Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kręci coś. Dzisiaj jego data. Niedawno miał urodziny. Próbujesz się wymigać Karolku, a tu niedobruchy z centrum wywęszyły🤭

3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:
5 minut temu, Karol6130 napisał:

Dziękuję za życzenia ale ja obchodze w późniejszym terminie, razem z Karoliną 

Dobra.. ale postawić możesz już...😁

Opublikowano
18 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

To trzeba ich wy***rdolić z grupy 🤨 bo to ch*je dziady jedne ...

Ty byś musiał być pierwszy, tyle 9gliszen ci ludzie wrzucają a ty jak ta d*pa wołowa.

Opublikowano

@Łolek jaki nh?

Może już pytałem, ale nie wiem

1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Ale prezenty będą 🤔

Jak coś to chce kolejny taki 😁😍

IMG_20230128_135306.jpg

A niech stracę...ja Ci kupię taki....kluczyk ..😁

Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Ale prezenty będą 🤔

Jak coś to chce kolejny taki 😁😍

IMG_20230128_135306.jpg

Breloczek że Stegny ze dwa lata temu przywiozłem. Taki kluczyk się teściowej łod szafki zajumi🤔...łogarniem....szykuj biesiadę 🤷

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
12 minut temu, malaczarna napisał:

Nie temperatura a czas puki nie zrobią się takie twarde pióra mój tata mówił na to pipioty

Kurde nie gadajcie nawet o skubaniu tych szypuł. Mama to próbowała wydłubać i nie szło to zdzierała skórę.

1 minutę temu, Qwazi napisał:

Breloczek że Stegny ze dwa lata temu przywiozłem. Taki kluczyk się teściowej łod szafki zajumi🤔...łogarniem....szykuj biesiadę 🤷

Możemy wziąść kluczyk od mojego.  Jak się napijem to schowom w kieśiń i zabiere do domu a imu się powie że zgubieł.

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertb napisał:

W kuchni czy łazience kafelki raz na 20-30 lat się wymienia. Do pokoju podłgówka to taki średni pomysł. Kładziesz w korytarzach, kuchni łazience, ubikacji. Tam gdzie kafelki są lepszym wyborem niż drewniana podłoga. 

wiem że sąsiad ma u siebie ale czy po całości czy tylko tak jak piszesz, z piecokuchnią CO przepalaną tylko w godzinach popołudniowych aż do wieczora pewnie nie wypaliłoby to rozwiązanie 

Opublikowano
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Dwa tysiące kościół i 8 zakład pogrzebowy. Najtańsza trumna to około 3 tysiace. Gdzie jeszcze kwiaty i stypa po pogrzebie jakoś 13/14 nie liczyłam dokładnie. Zaznaczam że grobowiec już stał 

no to nieźle kroją , to utwierdza w przekonaniu że człowiek pracuje i odkłada przede wszystkim tylko po to by zabezpieczyć rodzinę na czarną godzinę tzn na wypadek swojej śmierci 

1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Z wymaganych rzeczy oczywiście trumna, zakład no i cmentarz z kopidołem

msza pogrzebowa to i tak chyba wypadałoby żeby była , u nas w gminie zakładu nie ma to trumny w domach stoją i tylko na pogrzeb do kościoła jadą 

czasem lokalną tradycją jest zapraszanie " śpiewaków " śpiewających żałobne pieśni podczas pobytu trumny w domu ale im też za to jakiś poczęstunek trzeba zorganizować

1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Jakby się nie dało ceny na przykład 8zł zrobić tylko 7,99.

i tak wychodzi 8 czy inna pełna kwota bo zazwyczaj kasjerka sie pyta czy może być winna grosik

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Pafnucy12 napisał:

@Łolek jaki nh?

Może już pytałem, ale nie wiem

A niech stracę...ja Ci kupię taki....kluczyk ..😁

Taki jak Twój br 7060 tylko z rotorem 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Taki jak Twój tylko z rotorem 

Jakie ciśnienie do siana, a jakie do słomy?

Opublikowano
4 minuty temu, konteno napisał:

no to nieźle kroją , to utwierdza w przekonaniu że człowiek pracuje i odkłada przede wszystkim tylko po to by zabezpieczyć rodzinę na czarną godzinę tzn na wypadek swojej śmierci 

msza pogrzebowa to i tak chyba wypadałoby żeby była , u nas w gminie zakładu nie ma to trumny w domach stoją i tylko na pogrzeb do kościoła jadą 

czasem lokalną tradycją jest zapraszanie " śpiewaków " śpiewających żałobne pieśni podczas pobytu trumny w domu ale im też za to jakiś poczęstunek trzeba zorganizować

i tak wychodzi 8 czy inna pełna kwota bo zazwyczaj kasjerka sie pyta czy może być winna grosik

Mówię o minimum 

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Jak furguson

Słuchał sie

Grzeczny był 

Opublikowano
2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Najlepiej, jeśli chciało by się nowocześnie, itd to wszystko od nowa budować.

dokładnie , u mnie nie pocuduje za bardzo a na koncie nie ma tyle ani nie wpada na konto co miesiąc tyle by się porywać na nowoczesność

Opublikowano
8 minut temu, 6465 napisał:

Kurde nie gadajcie nawet o skubaniu tych szypuł. Mama to próbowała wydłubać i nie szło to zdzierała skórę.

Możemy wziąść kluczyk od mojego.  Jak się napijem to schowom w kieśiń i zabiere do domu a imu się powie że zgubieł.

Też mam taki kluczyk i od ursusa mam 3szt tylko że blaszane całe to się wstążke umocuje i już, Karol to kup lepi więcy tych herbatników 

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

Jakie ciśnienie do siana, a jakie do słomy?

Nie przestawiam robię cały czas tak samo skręcona tak na 80 może i 90 %  ja jej nie oszczędzam jak jebnie pas to się nowe wszystkie założy bo ona dożywocie u mnie już ma 

2 minuty temu, szymon09875 napisał:

@gregor1284 amatorskie matowanie przykryło amatorskie malowanie i jest git :)

IMG_20230128_141145.jpg

Nie za jasny 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Nie przestawiam robię cały czas tak samo skręcona tak na 80 może i 90 %  ja jej nie oszczędzam jak jebnie pas to się nowe wszystkie założy bo ona dożywocie u mnie już ma 

Ze spinkami masz? Moje bez.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v