Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
58 minut temu, bratrolnika napisał:

a masz jaki zapasowy??? w sumie jakbyś chciał chwilę poświęcić to chętnie przy sobocie bym wpadł i zobaczył jak to w samochodzie jest zamontowane, może coś ciekawego wypatrzę

No powinienem być.

• Thanks 1
Opublikowano
10 minut temu, Qwazi napisał:

Po masażu i akupunkturze. Wracać do domu. W poniedziałek poprawka

Ładna ta masażystka? Dłonie delikatne 

Opublikowano
1 godzinę temu, PAN88 napisał:

Martw się żebyś miał fakturę 🤣🤣🤣

To widzę że 60tka jesteś

Stonoga też Zbigniew 

Ale najpierw Ryszard bez wazeliny im się wciskał a teraz by jebał normalnie tylko go do Sejmu 

@gregor1284myślisz że bym tak zrobił 🤔

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

@Pafnucy12

Za późno żeś zboże sprzedał 

Nie dostaniesz pomocy

Bo pomoc od maja do grudnia gdzie najlepsza cena była 

Żeby mało pieniędzy poszlo

Najtańsze jest teraz 😁😁😁😁😁😁

O czym gadasz? Bo nie czytałem. @Rolnik1973    no i czego znowu jesteś ta  ... no wisz?

Nie uwierzysz, ale coś robiłem....

IMG_20230125_152919.jpg

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

Wpierw propaganda robić oze nie potem oszczędzać prąd a tera wjatraki nie mają gdzie wepchnąć prądu, że jeden albo dwa, trzy czasem 3 się kręci, że reszta stoi bo nie ma zapotrzebowania.

Tak samo z eternitami. 30 dni dawno minęło, i ani widu, ani słychu o dotacjach. brak kasy w KPO i wszystko się zesrało.

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

sprawdź proszę

i jeśli byłaby możliwość wsadzić głowę w auto, zbadać miernikiem co i jak, to już w ogóle byłoby elegancko

A można będzie wszystko co się chce. To u mnie co leży to uszkodzone ale choć przymierzysz czy by takie coś pasowało.

Opublikowano
3 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

@Pafnucy12No@Pafnucy12No w styczniu 2023 sprzedała pomoc maj grudzień 2022😁😁😁

dlaczego się z tego cieszysz? czy Ty mi tak źle życzysz , czy o co chodzi?

Opublikowano
4 godziny temu, Qwazi napisał:

@Pafnucy12 pytałeś wczoraj o disco z Kurpiów, patrzaj znalazłem Gregora, jak na klawiszu wywija 👇

że to Łon?    jakoś mocno na wschód te Kurpie, ale muzyczka lux 👍

7 minut temu, szymon09875 napisał:

Jakby ktoś potrzebował to mam wózek pod żmijkę 8m 330 średnicy ale to już jest do dopasowania

raczej nie kupię, bo sobie zrobiłem... ale za ile?

Opublikowano
13 minut temu, Pafnucy12 napisał:

dlaczego się z tego cieszysz? czy Ty mi tak źle życzysz , czy o co chodzi?

Ty myślisz że on to ma jakichś kolegów w realu?  Jak on tu cię ma za kolegę i jakieś pośmiehujki robi z ciebie 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v