? Tu chodzi tylko o finansowe pognębienie Pana Prezesa. Cyrk.

Człowiek honoru tak nie postępuje. 

Powinien zapłacić.   

Znowu ponad prawem?

Opublikowano

Co to za prawo, gdy jeden wypisuje bezkarnie co mu ślina na język przyniesie, wyzwiska obrażliwe rysunki pod adresem Pana Prezesa i w wyjątkowych sytuacjach przeprosiny za 1000 sąd orzeknie a tu 700000 za co pytam się.

Opublikowano
1 minutę temu, Dublin napisał:

Co to za prawo, gdy jeden wypisuje bezkarnie co mu ślina na język przyniesie, wyzwiska obrażliwe rysunki pod adresem Pana Prezesa i w wyjątkowych sytuacjach przeprosiny za 1000 sąd orzeknie a tu 700000 za co pytam się.

Na kaczyńskiego to i 2 mln za ogłupianie ludzi  za mało

Opublikowano
Dublin napisał:

Już nie wybielaj tego małego karakana on przesiąknięty nienawiścią pluje jadem na wszystkich obwiniając za śmierć brata do której sam doprowadził, idealny przykład paranoika.

Opublikowano
2 minuty temu, Dublin napisał:

Nawet odszkodowanie za zabójstwo tyle nie wynosi k**wa.

Jesteś jakiś upośledzony, odszkodowanie nigdy nie będzie jednakowe za te same rzeczy. Twój mały móżdżek musi to pojąc

Opublikowano
1 minutę temu, Dublin napisał:

Nie knij.

Proponuję Panu za robotę się wziąć i pomóc spłacać,

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

Jesteś jakiś upośledzony, odszkodowanie nigdy nie będzie jednakowe za te same rzeczy. Twój mały móżdżek musi to pojąc

Sam jesteś upośledzony chamie. Hitler miał więcej empatii dla żydów niż Ty w swoich postach.

Opublikowano
5 minut temu, Dublin napisał:

Widocznie uznano że to co zrobił jest jeszcze gorsze...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v