Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

Tak tak. 🤦‍♂️

Jakby to była świetna zabawa to nie rzucałbyś wyzwiskami. 

Tak więc nie ciśnij mi tu bzdur. 

Nie potrzebnie tak cierpisz 

Przed chwilą, Kowalsky30 napisał:

Zaraz parkiet pokaże😂

Owieczki 😁

Opublikowano (edytowane)

Myślę żeby zakończyć temat i dowartościować go jeszcze bardziej to zróbmy może głosowanie, kto zazdrości ogarkowi majątku 

🙋‍♂️Nara Bodzio 

45 minut temu, gregor1284 napisał:

Alimenty będziesz płacił?

To ja jestem...

Jakie alimenty, to ty będziesz mi płacił bo genetyka z centralny Polski 😉

Edytowane przez Łolek
  • Haha 1
Opublikowano

Ja nie. Lepiej być dziadem bo nie brak nic nikomu udowadniać a i ludzie przychylniejszym okiem patrzą. @Krzysztof81 nie zaczynaj

2 minuty temu, Łolek napisał:

Myślę żeby zakończyć temat i dowartościować go jeszcze bardziej to zróbmy teraz tutaj głosowanie, kto zazdrości ogarkowi majątku 

🙋‍♂️

Jakie alimenty, to ty będziesz mi płacił bo genetyka z centralny Polski 😉

Podaj mi nr konta to zrobimy żeby odrazu przelewy szły co miesiąc 

Opublikowano
Qwazi napisał:

@JakubC360_yt obejrzałem go dokładnie i do wymiany są tulejki na wałkach 6zł x8 szt i 5 redliczek po jakieś 15 zł ( chociaż te redliczki jeszcze mogą pracować ). Agregat ma 24 zęby, więc myślę, że po 100 PLN-ów za ząb powinno być uczciwie dla obu stron🤔. Tak, że teraz decyzja należy do Ciebie😉

IMG_20231129_123407_438~2.jpg

IMG_20231129_123529_769~2.jpg

Był ten sprzęt kiedyś chociaż raz pod dachem? 🤭 Ogólnie to który rok? Wygląda okej, nie jest agregat pogięty czy polepiony, aby rozebrać, pomalować i sprzęcior jak nówka 😎 Cena okej i na pewno lepszą robote zrobi jak zwykły drapak z wałkami 😁 Bardzo śpieszy ci się ze sprzedażą agregatu, czy poczekał byś ze 2 tygodnie jeszcze z nim?

gregor1284 napisał:

Na te 5 do wymiany możesz mu po te 100 opuścić. Pomóż się chłopu rozwijać

O to to, kolega dobrze mówi 😎

Qwazi napisał:

No dobra, jak tak przyspieszamy, to jeszcze 2 włóczki po 100 i łącznik 150...i już mamy 2375🤷... Dobrze żeśta targowali oba z Mieciem🤗😉...

Chłopaki negocjują za mnie 😅

Opublikowano
Przed chwilą, JakubC360_yt napisał:

Był ten sprzęt kiedyś chociaż raz pod dachem? 🤭 Ogólnie to który rok? Wygląda okej, nie jest agregat pogięty czy polepiony, aby rozebrać, pomalować i sprzęcior jak nówka 😎 Cena okej i na pewno lepszą robote zrobi jak zwykły drapak z wałkami 😁 Bardzo śpieszy ci się ze sprzedażą agregatu, czy poczekał byś ze 2 tygodnie jeszcze z nim?

Kurna mów odrazu że musi poczekać 🤭 

Jeszcze zobaczy że to tak można że coś sprzeda i odrazu się to odbierze 🤭

@Qwazi już nie długo się wybierzemy do Ciebie...

Opublikowano

Ale się tu dziś bawicie,na całego.Ile to trzeba mieć czasu aby cały dzień w internecie siedzieć.Brak zajęcia?A podobno krowiarze chwili wolnego nie mają.

Opublikowano
17 minut temu, gregor1284 napisał:

Każdy ma szansę na lepsze życie. Nie skazuj mnie na bycie kurpiem...

im szybciej się z tym pogodzisz, tym lepiej dla Ciebie. 

1 minutę temu, marcin19071980 napisał:

Ale się tu dziś bawicie,na całego.Ile to trzeba mieć czasu aby cały dzień w internecie siedzieć.Brak zajęcia?A podobno krowiarze chwili wolnego nie mają.

błąd.

krowiarze dnia wolnego nie mają, ale wolnych chwil nie brak 🙂

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ja nie. Lepiej być dziadem bo nie brak nic nikomu udowadniać a i ludzie przychylniejszym okiem patrzą. @Krzysztof81 nie zaczynaj

Poczytałem co tu się dzieje to odpuszczam. Jakiś tam poziom trzeba trzymać. Dziadostwo dziadostwem ale i taka wymiana zdań przez kilka stron powyżej uwłacza i tak czasami niskim standardom dyskusji na AF. 

Czasami człowiek nie mający grosza przy duszy jest bogatszy od milionera.

Zachłannym chłopom oczywiście tym piśmiennym polecam opowiadanie Lwa Tołstoja pt "Czy dużo człowiekowi trzeba ziemi?"

Opublikowano
13 minut temu, gregor1284 napisał:

O nie nie dopiero po robocie, 

Opublikowano
6 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Poczytałem co tu się dzieje to odpuszczam. Jakiś tam poziom trzeba trzymać. Dziadostwo dziadostwem ale i taka wymiana zdań przez kilka stron powyżej uwłacza i tak czasami niskim standardom dyskusji na AF. 

Czasami człowiek nie mający grosza przy duszy jest bogatszy od milionera.

Zachłannym chłopom oczywiście tym piśmiennym polecam opowiadanie Lwa Tołstoja pt "Czy dużo człowiekowi trzeba ziemi?"

Pięknie to napisałem. Wzruszyłem się 

Opublikowano
25 minut temu, marcin19071980 napisał:

Wiesz jak jest, czasem trzeba się oderwać od prozy dnia codziennego 

Opublikowano
2 godziny temu, Karol6130 napisał:

Teściu 

Z +48... co dałem się dogadałeś?

Nie było czasu dzwonić🤷

2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Powiadasz? A tam, nie przekonam się...

-8, trzeba się w chałupie ogrzać, popichcić może coś.

Też bym nie chciał Piotrze...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, JakubC360_yt napisał:

Nie mam tyle dachu niestety. Nie jest faktycznie ani skrzywiony, ani nie był spawany czy prostowany. To jest dość solidny wyrób i dość ciężki w porównaniu np do bometa. Dlatego też ładnie robi. Nigdzie mi się nie spieszy, a u mnie słowo droższe od piniędzy. Myślę, że kilku kolegów może to potwierdzić 

1 godzinę temu, JakubC360_yt napisał:

Chłopaki negocjują za mnie 😅

No wynegocjowali Ci cenę w demokratyczny sposób. Wszystkie ich sugestie mnie przekonały i zostały przyjęte 🤷😉

1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Kurna mów odrazu że musi poczekać 🤭 

Jeszcze zobaczy że to tak można że coś sprzeda i odrazu się to odbierze 🤭

@Qwazi już nie długo się wybierzemy do Ciebie...

Szymon spokojnie, bez nerwów...kiedy Wam tam będzie odpowiadać 🤷

26 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ty już się przekonałeś skoro masz żonę i dzieci... 

No tak, ale żadnych harakiri ✂️✂️, to bym nie chciał przeżyć 🤷

Edytowane przez Qwazi
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v