Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Teściu, kolejne dwie do przodu 

W tym jedna była acykliczna 

Teraz miała 

Tł 5,8

Bi 3,11 i 101 mocznik 

Ta z Tł 6,78 bi 2,86 i mocznik iem ketozy brak, test pokazał środek skali 

Co znaczy do przodu? Zjechały się trochę?

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Bananek napisał:

Ten też gminny. Z kolumbii. 😉 

Mój niby z Mysłowic 

2 godziny temu, kris91 napisał:

Nasz to niby czeski, ale tak ludzie go przeklinają że szok 🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️

A ja powiem że dobry przywieźli, na osiem sezonów jak ekogroszkiem palę to takiego dobrego jeszcze nie było 

1 godzinę temu, Bananek napisał:

To w Łodzi, a to wiele wyjaśnia. 😉

A właśnie,byłem dziś w Łodzi, na wjeździe wita wielki baner z napisem: 

Wjezdzasz do Łodzi, najbardziej zakorkowanego i dziurawego miasta w Polsce 

1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

Na autosanke jak byś tak nasypał... 

Na Kozłowie mają taką ładowarkę Hitachi, że jak mi kiedyś sypnął mniejsze pół łyżki piasku, to waga pokazała 5600kg ładunku 

Panowie, trzeba się za innowacjami w hodowli rozglądać, a nie wiecznie krowy i krowy 

IMG_20230216_114003_297.jpg

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
6 minut temu, bratrolnika napisał:

bratrolnika napisał:

Panowie, trzeba się za innowacjami w hodowli rozglądać, a nie wiecznie krowy i krowy 

Po słoninę jeździłeś? 🤔

Opublikowano

a tak po za tym. co dziś słychac?

Galu Anonimu przybywaj!

daj stronę kronik przeczytać...\

ja dziś u mtora wydech fabryczny przywróciłem. myślałem że z godzinke, a się bawiłem pół dnia...

51 minut temu, bratrolnika napisał:

w słoninę idziesz?

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Mój niby z Mysłowic 

A ja powiem że dobry przywieźli, na osiem sezonów jak ekogroszkiem palę to takiego dobrego jeszcze nie było 

Na Kozłowie mają taką ładowarkę Hitachi, że jak mi kiedyś sypnął mniejsze pół łyżki piasku, to waga pokazała 5600kg ładunku 

Mój jest  też z Mysłowic i pali się lux więc nie będe narzekał że zły ale o groszku z  Kolumbii to idzie dobre echo w sieci że to gówno😁 

@Agrest Gdzie byłeś u tego kardiologa? 

Namiary prosze

• Like 1
Opublikowano
19 minut temu, Pafnucy12 napisał:

a tak po za tym. co dziś słychac?

Galu Anonimu przybywaj!

daj stronę kronik przeczytać...\

ja dziś u mtora wydech fabryczny przywróciłem. myślałem że z godzinke, a się bawiłem pół dnia...

w słoninę idziesz?

Jak wydech zmieniłeś to już Ryśka nie obudzisz 

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Byłem z ojcem u kardiologa.

NFZ to fikcja. To trzeba rozgonić. Od nowa zbudować system. Najlepiej odpłatny z odpowiedzialnością.

k**wa wizyta u kardiologa 5 minut. Nawet nie przeczytał wypisu, nie przejrzał wyników badań. Leki zmienił na podstawie tego co mu przekazałem od rodzinnego, nie weryfikując z wynikami.

Zlecił echo serca. Idę do rejestracji i proszę o wyznaczenie terminu. A tam siedzi młodziak i mówi że nie.

Pytam dlaczego - bo czynne do 15.  Była 15⁰³. Nasza rozmowa trwała dłużej niźli trwałaby rejestracja.

Radom - miasto znakomite, lasem otoczone dechami zabite...😤

Na dobrego kardiologa na NFZ wizyta 1.5 roku czas oczekiwania u mnie. Kasa z kieszeni i się leci prywatnie

Opublikowano
9 minut temu, malaczarna napisał:

Na dobrego kardiologa na NFZ wizyta 1.5 roku czas oczekiwania u mnie. Kasa z kieszeni i się leci prywatnie

Na jedno się zgodzę ale iść prywatnie i pacjent jest gorzej potraktowany jak na  NFZ to trochę nie halo

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, slawek74 napisał:

a po co sprzedawać ? 

Bo mam więcej niż 3 ha 😅😅😅😅😅😅😅

I jest się z czego cieszyć 

Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Na jedno się zgodzę ale iść prywatnie i pacjent jest gorzej potraktowany jak na  NFZ to trochę nie halo

Mój kardiolog super człowiek odbierał i w dzień i w nocy. Bardzo zainteresowany pacjentem. 20 lat do niego chodził mój tata. 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Bo mam więcej niż 3 ha

po ile u Was ha?

29 minut temu, Łolek napisał:

Ryśka nie obudzisz 

On czujnie śpi.

aby zawołać że dają!... i ju oczka ma otwarte... 🤭

Opublikowano
7 minut temu, stempos1980 napisał:

Pozorują robotę albo na odwal żeby jeszcze więcej szkód narobić. 

Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

po ile u Was ha?

On czujnie śpi.

aby zawołać że dają!... i ju oczka ma otwarte... 🤭

30-40 tyś 

Opublikowano
6 minut temu, malaczarna napisał:

Mój kardiolog super człowiek odbierał i w dzień i w nocy. Bardzo zainteresowany pacjentem. 20 lat do niego chodził mój tata. 

Zdarza się czasami, ale większość to pozoranci i nawet większe nakłady na służbę zdrowia tego nie zmienią. Najlepiej nie chorować wcale.

Opublikowano

Krzak, akoo widział ktoś? Jak on teraz się zwie?

1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

30-40 tyś 

O to u nas się za tyle nie kupi. Chyba że jakie chaszcze na VI klasie bez dojazdu.

• Like 3
Opublikowano
37 minut temu, stempos1980 napisał:

Mój jest  też z Mysłowic i pali się lux więc nie będe narzekał że zły ale o groszku z  Kolumbii to idzie dobre echo w sieci że to gówno😁 

@Agrest Gdzie byłeś u tego kardiologa? 

Namiary prosze

Poliklinika MSW ,Orląt Lwowskich 5, Radom.

Czas oczekiwania od wydania skierowania 2 tygodnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v