Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, gregor1284 napisał:

Dobra wiadomo dlaczego w agroklamstwach było o protestach 

received_2457158281099526.jpeg

received_528663022690306.jpeg

To dobrze że protestują czy nie dobrze? Ja to już nie panimaju 🤔

Opublikowano
9 minut temu, 6465 napisał:

Zapytaj gregora to Ci odpowie ze nie mozna o tym rozmawiać😄 on cos wie ale nie powie.

Opublikowano
1 godzinę temu, PAN88 napisał:

@Karol6130 a co kupujesz? Bo ja nie miałem cały dzień czasu tu zajrzeć

A nic 

Pole z 300m od gospodarstwa jest wystawione do dzierżawy

Żeby można było to kupić to można myśleć

Jest kawałek obórki, ogrodzić barierami drogowymi, puścić z 6 mamek, byka, i niech chodzą 

Stopniowo usuwać drzewa, i kiedyś by było pole 

Nie żeby coś dobrego 

Tam 6 klasa, trochę 5, może coś 4 jakby poszukał to by znalazł 

Podsumowując, dużo roboty, zysku niewiele, ale kawałek gruntu by doszło 

Ciekawe jak z dopłatami pod takie tereny 

Najwięcej interesuje się tym gość co kiedyś na podobnym gruncie nasadził choinek, a łąkę przestał kosić bo daleko dojeżdżać 

Tam jest kompleks ponad 20 ha krzaków, się im nie opłacało, zalesiali, nie obrabiali 

Teraz był by z tego pieniądz, naewet samych dopłat od 04r ile by było 

Wystarczyło co 2 lata kosić 

Opublikowano
15 minut temu, 6465 napisał:

Byłeś kiedyś w teatrze? Jak spektakl grany jest według scenariusza to jest to nadal spontaniczny występ czy jednak wszystko jest poukładane jak ma być? Etatowych protestujących typu babcia Kasia czy Andrzej od krzyża kojarzysz?

11 minut temu, Belaruss820 napisał:

Zapytaj gregora to Ci odpowie ze nie mozna o tym rozmawiać😄 on cos wie ale nie powie.

Nie dobra! O tym spominac!

Ty mądrala mi powiedz gdzie ja mogę filmy online oglądać. 

5 minut temu, 6465 napisał:

Sam miałem to wstawić 😁

Rysiek! 

https://vm.tiktok.com/ZMYYMDayX/

Opublikowano
59 minut temu, gregor1284 napisał:

Dobra wiadomo dlaczego w agroklamstwach było o protestach 

received_2457158281099526.jpeg

received_528663022690306.jpeg

A ta pani była tam całkiem przypadkiem i akurat na niego wpadła jedni warci drugich 

Prawda jest taka że rolników mojego pokroju na tych protestach że świecą szukać 

• Like 2
Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

No to prawda 

Tacy jak Ty w ten czas wydają pieniądze na nowe nabytki, a nie na wycieczki 

Opublikowano
23 minuty temu, gregor1284 napisał:

Byłeś kiedyś w teatrze? Jak spektakl grany jest według scenariusza to jest to nadal spontaniczny występ czy jednak wszystko jest poukładane jak ma być? Etatowych protestujących typu babcia Kasia czy Andrzej od krzyża kojarzysz?

Nie dobra! O tym spominac!

Ty mądrala mi powiedz gdzie ja mogę filmy online oglądać. 

Sam miałem to wstawić 😁

Rysiek! 

https://vm.tiktok.com/ZMYYMDayX/

Ja nie ogladam filmów na internecie,kiedys to cda,zalukaj.

Miałem napisać jak pytales w dzien,ale myslalem ze ktos to napisze,trudno,bede musial ja😀 Chodzi Ci o filmy dla doroslych?

Opublikowano
12 minut temu, Łolek napisał:

A ta pani była tam całkiem przypadkiem i akurat na niego wpadła jedni warci drugich 

Rolnikow wszelkiej maści próżno tam szukać, w mleczarniach na spotkaniach też próżno ich szukać, wszędzie próżno szukać. Jedności nie ma to i robią co chcą 

• Like 3
Opublikowano
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

No to prawda 

Tacy jak Ty w ten czas wydają pieniądze na nowe nabytki, a nie na wycieczki 

Ech brak słów na tą młodzież 

Ci mfa kupię pieronie jeden ty☝️

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Belaruss820 napisał:

Ja nie ogladam filmów na internecie,kiedys to cda,zalukaj.

Miałem napisać jak pytales w dzien,ale myslalem ze ktos to napisze,trudno,bede musial ja😀 Chodzi Ci o filmy dla doroslych?

Na co mnie filmy dla dorosłych jak ja jeszcze niepełnoletni. Teraz szukam filmu "pokłosie"

Opublikowano
6 minut temu, Belaruss820 napisał:

Cos w biedronce teraz sprzedają z Ryk

Nie wiem, dawno tam nie byłem 

Ja zakupy robię w sklepie firmowym 

Tam jest każdy rodzaj sera teraz 4,50 sztuka, kiedyś kosztował 2,50

Są nowości co trudno znaleźć w sklepach 

5 minut temu, Łolek napisał:

Czuć pinionc  exclusive psia mać 

Ale jaki dobry, polecam spróbować 

Opublikowano
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

Nie wiem, dawno tam nie byłem 

Ja zakupy robię w sklepie firmowym 

Tam jest każdy rodzaj sera teraz 4,50 sztuka, kiedyś kosztował 2,50

Są nowości co trudno znaleźć w sklepach 

Koło 15 zł w normalnym sklepie ten ser🤔

Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał:

Autobusy miejskie też pod górkę się poddały.

Nie wiem czy kojarzysz w Sochaczewie jak jest taki podjazd przed mostem nad Bzurę, z kuznocina. Znajomy tamtędy PKS jeździ to jak jest taka pogoda i jedzie stary kierowca to emerytki już 500m wcześniej anielski orszak śpiewają.

2 bieg gaz w podłogę i staremu SW 400 się przypominają żniwa w skr w 87... 

• Like 1
  • Haha 4
Opublikowano
20 minut temu, superfarmer02 napisał:

Nie wiem czy kojarzysz w Sochaczewie jak jest taki podjazd przed mostem nad Bzurę, z kuznocina. Znajomy tamtędy PKS jeździ to jak jest taka pogoda i jedzie stary kierowca to emerytki już 500m wcześniej anielski orszak śpiewają.

2 bieg gaz w podłogę i staremu SW 400 się przypominają żniwa w skr w 87... 

Dziś cały ten nasz zapyziały Sochaczew, jak pewnie 90% miast w Polsce, paraliż komunikacyjny, na wjeździe na obwodnicę ktoś przywalił Focusem w barierki, i tak go zostawił w poprzek drogi...

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v