Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosiak gdzieś we wsi drze mordę...święta idą....😆 

Ja se dziś z rana samego nakupił gotowych wyrobów lokalnej masarni.

Później godzinne kolejki.

W dwóch reklamówkach , a pieniędzy jak za pół prosiaka...🤣

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, PRIMO napisał:

3⁰C🙋‍♂️

@Aktywnyrolnik7245 zobacz jaki króliczek zadowolony jak sie ma drugą połówkę. 👫

No , ale co ja poradzę 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, 6465 napisał:

Nie za wczas? Braknie ci do świąt.

🥱🥱 Jak dobrze obudzić się o 8

Zapiekankami nadrobię póki co...😊 

Okropne kolejki pod zakładem w ostatnie dni.

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
12 minut temu, Łolek napisał:

Witejta 🙋‍♂️

3* wieje wiater od zachodu - będzie lepiej 😉

Tydzień niech się kończy bo same wizyty weta w tym tygodniu ponad 1000 🤬mać 

Z zachodu to tylko jedno mam dobre.A poza tym nic z tamtad dobrego nie przybyło 

Opublikowano
12Pafnucy napisał:

Prosiak gdzieś we wsi drze mordę...święta idą....😆 

Ja se dziś z rana samego nakupił gotowych wyrobów lokalnej masarni.

Później godzinne kolejki.

W dwóch reklamówkach , a pieniędzy jak za pół prosiaka...🤣

widzisz, a mi marudzą, że biorę 10 zł na kg świniaka

Opublikowano
15 minut temu, marcin19071980 napisał:

Forszaj🤭

5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Se niech uhodują.

Biorąc pod uwagę całą papierologię i opłaty za pozwolenia na ubój, to wcale nie drogo.

Ostatnio na rynku za szynkę tradycyjnie robiona 60zł/kg... Samemu zrobię za połowę ceny i smak taki sam 

Opublikowano
12Pafnucy napisał:

Se niech uhodują.

Biorąc pod uwagę całą papierologię i opłaty za pozwolenia na ubój, to wcale nie drogo.

na olx przeważnie po 11

Opublikowano
33 minuty temu, Baks00 napisał:

Phi 🤭chyba żartujesz ,jedziemy pełną parą do wczesnego ranka

Ja od wczoraj pracuje😂😂😂

16 minut temu, marcin19071980 napisał:

A z waszego ulubionego kierunku cokolwiek kiedykolwiek Polskę spotkało?

Opublikowano
2 minuty temu, MonteChristo napisał:

na olx przeważnie po 11

Towar deficytowy.

Nie każdemu chce się bawić i sprzedawać na sztuki.

Zresztą i coraz mniej hodowców ...

4 minuty temu, jacus napisał:

Ja od wczoraj pracuje😂

Się tam nie przemęcz aby...

Opublikowano
Łolek napisał:

2 godziny temu, Baks00 napisał:

Hej że hej🙋

Ale dziś nastawienie na robotę jest💪 dawno tak piknie się nie wstawało 🤗

Teraz to fiu fiu ale żeby nie było 

Screenshot_20231216_075653_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

za zajence się bieresz 🤔

jacus napisał:

A za chwile wam ochota do pracy przejdzie-jak co dzień...

jest i pan maruda...

Opublikowano
1 minutę temu, tytanowyJanusz napisał:

Witajcie ze skupu 🙋

IMG_20231216_081933_HDR.jpg

Taką taczką wozisz? Trochę km zrobisz nim na tira nawieziesz

Opublikowano
41 minut temu, marcin19071980 napisał:

Nadal... dobre 🤔😉🤭...

Siemanko 4° leciuteńki wiaterek wiosennie...bym powiedział...ale grudzień jest...

Opublikowano
16 minut temu, Qwazi napisał:

Nadal... dobre 🤔😉🤭...

Siemanko 4° leciuteńki wiaterek wiosennie...bym powiedział...ale grudzień jest...

Bardzo.

Opublikowano
wojtal24 napisał:

Aktywnyrolnik7245 napisał:

Witajcie 🙂

No i znów dojenie, oprzątek 🤷 

Marcin musisz zmienić podejście nie "znów dojenie" tylko znów białe złoto i kasa na konto się leje

👍😁

Opublikowano
50 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Co po ile jest?

Psieżyto 650

Owies 800 

47 minut temu, Agrest napisał:

Taką taczką wozisz? Trochę km zrobisz nim na tira nawieziesz

Taką, cała d46 na to wchodzi. Pół rozprzedałem wcześniej, teraz że 12 ton będzie tylko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v