Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
konteno napisał:

2 godziny temu, malaczarna napisał:

zero śniegu liście miałam grabić

u mnie biało a miałem jutro  po opał jechać 

1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

Noo, Marlena i Weronika. Nawet piosenka o Marlence jest😂 i występuje w teledysku

daj namiary na YT

4 godziny temu, malaczarna napisał:

Nie wiesz co dobre

ale wie na czym więcej zarobi 

5 godzin temu, szymon09875 napisał:

To zrób tak żeby nie siedzieć po nocach w oborze ;)

Radek na kamerach swoją żonę w oborze obserwuje więc i @Aktywnyrolnik7245 powinien z tego rozwiązania skorzystać 🤭

6 godzin temu, Kowalsky30 napisał:

Ja jestem gotów nawet z sexu zrezygnować dla tych hektarów

to dobrze że nie chcesz się rozmnażać , oby jak najmniej takich ludzi

5 godzin temu, Łolek napisał:

Sknera jesteś i tyle 

mnie też nie stać , z najniższej krajowej to kasa na przeżycie i tyle a jak razem to na kocią łape jak już 

6 godzin temu, Sylwekx25 napisał:

Raz w życiu się robi 😉

rozwodnicy przed ślubem też tak mówili 

mialbym do oddwnia pare set litrów czarnego opalu jak chcesz LLE

Opublikowano

Dejta spokój jeszcze 8 nie ma a pełna chałupa ludzi...

22 minuty temu, Agrest napisał:

I dzisiaj znowu nie popracuje.

Dodatkowo wczoraj na polu zostawili samobieżny rębak i fynda z przyczepą kaweco. Myśleli że będzie lepiej, a dziś to z pola nie wyjadą

20231118_073231.jpg

Koparka jest to wyciągnie 

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, Belaruss820 napisał:

Kiedyś byli tutaj gdzie teraz jestem na dożynkach i z kumplem byłem w pracy,po zamknięciu pojechaliśmy akurat na ich występ to pytali się kogoś z "obsługi" gdzie przyjechali bo nie znali nazwy miejscowości,ale kasiory to wiedzieli ile wziąć😄

wschodzący celebryci

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

🙋‍♂️🤝

Niby 1* ale wiatr z północy i pada deszczosnieg czy sniegodeszcz, ogólnie paskudna pogoda 

Dzisiaj serwis przyjedzie zimówki pozakładać bo chyba już czas, kurna jak mnie się nie chce z rana pracować 

To zacznij po południu robić  a teraz poleż😜🤣Za poradę pićset złotych się  należy 

• Haha 2
Opublikowano
pedro2 napisał:

16 minut temu, 6465 napisał:

A mi to się zimą podoba, do puki nie muszę do roboty jechać 

A na co ta chrzcielnica tu 🤔

A mnie to się podoba ten "park" na przeciwko 🙂🙂

Baks00 napisał:

U mnie ciepło i wilgotno 🥵

IMG20231118084123.jpg

To to chyba raczej u kobiety powinno być... Sprawdź lepiej czy jaka zmiana płci w nocy nie nastąpiła 🙉

• Like 1
Opublikowano
Baks00 napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

poszłeś 🤔

Żałuję że tego nie zrobiłem 

ja drugiej połowy nie oglądałrm 🤭

Baks00 napisał:

U mnie ciepło i wilgotno 🥵

IMG20231118084123.jpg

a gdzie Ty go trzymał 🤔🙆‍♂️

Opublikowano
6 minut temu, Sylwekx25 napisał:

To to chyba raczej u kobiety powinno być... Sprawdź lepiej czy jaka zmiana płci w nocy nie nastąpiła 🙉

Żebyś na tą wilgoć się kiedy nie nadział 🤭

Opublikowano (edytowane)

Śnieżek pruszy +0,8 trochę wieje.Burzliwe dyskusje co gdzie na jakim polu w przyszłym roku za nami.Jeszcze 2-2,5 tony kapusty na polu,brakło mi skrzyń.Co jest ciekawe bo co roku trochę kupuje i ciągle kilka brakuje,trzeba będzie wyciąć luzem ale to już we dwójkę zrobimy.Kon uszkodził oko i rano było usunięcie całkowite za 1200zl🤬.Zostanie pod siodło dla nas.Jakos leci.Cos musi się dziać inaczej człowiek szybko by się zestarzał.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
15 minut temu, pedro2 napisał:

Dla mnie też się podoba 🤗

Na żywo też pięknie, nawet byłem tam na spacerze 

Każdy z nas czasem narzeka że trzeba robić że się nie chce, a są tacy co by wiele dali żeby pracować a im zdrowie nie pozwala, także trzeba się cieszyć z tego co mamy 

Ale mnie naszło na przemyślenia 🙆‍♂️

• Like 5
Opublikowano
19 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Park do wycięcia, ale nie ma kiedy i komu się za to wziąść. A ławeczka pod dębem czeka na @12Pafnucy ja będzie przejeżdżał motórem to ma na niej spocząć i wypić szklankę wody.

• Thanks 1
Opublikowano
15 minut temu, Leszy napisał:

Musisz północ odwiedzić. 🙃😉

No jest fajnie biało........ powiedzmy. 

IMG_20231118_085026_393.jpg

Do paszowego też z świeży ciągnik , gospodarstwo tata rozwinął czy Ty sam 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v