Skocz do zawartości

Ceny paliw 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie

Jak baryłka była po 90 dolców to na Orlenie 5,99 było, teraz baryłka 77-80 dolarów i ON po 6,70 xD Już nie mówiąc o tym, że dolar staniał xD 

Przed chwilą, tmk1974 napisał:

Jak tam zapasy letniego paliwa jaśnie oświecony?🤣

Wlany depresator z LM i się trzyma bardzo dobrze, zostało jakieś 900l więc luzik ;) 

• Haha 2

3 godziny temu, tmk1974 napisał:

Jak tam zapasy letniego paliwa jaśnie oświecony?🤣

Widzę że część nie rozumie że letnie wykorzysta się w ciepłych okresach.

Ja spuściłem z ciągnika letnie dziś kupiłem 200 zimowego zaleje i w razie potrzeby będzie na zimowym.

W zeszłym roku to zużyłem z 10 litrów zimowego.

A byli jeszcze te tacy co żniwa zebrali przedwojennym paliwem 😄.

11 godzin temu, Sadek napisał:

Widzę że część nie rozumie że letnie wykorzysta się w ciepłych okresach.

Teraz rozumiem - to były zapasy robione na lato przyszłego roku lub na następne lata! A jakbyś mnie jeszcze mógł trochę oświecić, bo wiesz, ja ze wschodu, taki ciemnogród - z jakiej przyczyny takie zapasy się robi?😁

55 minut temu, tmk1974 napisał:

Teraz rozumiem - to były zapasy robione na lato przyszłego roku lub na następne lata! A jakbyś mnie jeszcze mógł trochę oświecić, bo wiesz, ja ze wschodu, taki ciemnogród - z jakiej przyczyny takie zapasy się robi?😁

No wtedy jesteś premium na forum 😁

10 godzin temu, tmk1974 napisał:

Jeden woli żyć od 1 do 1 drugi woli mieć jakiś zapas.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Jakie są ceny rzepaku w sezonie 2023? Jaka może być cena rzepaku po żniwach 2023? Jaka jest opłacalność produkcji rzepaku? Zapraszamy do dyksuji.
    • Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą się kształtować ceny paliw w 2024? Czy można liczyć na obiecywane w kampanii wyborczej spadki?
      Dziś wiodące koncerny zaktualizowały cenniki uwzględniając nowe stawki podatków i opłat, a więc olej napędowy drożeje o +5,3gr
      Najlepszego w Nowym Roku

kontynuacja zeszłorocznego tematu:

• Przez Pawel197890
      Mam pytanie czy można siac żyto hybrydowe rok po centrali i ile kg na hektar 
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Przez Matey
      Jakie będą ceny słomy w sezonie 2020? W jakich cenach jesteście w stanie sprzedać słomę w Waszych regionach Polski? Czy warto sprzedać słomę z pola? Jakie są opinie rolników? Zapraszamy do dyskusji!
      Temat dotyczący cen słomy w roku 2019: https://www.agrofoto.pl/forum/topic/273040-ceny-slomy-2019/

• Dodaj nową pozycję...