Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

to cena dobra. Też trochę w tym siedzę. Z mieszkania z 2 miesięcy taki zysk jak średnio z hektara z roku, a z lokalu użytkowego jeszcze lepiej.

konteno napisał:

45 minut temu, Uziu92 napisał:

podobno nie są razem rozeszli się, a fajna dziewczyna, na żywo też jej dobrze z oczu patrzy.

z której to edycji ? 

z aktualnej, Sandra, kandydatka która wybrał Artur

Opublikowano
2 godziny temu, jacor73 napisał:

Ostatki to za tydzień dopiero, chyba że tygodniówkę ciągniesz 🤣

To jest kostka obrotu, kostka pamięci to nie jest czasem od liniowania

Możliwe że taka jest poprawna nazwa, liniowanie to już wogóle baja ale to już nowsze maszyny i inny budżet 

Opublikowano
8 godzin temu, Uziu92 napisał:

panią Sandrę z programu rolnik szuka żony widziałem dziś w markecie, niestety nie była z Arturem. Widać ludzie ją poznają, bo jak się wzrokiem złapaliśmy dłużej to się uśmiechnęła 😁

Pewnie zna Cię z agrofoto 

• Haha 5
Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, slawek74 napisał:

o tej godzinie to się śpi z krowom

no pięknie żeś ją nazwał 🤣

Mam nadzieję, że małżonka nie zagląda przez ramię w telefon bo nie będzie szuszuszu.

Edytowane przez Bananek
  • Haha 6
Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

On w tym roku będzie księdza po kolędzie wozić to każdy w parafii zobaczy.

No akurat moja kolej w tym roku

Tylko co P0wiedzieć że się do kościoła nie chodzi

To je Kurła hvjnia. 

• Haha 7
Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

no jak to co? to co Pawlak: -Nie chodzę, żeby pokuszenia uniknąć. To przez teraźniejsze krótkie modę – to panienka uklęknie przede mną, wiernym, i chcąc nie chcąc – choćby myślą zgrzeszysz.

• Haha 7
Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

2 minuty temu, Bananek napisał:

On w tym roku będzie księdza po kolędzie wozić to każdy w parafii zobaczy.

No akurat moja kolej w tym roku

To je Kurła hvjnia. 

kolana Cię bolą 🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v