Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
31 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Możliwe , ale sprawdzać nie zamierzam

Nie rozumiem. Sprawdzać czego?

Opublikowano
Agrest napisał:

1 godzinę temu, DANDYS napisał:

Łosie też chodujesz?

Jakie to ma dzienne przyrosty?

Jest dopłata za dobrostan i ekstensywny wypas?

Ile za cielaki?😁😁😁😜

Fajne to, że grodzić nie trzeba. 😉

Opublikowano

Ale zobacz jakie to żerte. Opierdoli jednà działkę do gołej ziemi, dopiero na drugą idzie. Nie to co bydło, trochę tu, trochę tam...

Opublikowano (edytowane)
46 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Możliwe , ale sprawdzać nie zamierzam

Nie czekam 

Marcin z żoną to na weselu to się tańczy pierwszy i ostatni a resztę to jak się uda, a nie za mankiet trzymać się, tańce i żarty to podstawa oczywiście są pewne granice 

Edytowane przez Łolek
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Nie rozumiem. Sprawdzać czego?

No sprawdzać czy tak bardzo zazdrosna

3 minuty temu, Łolek napisał:

Marcin z żoną to na weselu to się tańczy pierwszy i ostatni a resztę to jak się uda, a nie za mankiet trzymać się, tańce i żarty to podstawa oczywiście są pewne granice 

Ale ja mam spokój bo nie potrafię tańczyć 

Edytowane przez Aktywnyrolnik7245
Opublikowano

XxFG3dzmbFCMfGfp7ETB3mOwFLOhpJ36.jpg

1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Jasiu rozumiem że twoje żona zadowolona jak pójdziecie na imprezę a Ty szalejesz z innymi babami , szepczesz komplementy i przytulasz 🤔

moja żona jest ze mną w związku prawie 30 lat i szanujemy się nawzajem, mamy dzieci , nie robi fochów i nie mówi mi, jak mam żyć, więc nie bardzo widze jakieś argumenty z twojej strony

ponad 30 lat grałem po imprezach - nigdy nic nie mówiła na ten temat, to jest kwestia zaufania do siebie, a nie zakazu wychodzenia z kumplami, jak nie rozumiesz tej różnicy, to sorry

• Like 2
Opublikowano
19 minut temu, Łolek napisał:

Mnie tam muzyka w tańcu nie przeszkadza😉

• Haha 2
Opublikowano
9 minut temu, jahooo napisał:

ponad 30 lat grałem po imprezach - nigdy nic nie mówiła na ten temat, to jest kwestia zaufania do siebie, a nie zakazu wychodzenia z kumplami, jak nie rozumiesz tej różnicy, to sorry

O proszę są sposoby na każdą babę:

• Haha 2
Opublikowano
24 minuty temu, Łolek napisał:

bo to jeszcze bardzo młode narzeczeństwo. może stąd takie zachowania... ? 😁

Opublikowano
Baks00 napisał:

19 minut temu, Łolek napisał:

Mnie tam muzyka w tańcu nie przeszkadza😉

... a niektórym już tak 🤭

Pafnucy12 napisał:

24 minuty temu, Łolek napisał:

bo to jeszcze bardzo młode narzeczeństwo. może stąd takie zachowania... ? 😁

to reżim albo terroryzm 🤭😁

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Coś za coś ale nie chciałbym w takim miejscu mieszkać, że trzeba wszędzie daleko się wlec. Nic w tej wsi nie mają, jedynie biedna OSP. Teraz choć asfalt ale wcześniej to nie do życia. 

Samochodem można wszędzie dojechać ;) 

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Samochodem można wszędzie dojechać ;) 

Ale daj spokój jeździć po 5km do najbliższego i to malutkiego sklepu... To nie życie w takim miejscu. To już lepiej mieć chałupę somsiada ani 30m od swojej chałupy i wszędzie blisko, pokłócić się można.

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ale daj spokój jeździć po 5km do najbliższego i to malutkiego sklepu...

nie ma u Was takich mobilnych sklepów? u nas musi ze trzy co dzień jadą. tyle że pilnować godziny trzeba.

kurna ostatni sklep konwencjonalny się zamknał u nas.... trochi szkoda. a było i trzy...

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

nie ma u Was takich mobilnych sklepów? u nas musi ze trzy co dzień jadą. tyle że pilnować godziny trzeba.

Nigdy czegoś takiego nie było. Jedynie do niedawna na "zamówienie" chleb z piekarni przywozili ale zarzucili to.

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

za blisko miasto

dokładnie. supermarkety zabiły małe sklepy po wsiach.

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

za blisko miasto .... u nas dino budują ale to ze 3km odemnie

Nie tyle, że miasto, u nas we wsi dwa duże sklepy - Delfin, Delikatesy Centrum, jeszcze GS i kilka pomniejszych. W sąsiedniej wsi i Biedronka jest. Jeden coś próbował z tym obwoźnym handlem po tych oddalonych wsiach, jakoś mu nie wyszło. 

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Jeden przywozi chleb trzy razy w tygodniu , to nawet całkiem spoko. Na pewno lepszy niż w biedronce kupiony. Jakieś bułki i drożdżówki albo pączki jeszcze ma. Drugi jeździ z różnorakim towarem, to nawet bym go z tym do podwórka nie wpuścił. Słaba jakość, przeterminowane i do tego emerytów naciąga na to wszystko. 

Opublikowano
12 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ale daj spokój jeździć po 5km do najbliższego i to malutkiego sklepu... To nie życie w takim miejscu. To już lepiej mieć chałupę somsiada ani 30m od swojej chałupy i wszędzie blisko, pokłócić się można.

Nie zamieniłbym się choćby sklep miał być za płotem. A po co się kłócić ? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v