Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

PGNiG też niby ceny zamroziła ale nie wiem jak to jest bo rachunek mam o 20%wiekszy  niż przed rokiem. Jak powiedziałem to wyznawcy pewnej sekty to mi powiedział że jak by nie mrozili to bym zapłacił 100%wiecej. A h*j z tym.  Trzeba robić na dwa etaty i pier**lić te ich mrożenia i zapomogi. Przeżyje i bez tego.

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał:

PGNiG też niby ceny zamroziła ale nie wiem jak to jest bo rachunek mam o 20%wiekszy  niż przed rokiem. Jak powiedziałem to wyznawcy pewnej sekty to mi powiedział że jak by nie mrozili to bym zapłacił 100%wiecej. A h*j z tym.  Trzeba robić na dwa etaty i pier**lić te ich mrożenia i zapomogi. Przeżyje i bez tego.

No bo VAT wrocil 23% na prąd.  Wiem bo dowiedziałem się jak z chrzesnym przepisywaliśmy  światło

https://www.orlen.pl/pl/dla-biznesu/hurtowe-ceny-paliw

• Thanks 1
Opublikowano

Orlen realizuje politykę kreująca odczyty inflacji. W ubiegłym roku maksymalnie trzymał cenę, by teraz maksymalnie obniżyć. Odczyty rok do roku sprawiają, ze inflacja wyraźnie spada. I o to przed wyborami przecież chodziło. 

• Like 3
Opublikowano
4 godziny temu, 6465 napisał:

Zamrożono tylko ceny energii. A pozostałe opłaty już nie.

• Like 1
Opublikowano

Dzisiaj cena on spadła na 6,17. Rano była jeszcze 6,21 a przedwczoraj 6,25. Propozycja za b0 szop biała podlaska dla jednego z klientów co na stacji jednak zatankował 7,90 ale nie chce mi się wierzyć. 7,00-7,20 to prawda że tyle jest

Opublikowano

Baryłka już 92,5 dolara. Pomimo wahań, systematycznie w górę

Opublikowano

przecież jak będzie u władzy opozycja to będzie po 4 zeta czyż nie tak? a ty już chcesz w spodnie ładować nie trać nadziei -chyba że martwisz się tym że nie znasz następcy łobajtka  bo możliwe że będzie duzo gorszy bo wiadomo polityka rynkowa -"pinindzy nima i ni bedze "to ogłaszali lata temu i nie można wnośić reklamacji 

Opublikowano
1 minutę temu, Strongman napisał:

ja kupiłem początkiem sierpnia na cały limit.Chyba każdy tak zrobił.

A ja jeszcze nic. Tyle mam co w traktorze. Może na zasiewy wystarczy.

Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał:

ja kupiłem początkiem sierpnia na cały limit.Chyba każdy tak zrobił.

Musiałem wybrać limit pod koniec lipca a nie mam już gdzie lać następne trzeba zadołować żeby nie przepadło 

Opublikowano
Przed chwilą, v11 napisał:

Musiałem wybrać limit pod koniec lipca a nie mam już gdzie lać następne trzeba zadołować żeby nie przepadło 

W dół lejesz?😳

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v