Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
30 minut temu, radekz200 napisał:

kurła ale chce Ci się bawić z azbestem za parę złoty? toż to najgorsza robota i jeszcze rozebrać to starą więźbę to będziesz wyglądał jakbyś pracował w młynie 

nie mam murlaty, z murlata to prosta robota dla majstrów 

Starą więźbę to nie problem rozebrać 🤭

https://vm.tiktok.com/ZGeFFY58p/

No ja z tym eternitem się dotykać nie mam zamiaru. Ale znowu wziąć dwóch chłopaków żeby zdejmowali jeszcze się który na łeb zwali i dopiero będzie. Z tym masz rację. 

Więźba to nie problem, widziałem jakie sposoby majstry mają. Nikt nie odrywa po łacie na wysokości. 

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

No ale daj spokój, za ostatnio kupioną działkę więcej zapłaciłem 

Ba no już z upływem wieku to i te podroby z Ciebie nie bardzo do dalszej odsprzedaży 🤔 a tak szczerze jak zdrowie?

4 minuty temu, pedro2 napisał:

Starą więźbę to nie problem rozebrać 🤭

https://vm.tiktok.com/ZGeFFY58p/

No ja z tym eternitem się dotykać nie mam zamiaru. Ale znowu wziąć dwóch chłopaków żeby zdejmowali jeszcze się który na łeb zwali i dopiero będzie. Z tym masz rację. 

Więźba to nie problem, widziałem jakie sposoby majstry mają. Nikt nie odrywa po łacie na wysokości. 

Ty im nie pokazuj co się na kurpiach dzieje 🤣

Swoja drogą chciałoby Ci się to sprzątać?

Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Ba no już z upływem wieku to i te podroby z Ciebie nie bardzo do dalszej odsprzedaży 🤔 a tak szczerze jak zdrowie?

A dziękuję. Podroby niby sprawdzone, wyniki się poprawiły chęci do życia wróciły.

A i rezonans se zrobiłem tylko opis po nowym roku.

Ale szwagierka wróciła ze Szwecji i zaczyna pracować u nas jako rehabilitantka.

Przejrzła płytki i mnie zmanipulowała🤣

Kurna jedna sesja i oglądam się przez ramię prawe i lewe, nawet ponownie uścisnę sobie dłonie przekładając przez plecy. Ból z jakim pojechałem już nie wrócił, I łeb jakby rzadziej napieprza.

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

A dziękuję. Podroby niby sprawdzone, wyniki się poprawiły chęci do życia wróciły.

A i rezonans se zrobiłem tylko opis po nowym roku.

Ale szwagierka wróciła ze Szwecji i zaczyna pracować u nas jako rehabilitantka.

Przejrzła płytki i mnie zmanipulowała🤣

Kurna jedna sesja i oglądam się przez ramię prawe i lewe, nawet ponownie uścisnę sobie dłonie przekładając przez plecy. Ból z jakim pojechałem już nie wrócił, I łeb jakby rzadziej napieprza.

u swojej rehabilitantki zostawiam mniej jak kiedyś na leki oddawałem. 

a gdzie jeszcze tygodnie w bólach 🙉

Opublikowano

Chłopy, wesołych i spokojnych świąt. Tak coby kolejny rok był mlekiem i miodem płynący. I przedewszystkim bez wichur, bo słyszałem że na północy dmucha. Lecim co chlapnąć za ten rok :).

2 minuty temu, radekz200 napisał:

kurła podobają się dla mnie te owczarki belgijskie 😛 muszę se takiego kupić, może ktoś coś wie?

Jak nie masz doświadczenia z psami to nie bierz, to mega inteligentne psy i potrafią narobić kłopotu.

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, Popier96 napisał:

Chłopy, wesołych i spokojnych świąt. Tak coby kolejny rok był mlekiem i miodem płynący. I przedewszystkim bez wichur, bo słyszałem że na północy dmucha. Lecim co chlapnąć za ten rok :).

Jak nie masz doświadczenia z psami to nie bierz, to mega inteligentne psy i potrafią narobić kłopotu.

tzn?

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

No i gitara. 

O taki prezent to by było coś 

https://www.facebook.com/share/r/wgERzvLbgXnKfoW6/

Obawiam się po rozpakowaniu coś mogłoby zepsuć niespodziankę🤭

Ja se dziś prezent dla nerek zrobił. Doktorka kazała dużo pić. Jak nie mogę ciałem to na rozum na siłę uzupełniać płyny😁

20231222_194346.jpg

20231222_194626.jpg

Opublikowano
Przed chwilą, radekz200 napisał:

tzn?

Tzn, że robią szybciej niż myślą. NIe bez powodu to psy pracujące po służbach. Zresztą, podzwoń po osobach oferujących tresurę psów to najwięcej się dowiesz co i jak. Bo nie wszystko piękne co się świeci :).

Opublikowano
2 minuty temu, Popier96 napisał:

Tzn, że robią szybciej niż myślą. NIe bez powodu to psy pracujące po służbach. Zresztą, podzwoń po osobach oferujących tresurę psów to najwięcej się dowiesz co i jak. Bo nie wszystko piękne co się świeci :).

a są agresywne?

Opublikowano

Tak, do tego dążyłem. Dokładnie te psy bywają agresywne jak nie mają kogoś nad sobą, kto potrafi go okiełznać i być krok przed nimi. Dlatego nadają się do służb:D. Jak masz dzieci to się za berneńczykiem obejrzyj.

Opublikowano

Radziu może chcesz mojego?

Wrześniowy , to jeszcze go wytresujesz🤭

20231213_151737.jpg

Opublikowano

pies petarda. 

strasznie szybko się kończą, adrenalinę uwielbiają. 

kiedyś przy ich trenerce się trochę kręciłem i widziałem treningi. 

pies super, ale nie dla każdego 

Opublikowano
10 minut temu, Agrest napisał:

Obawiam się po rozpakowaniu coś mogłoby zepsuć niespodziankę🤭

Ja se dziś prezent dla nerek zrobił. Doktorka kazała dużo pić. Jak nie mogę ciałem to na rozum na siłę uzupełniać płyny😁

20231222_194346.jpg

20231222_194626.jpg

A wskazane 

Nerki podziękują 

Opublikowano
37 minut temu, gregor1284 napisał:

Ty im nie pokazuj co się na kurpiach dzieje 🤣

Swoja drogą chciałoby Ci się to sprzątać?

A to u was ekipa budowlana sprząta drewno  po rozbiórce?

Q

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v