Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Bananek napisał:

cukierek albo obsikus. obsikaj tych co nie znasz.b

Nawet nie wiedziałem że w okolicy jest taka ilość dzieci 

Wszystkie czekolady mi z domu wyprowadzili, tym starszym to już nawet browary proponowałem, żeby parę czekolad dla tych mniejszych zostawić 

27 minut temu, Strongman napisał:

To poganskie swiento, ja nim gardzę

Już ta Ameryka całkiem ludziom we łbie namieszała.

Również nie obchodzę, ale dzieciaki, tym bardziej te które mieszkają w okolicy mi niczym nie zawiniły, więc jak chcą to niech mają trochę radochy 

20 minut temu, Bananek napisał:

wrzącym dla lepszego efektu

A to na lany poniedziałek: najbardziej nie lubię czekać aż się woda zagotuje 

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

do tej pory to ze trzy razy można.

We wszystkie d...

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Nawet nie wiedziałem że w okolicy jest taka ilość dzieci 

Wszystkie czekolady mi z domu wyprowadzili, tym starszym to już nawet browary proponowałem, żeby parę czekolad dla tych mniejszych zostawić 

Było dzielić po tabliczce 🤣😂

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Nie możesz jeść tego co rodzice?

A kobiety są bardzo facetom potrzebne.

Nie jadalne to jest, ja nie królik. 

24 minuty temu, Mateusz1q napisał:

Chloporobotnik niby taki zacofany niby z kobietkami nic ten teges ale węglem drewnem nie pali oj coś czuję że on nas wszystkich w konia robi!

Z jakiego województwa jesteś? Wiesz co to jest wymiana pieców bezklasowych i do trzeciej klasy?

Opublikowano

W tv tak mówią 

Więc ja grzecznie w nocy

Sikawka się spali i później czym i jak pęcherz opróżnisz

2 minuty temu, Baks00 napisał:

A to czemu, jakas taryfa godzinowa czy co?🤭😉

2 minuty temu, Bananek napisał:

romantyk....

No gdzie ja 

Ja nie mam żony 

Opublikowano
54 minuty temu, wojtal24 napisał:

zawsze możesz przyczepkę dokupić

Ode mnie np. Ewentualnie mogę z Tomkiem na żuka zamienic 

40 minut temu, bratrolnika napisał:

Ja pierdzielę, dzieciarnia chyba z całej gminy się zlazla i halloween urządzają, co chwilę słyszę "cukierek albo psikus" , teraz już wiem co @Chłoporobotnik czuje...

Chłopaki w wiosce z której pochodzę murzyniaka sobie zorganizowali. Dwie torby niósł ale i pewnie ma za element wzbudzający litość robić. Przez jego ojca sąsiad cug przerwał, obywatelstwo dostał i zaginął 

Opublikowano
8 minut temu, Karol6130 napisał:

W tv tak mówią 

Więc ja grzecznie w nocy

Sikawka się spali i później czym i jak pęcherz opróżnisz

No gdzie ja 

Ja nie mam żony 

To się nie zmydli

To że nie masz żony,to nic straconego

Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał:

Poszłem podłożyć do pieca a deszcz pada.

To nie masz kotłowni?

Z parnika wężownicą grzejesz?😁🤣😜

Opublikowano
42 minuty temu, Karol6130 napisał:

To polej ich wodą jak nie chcą Ci dać cukierka

A najlepiej barszczem czerwonym żeby było krwiście

Też na to samo wpadłem 😉 do mnie jakby takie przyszły to za pół godziny z ojcami i policją by pewnie wróciły 😁

• Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, Karol6130 napisał:

Było dzielić po tabliczce 

Tak się potem dopatrzyłem, że w większości to po cukierku na łebka dostawali, tylko ja im po czekoladzie czy paczce żelków podawałem

Ale nic, nie zbiednieje 

12 minut temu, gregor1284 napisał:

Chłopaki w wiosce z której pochodzę murzyniaka sobie zorganizowali. Dwie torby niósł ale i pewnie ma za element wzbudzający litość robić. 

Na jednej hali mam teraz całe murzyńskie plemię, wchodzę sobie, drabina po pachą, a tu murzyn mi drzwi otwiera i mówi " prosię bardzo, zaprasiamy"

4 minuty temu, Strongman napisał:

Poszłem

A to chyba gdzieś blisko 

• Like 1
Opublikowano
Agrest napisał:

2 minuty temu, Strongman napisał:

Poszłem podłożyć do pieca a deszcz pada.

To nie masz kotłowni?

Z parnika wężownicą grzejesz?😁🤣😜

kotłownia jest, ino dachu brak

bratrolnika napisał:

A to chyba gdzieś blisko

już przyszł

Karol6130 napisał:

jak pęcherz opróżnisz

nie wspominaj. chyba mam zapalenie pęcherza. plecy i podbrzusze mnie napiernicza przy schylaniu. sikam co 5 minut. dziś antybiotyk dostałem. a nu jeho.

• Sad 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

Las przeciąć pozostaje

W nosie to mam...niech se rośnie...dalej tak będę wysyłał...a jak kontrole nie omijają, to się na bieżąco prowadzi te wszystkie pierdoły 🤷...

Opublikowano

Jeszcze pod prond podłącz,ja jak  mały byłem i pobiłem takiego łebka i jego stary szedł do mnie na skargę to zamknęłem drzwi drewniane i była metalowa klamka i od środka pod nią podłonczyłem pastucha i jak go grzmotnęło to pospier do domu i już nigdy nie przyszedł.

• Haha 3
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

6 minut temu, farmtrac8244 napisał:

No do mnie jeszcze nie dotarli,a z resztą komu by się chciało łazić. U Piotera chodzą?

U mnie bramka na klucz zamknięta.

no to psikus. igiełki we wkładce. 🤣

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Strongman napisał:

Jeszcze pod prond podłącz,ja jak  mały byłem i pobiłem takiego łebka i jego stary szedł do mnie na skargę to zamknęłem drzwi drewniane i była metalowa klamka i od środka pod nią podłonczyłem pastucha i jak go grzmotnęło to pospier do domu i już nigdy nie przyszedł.

Najpierw naucz się pisać poprawnie, potem możesz podłączać, nie żebym coś mówił ale jednak, no, w oczy to kłuje.

U mnie prąd jest, bo jest założony "alarm", jak ktoś wchodzi to w domu dzwoni. Dziadkowy patent, zaadaptowany nawet do "nowego" ogrodzenia, działający bez zarzutu od 1966.

Edytowane przez Chłoporobotnik
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v