Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

Obiecuję więcej nie będę ino nie becz 

no topra...

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Mam świadomość że dużo więcej dostałem plus rodzice cały czas  harowali na to co mam

Rodzice żyją? Bo coś mi się kojarzy że wspomniałeś że tata pomaga w gospodarwie 

Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

Obiecuję więcej nie będę ino nie becz 

ale całe budowanie napięcia sta mie zapsuli...

Opublikowano
6 minut temu, mf362 napisał:

Jak coś na womie potrzebne to nie taki zły . W sieczkarni lepiej idzie jak c360 podobno ?  Jakby go tam na pompie wtryskowej podkręcić 

Dużo lat gniotlem 235 a to samo co 2812 więc mogę coś niecoś powiedzieć co to jest za ciągnik w porównaniu do 3512

Opublikowano
19 minut temu, Agrest napisał:

Kolekcjonujesz?

I 2812 pojechał... A zmiennika brak. I jak żyć?

Lubię takie PRLowskie gadżety , na tych cynkowych też jakieś grawery są ? 

Widzisz jak Ursusy się sprzedają 👍

A kiedy wystawiłeś ? Bo obserwuje na sprzedajemy i nie widziałem a chciałem zadzwonić na podpuche 😉

Opublikowano
Przed chwilą, stempos1980 napisał:

Dużo lat gniotlem 235 a to samo co 2812 więc mogę coś niecoś powiedzieć co to jest za ciągnik w porównaniu do 3512

Czuć różnicę w mocy ?

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, gregor1284 napisał:

To trza za nowym blokiem by się rozglądać 🤔

Raz gdzieś czytałem że gość zwiększył dawkę w 235  , to bieg niżej a szedł nie gorzej niż 255 ( ten pierwszy jest szybszy inny most bezpośrednio bez zwolnic )

Na cipce nie ma napisanej narodowości 

Edytowane przez mf362
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

zapomnij już.   8 brutto

Za taką sztukę 🤔

To niech se znajdą, teraz mają kupę suchotników, mleko tańsze i ludzie uciekają brutto skorupami

Dwójkowa 701 brutto po 9 brutto w tamtym tygodniu 

Ładnych sztuk brakowało i cały czas brakuje 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Toć to jakaś kacapka a niech psy ją ruchają

A jak ładna ,grzeczna i sympatyczna to jaka to różnica , kacapka, Polka czy Niemka? Mi bez różnicy.

Opublikowano
1 minutę temu, mf362 napisał:

@stempos1980czuć aż tak bardzo tą moc między 235 a 255?

1 minutę temu, 6465 napisał:

Czuć różnicę w mocy ?

Mocy może nie widać takiego ubytku między tym a tym  ale szybkość zakopania się w polu jak ma cięzko na duży minus na 235/2812 jak 255 /3512 a przez to że235 /2812 ma satelity nie zwolnice i jest lżejszy jeden od drugiego 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

A jak ładna ,grzeczna i sympatyczna to jaka to różnica , kacapka, Polka czy Niemka? Mi bez różnicy.

hmmm, a murzynka? 🤔

Opublikowano
7 minut temu, mf362 napisał:

Rodzice żyją? Bo coś mi się kojarzy że wspomniałeś że tata pomaga w gospodarwie 

Tak, żyją.

Opublikowano
6 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Lubię takie PRLowskie gadżety , na tych cynkowych też jakieś grawery są ? 

Widzisz jak Ursusy się sprzedają 👍

A kiedy wystawiłeś ? Bo obserwuje na sprzedajemy i nie widziałem a chciałem zadzwonić na podpuche 😉

To chyba aluminium. Jakieś kufle z logo Ursusa gdzieś są.

To było u siostry w mieszkaniu po zakupie. Jakiś widelec LOT...

Wczoraj po południu wystawiłem na olx.

Opublikowano
3 minuty temu, stempos1980 napisał:

Mocy może nie widać takiego ubytku między tym a tym  ale szybkość zakopania się w polu jak ma cięzko na duży minus na 235/2812 jak 255 /3512 a przez to że235 /2812 ma satelity nie zwolnice i jest lżejszy jeden od drugiego 

Do tego 3512 jest deko dłuższy bo wkładka jest na skrzyni 

1 minutę temu, Agrest napisał:

To chyba aluminium. Jakieś kufle z logo Ursusa gdzieś są.

To było u siostry w mieszkaniu po zakupie. Jakiś widelec LOT...

Wczoraj po południu wystawiłem na olx.

Ile wziąłeś ?

Opublikowano
3 godziny temu, Uziu92 napisał:

raczej nie ma , są takie co po napięciu się otwierają a bez napięcia zamykają

Takich to jest multum, potrzebny mi taki co odwrotnie działa 

3 godziny temu, soltys48 napisał:

I wg mnie Darek taką potrzebuje

Myślę że jeden taki a jeden odwrotny, ale może się mylę

Można iść najprostszą drogą i zrobić mu gaszenie jak w 3peku

3 godziny temu, debrzyna napisał:

Nigdy jeszcze z Ali nie kupowałem, i w sumie to najlepiej na już jakby było a nie na kiedyś tam

30 minut temu, Agrest napisał:

2812 pojechał... A zmiennika brak. I jak żyć?

Esioka ci pożyczę jak chcesz 😉

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, mf362 napisał:

Raz gdzieś czytałem że gość zwiększył dawkę w 235  , to bieg niżej a szedł nie gorzej niż 255 ( ten pierwszy jest szybszy inny most bezpośrednio bez zwolnic )

Na cipce nie ma napisanej narodowości 

Kuzyn tych 3p trochę zjeździł to zawsze mówił że to chodziło dopóki z dawka nie manipulowałeś. Po 100km ponad z drzewem jeździł i innymi gzarami. Nie ma narodowości ale musiała by się słowem nie odezwać, jest tyle pięknych polek a ja miałbym na kacapce się łamać? Ehh 

Opublikowano
11 minut temu, 6465 napisał:

Czuć różnicę w mocy ?

A ty bliżej wiosny wpadniesz na odwiedziny do mnie i mi przy okazi przywieziesz sadzeniaki na rozmnożenie .

Mi osobiście smakuje odmiana melody .

Jestem biedny ale przyjmę każdego jak tylko będę mógł z honorem🙄

Opublikowano
6 minut temu, mf362 napisał:

@Agrest nie wiem może nie powinien pytać, na tym zdjęciu to jesteś z ojcem , zapomniałem który jesteś rocznik.  Z odbioru mc .

No gdzie🤦‍♂️ Ten stary dziad to ja. 🤣

5 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Do tego 3512 jest deko dłuższy bo wkładka jest na skrzyni 

Ile wziąłeś ?

Dwie trójki

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

To niezdrowo🥺

a daj spokój. czasami mus.... 😪

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v