Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Raz kupiłem na targu to godzinę działał

Teraz mam z allegro to 3 święta będzie 

Lasery lampeczki, a u spowiedzi byłeś do kościoła na pasterkę idziesz, z rodziną opłatkiem się podzielisz 🤔

Ludzie zajmują się gadżetami a nie tym co naprawdę istotne 

50 minut temu, radekz200 napisał:

a no człowiek się już chyba starzeje 😛

a właśnie jakby co to dzisiaj są moje urodziny jak byśta nie pamiętali 😛

No to zdrowia i stu lat 

A które to te urodziny 

• Like 6
Opublikowano
7 minut temu, superfarmer02 napisał:

To za jednym brudzeniem pistoletu się opedzluje 

Zara Zara...bo coś mnie tutaj nie ryksztosuje...będziesz psikał, czy pędzlował 🤔😁

Opublikowano
16 minut temu, Łolek napisał:

Lasery lampeczki, a u spowiedzi byłeś do kościoła na pasterkę idziesz, z rodziną opłatkiem się podzielisz 🤔

No to zdrowia i stu lat 

A które to te urodziny 

Ja to bym chętnie i tym opłatkiem sie nie dzielił 

Opublikowano
21 minut temu, Łolek napisał:

I dużo żarcia, a nawet jak pójdą na pasterkę, to wytrzymać nie idzie tak smrodzą, wstyd i hańba.

• Haha 2
Opublikowano
gregor1284 napisał:

Brzydzę się hipokryzją

Z Merlin też się nie podzieliłbyś

Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

W imieniu moim oraz własnym życzę Tobie wszystkiego najlepsiejszego...

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

a ja sobie dzisiaj podobno załatwiłem inspekcję wet powiatowej. 

myślał wet że będę się kłaniał wielkiemu panu. 

psychotropów chyba swoich zapomniał wziąć, albo wziął i popił wódką. 

Edytowane przez HF86
Opublikowano

No kurna.... Karpia cza zabić, a on sie na mnie paczy....🥴 

Może by tak go uwolnić, a pangę jaką kupić....🤔

2 minuty temu, Desperado napisał:

To jest Was dwóch w jednym?  O.o   xD

Większa moc życzeń w takim przekazie.

Opublikowano
30 minut temu, gregor1284 napisał:

Brzydzę się hipokryzją

Współczuję, bo to oznacza, że nie masz prawdziwej rodziny, tylko jakiś twór zorganizowany na kształt rodziny. W takiej sytuacji pewnie też bym się tak wypowiadał i prawdopodobnie podzieliłbym się opłatkiem z członkami tego tworu tylko raz

6 minut temu, superfarmer02 napisał:

Za dużo pytań zadajesz... Będziesz pan zadowolony 

Oszczegam...pędzlowanie rozpoznam🧐😉

• Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, HF86 napisał:

a ja sobie dzisiaj podobno załatwiłem inspekcję wet powiatowej. 

myślał wet że będę się kłaniał wielkiemu panu. 

psychotropów chyba swoich zapomniał wziąć, albo wziął i popił wódką. 

To czemu takiego weta wołasz skoro do dogadania nie jest?

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Współczuję, bo to oznacza, że nie masz prawdziwej rodziny, tylko jakiś twór zorganizowany na kształt rodziny. W takiej sytuacji pewnie też bym się tak wypowiadał i prawdopodobnie podzieliłbym się opłatkiem z członkami tego tworu tylko raz

Oszczegam...pędzlowanie rozpoznam🧐😉

W domu rodzinnym na wigili to nie byłem z 10 lat chyba, u Merlin jak jestem to średnio mi ta cała fałszywa familia odpowiada. Z jej rodziny to jedynie taki baaardzo daleki chyba wuj co to wujem nazywany tak o jest mi odpowiada bo szczery chłop.

• Sad 2
Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

No to Radosławie z tej okazji życzę Ci przede wszystkim dużo zdrowia, bo nie oszukujmy się ale tego to za żadne pieniądze nie kupisz, do tego szczyptę szczęścia, ogrom mądrych i przemyślanych decyzji w życiu codziennym jak i zawodowym no i jeszcze raz wszystkiego najlepszego :)

• Thanks 1
Opublikowano
30 minut temu, Mateusz1q napisał:

To czemu takiego weta wołasz skoro do dogadania nie jest?

przyjechał poinformować że krew będzie pobierał przez dwa tygodnie i mam czekać, bo on nie wie kiedy u mnie 🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v