Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, Strongman napisał:

Mam przeczucie że gdzieś z pod sokołowa bo matka blondyna z takimi dzionsłami jak z sokołowa i jasna a ojca nie było widać musi taka cyganka po ojcu.

Ty chyba byłeś na Wstępach w Skaryszewie a potem historie Ci się pojebały🤣

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Co to za chałupy 

głupot nie oglądaj, tylko do wydziału budownictwa i projektanta, to już od wiosny będziesz fundamenty ryl. 

Opublikowano
14 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Co to za chałupy 

za***iste. Zadzwonisz do Darka przyspawa ci pułki do ściany i uspawa  łóżko będziesz miał umeblowanie 🤭

Strasznie czas się dłuży gdy się czeka aż otworzą 😞

IMG_20231127_073746.jpg

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, 6465 napisał:

za***iste. Zadzwonisz do Darka przyspawa ci pułki do ściany i uspawa  łóżko będziesz miał umeblowanie 🤭

Strasznie czas się dłuży gdy się czeka aż otworzą 😞

IMG_20231127_073746.jpg

W kurierdilerce teraz działasz?😁🤭

Opublikowano

Z Mazurek pod Augustowem. Gruba ryba w handlu i usługach, działa w ch*j lat, ma wszystko od całkiem fajnych po trupy, zatrudnia całe stado mechaników do ich reanimacji. Ciężko powiedzieć. Raczej z tych droższych, okazji tam raczej nie znajdziesz.

• Thanks 1
Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Z Mazurek pod Augustowem. Gruba ryba w handlu i usługach, działa w ch*j lat, ma wszystko od całkiem fajnych po trupy, zatrudnia całe stado mechaników do ich reanimacji. Ciężko powiedzieć. Raczej z tych droższych, okazji tam raczej nie znajdziesz.

Musi jaki kuzyn Strongmana 🤭 

"cała w orginale w pelni sprawna z krokodyem do obornika sprytna maszyna do maych pomiesczen zainteresowanych zapraszam do kontaktu i na testowanie i oglendziny maszyny" 🤣

• Haha 6
Opublikowano
22 minuty temu, szymon09875 napisał:

-3 Iława

Biało na polach. 

Ktoś widział moje chęci ? 

Poszły z moimi w pidu 👣

22 minuty temu, HF86 napisał:

gdzieś poszły razem z moimi 🤣

To jest nas trzech 

5 minut temu, pedro2 napisał:

"cała w orginale w pelni sprawna z krokodyem do obornika sprytna maszyna do maych pomiesczen zainteresowanych zapraszam do kontaktu i na testowanie i oglendziny maszyny" 🤣

Też mi się to w oczy rzuciło 

@radekz200ale maszynka fajna 

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, Łolek napisał:
37 minut temu, szymon09875 napisał:

-3 Iława

Biało na polach. 

Ktoś widział moje chęci ? 

Poszły z moimi w pidu 👣

35 minut temu, HF86 napisał:

gdzieś poszły razem z moimi 🤣

To jest nas trzech 

3 minuty temu, stempos1980 napisał:

Moje chęci też gdzieś zabłądziły🤔

No wita co 😱...że się Wam robić nie chce to rozumiem, bo mi też...ale, żeby...chęci nie mieć🙆...

• Like 1
  • Haha 3
Opublikowano
26 minut temu, pedro2 napisał:

a to nie sławka? 😂

• Haha 3
Opublikowano
32 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

z tej trupiarni całkiem oględne mwszyny wychodzą. 

może czasem tylko zdjęcia ma poglądowe, albo opis 🤭

Opublikowano

Za siatką takie trupy stoją że szok. Przyjedziesz za miesiąc jak nowe. Ile tam się sprzętu przewineło to ciężko uwierzyć. Raz na placu stało kilkanaście sieczkarni do kukurydzy i to takie z wyższej półki, a ciągniki to jeden na drugim aż nie można było przecisnąć się między nimi. To były złote czasy dla handlu, jakieś 15-10 lat temu. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v