Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Poczekaj Januszu jak rudy zamknie kopalnie Turów, zobaczysz wtedy ile będzie prąd kosztował jak będziesz go musiał kupić od wspaniałej Unii. 

wszystkie inwestycje w energetykę zwiększają koszty prądu , nowy blok w Kozienicach i inne  infrastruktura przesyłowo rozdzielcza itp , 

• Haha 1
Opublikowano
wojak1986 napisał:

3 godziny temu, slawek74 napisał:

oby sìę tylko nie spełnilo i wyparowało z głowy ... nie wiem jak można takiego fałszywca ,,wielbić,, i mu ufać🤦

Panie Sławku skończ już z tą polityką 😁

to nie polityka to fakty 😛😁 mięsiąc inni bredzili to i ja raz mogę 😁😛

• Like 1
Opublikowano
7 godzin temu, jacek1296 napisał:

Po raz kolejny: nigdy na po nie głosowałem a donek nie jest z mojej bajki. Pokaż jego wypowiedź o  chęci zamknięcia turowa. Bo na razie to tylko wasze zarzuty ( zapewne zasłyszane w tvpis) nie poparte niczym z wyjątkiem waszej nienawiści do niego, wpojoną wam przez pis jego tv.

Ja udzieliłem kilku wypowiedzi dla telewizji i ostatni wywiad jak oglądałem to sam sobie nie wierzyłem co mówię (wywiad był złożony praktycznie z kilku zwrotów wybranych z wypowiedzi).

Opublikowano
11 minut temu, Sadek napisał:

Ja udzieliłem kilku wypowiedzi dla telewizji i ostatni wywiad jak oglądałem to sam sobie nie wierzyłem co mówię (wywiad był złożony praktycznie z kilku zwrotów wybranych z wypowiedzi).

A sąsiady widzieli, przez taki montaż potem można mieć problemy.

Opublikowano
Sadek napisał:

7 godzin temu, jacek1296 napisał:

Po raz kolejny: nigdy na po nie głosowałem a donek nie jest z mojej bajki. Pokaż jego wypowiedź o  chęci zamknięcia turowa. Bo na razie to tylko wasze zarzuty ( zapewne zasłyszane w tvpis) nie poparte niczym z wyjątkiem waszej nienawiści do niego, wpojoną wam przez pis jego tv.

gdzie? kiedy? mamy gwiazdę 😛 kiedyś moje i nie tylko wpisy stąd były w tpr to tak po przękręcali że nie czytam i nie prenumeruję już tego chłamu....

Opublikowano
30 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Rolnikiem, który mówi dla TVP jak to źle jest na wsi za PiSu, ale oni sobie tak to powycinają, że wychodzi z tego, że na wsi jest wspaniale xD 

Widziałeś kiedyś kogoś niezadowolonego z rządów PiS w TVP?  

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, JanKrzysztof napisał:

Widziałeś kiedyś kogoś niezadowolonego z rządów PiS w TVP?  

Nie, ale nie wiem co w oryginale mówili, bo te wypowiedzi tak powycinane po jednym, max 2 zdaniach xD 

A paliwko cały czas w górę, 6,60-6,70 za ON w zależności od stacji ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
45 minut temu, slawek74 napisał:

gdzie? kiedy? mamy gwiazdę 😛 kiedyś moje i nie tylko wpisy stąd były w tpr to tak po przękręcali że nie czytam i nie prenumeruję już tego chłamu....

mi wczoraj przyslali darmowy numer-cieniutki cos.. pare lat temu przestalem prenumerowac.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Bercik92 napisał:

Uu to kim jesteś ze udzielasz wywiady w telewizji?

Zwykłym rolnikiem.

3 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Rolnikiem, który mówi dla TVP jak to źle jest na wsi za PiSu, ale oni sobie tak to powycinają, że wychodzi z tego, że na wsi jest wspaniale xD 

Dokładnie w tym przypadku tak było powycinane, akurat tu było o sprowadzaniu zboża z Ukrainy.

Śmiem twierdzić że w każdej redakcji jest podobnie.

Kilka dni temu byłem na spotkaniu to redaktorka jakby mnie nie znała 🤣🤣.

3 godziny temu, Strongman napisał:

A sąsiady widzieli, przez taki montaż potem można mieć problemy.

Bez przesady, nawet dziś z kolegą rozmawialiśmy na ten temat.

Edytowane przez Sadek
Edycja
Opublikowano
1 godzinę temu, Camry napisał:

Przez zapas zrobiony przed wyborczo , jestem co prawda nie dużo do przodu bo tylko 1000 zł ale zawsze coś

Tysiąc nie majątek ale już jakieś narzędzie do warsztatu można sobie kupić.

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, Camry napisał:

Przez zapas zrobiony przed wyborczo , jestem co prawda nie dużo do przodu bo tylko 1000 zł ale zawsze coś

1000  jestes narazie , ale za chwile bedziesz 2k do przodu

• Haha 1
Opublikowano
przemol87 napisał:

Jak wypali zapas to dopiero może liczyć zyski, Ukraina podpisze rozejm w zamian za członkostwo w UE i paliwo wróci na 6zl

jaki rozejm 🤭 jak oni chcą aby Rosjanie się wycofali zapłacili reparacje wtedy Żeleński ogłosi wielkie zwycięstwo ukrainy 😉

Opublikowano
10 godzin temu, przemol87 napisał:

Jak wypali zapas to dopiero może liczyć zyski, Ukraina podpisze rozejm w zamian za członkostwo w UE i paliwo wróci na 6zl

Praktycznie tak, ale narzędzie na to konto może kupić, zawsze się przyda.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v