Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, hubertb napisał:

Ja od kiedy, złamałem nogę przez śliskie buty zmieniłem podejście do obuwia. 

łażę w nich tylko wtedy, gdy pogoda nie pozwala na nic innego, na przykład naj.... pół metra śniegu albo leje deszcz

normalnie łażę w burach firmy Urgent, od wielu lat

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

O właśnie, jak byłem to błota nie było!!! Żądam zwrotu  poniesionych kosztów 😁

Zapraszam teraz. Naładuję pełny bagażnik. 😉 A właśnie. Zwrot kosztów, dawaj numer konta. 

• Like 1
Opublikowano
szymon09875 napisał:

13 minut temu, bratrolnika napisał:

O właśnie, jak byłem to błota nie było!!! Żądam zwrotu  poniesionych kosztów 😁

Jak ja byłem to była wersja demo 🤭

Trza jechać po nawóz 🙄

IMG_20230121_120234.jpg

Jak Darki byli to też było sporo błota bo jak dobrze pamiętam cały poprzedni dzień i noc pompował ostry deszcz.

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Mi akurat buty tej firmy nie podeszły, śmiem stwierdzić że najgorsze z butów roboczych 

Miałem spodnie i bluze tej firmy, wygodne były tylko niezbyt trwałe. Teraz mam zajawkę i wyszukuję Polskich producentów. Zwykle okazuje się to dobrym wyborem. 

Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

Nie, ale nie można tyle trzymać Cię w niepewności.

E tam, taki dreszczyk emocji 😁 sprawdzisz to będziemy gadać

3 minuty temu, Bananek napisał:

Jak Darki byli to też było sporo błota bo jak dobrze pamiętam cały poprzedni dzień i noc pompował ostry deszcz.

Fakt, z tej rzeczki przed domem to aż się wylewało 

Opublikowano
40 minut temu, hubertb napisał:

Nie lepiej kupić jakieś strzeleckie? Chyba że masz jakieś źródło dobrych gumofilców bo zwykle te z targu to są takie że strach w to nogę wkładać. 

Jakie strzeleckie 🤔 do gówna te są ok , polskie łukpol 

Opublikowano
13 minut temu, bratrolnika napisał:

A sprawdziłeś???

Mi akurat buty tej firmy nie podeszły, śmiem stwierdzić że najgorsze z butów roboczych 

pierwsze, jakie miałem tej firmy , wytrzymały trzy lata roboty, w tym 3 zimy w lesie, teraz już tego modelu nie robią

zazwyczaj buty wystarczają mi na 1,5 sezonu w polu, kupiłem 2x jakieś innej firmy, to po pół roku nie mogłem się na nie patrzeć, tak były zniszczone i puszczały wodę nawet z rosy

Nie każdy model mają udany, ale w tej cenie nie mam co narzekać

nie każdemu będzie pasował ten model , który ja noszę, sąsiad mój na przykład w życiu nie założy butów z noskiem, bo po godzinie ma taki ból stóp, że nie może stać, tak że buty jak i kobietę, trzeba podpasowac pod siebie

• Like 1
Opublikowano
29 minut temu, jahooo napisał:

normalnie łażę w burach firmy Urgent, od wielu lat

Robocze używam PPO albo Rabex 

Opublikowano
10 minut temu, bratrolnika napisał:

E tam, taki dreszczyk emocji 😁

Fakt, z tej rzeczki przed domem to aż się wylewało 

Ale tylko wtedy jak Michał wszedł popływać 😉

• Haha 2
Opublikowano
48 minut temu, galan99 napisał:

Do kościoła buty ?.

Dziwnie tam u was na wschodzie , żeby w gumofilcach do kościoła chodzić.🤔 No ale co nie jest zabronione jest dozwolone 😛

Opublikowano

Phiiii.

Byłem kiedyś na ślubie na którym kościelny w gumofilcach był...

Wprawdzie dawno temu, ale...

Opublikowano
11 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Jakie strzeleckie 🤔

PPO Strzelce Opolskie. Mają w ofercie pełne poliuretany. 

7 minut temu, EppS napisał:

Czy jest ktoś z południa tj.Katowice, Kraków, Tarnów, Dębica ? czy drogi powiatowe i gminne są przejezdne ?

Jestem z Rzeszowa, gminne średnio, powiatowe jezdne, krajowe czarne i wyżej czarne. 

Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

PPO Strzelce Opolskie. Mają w ofercie pełne poliuretany. 

Jestem z Rzeszowa, gminne średnio, powiatowe jezdne, krajowe czarne i wyżej czarne. 

To może poczekam do przyszłego tygodnia, ja z równin to nie nauczony po górach a ośnieżonych to już całkiem.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, EppS napisał:

To może poczekam do przyszłego tygodnia, ja z równin to nie nauczony po górach a ośnieżonych to już całkiem.

Wieczorem będą wszystkie gminne czyste. Dębica np. to w miarę równe okolice. Górki to od Kolbuszowej w dół, 15-20 km na południe od Rzeszowa już masz drogi kręte i z mocnymi wzniesieniami. 

A pro po roboczych np. te prezentują się ciekawie:

Spodnie SPAWALNICZE TRUDNOPALNE PROFFLAM MOCNE 48 (AOBL-G_48) • Cena, Opinie • Spodnie 10978166543 • Allegro

Mam następnego kandydata dla mnie, tak tanie że od razu trzeba ze 3 pary brać:

SPODNIE MAX POPULAR 56 OCHRONNE (MAX-POPULAR SPODNIE DO PASA) • Cena, Opinie • Spodnie 12230104386 • Allegro

Edytowane przez hubertb
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v