Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

I każdy zadowolony 

Możemy się różnić w wielu sprawach ale myślę że jako sąsiedzi byśmy się dogadali 

I może ja bym skorzystał...byłoby od kogo nabyć... nalewkę propolisową🤔...

• Like 1
Opublikowano

O już widzę.... osłony nie ma...

1 minutę temu, Baks00 napisał:

Z cyklu znajdź brakujące elementy🤬🤬

IMG20231005141822.jpg

Opublikowano
7 minut temu, Łolek napisał:

Możemy się różnić w wielu sprawach ale myślę że jako sąsiedzi byśmy się dogadali 

Nie wiem, my z somsiadem nie poruszamy tematów ani politycznych ani damsko męskich. Jak popijemy to on sporo opowiada. Był traktorzystą i kombajnistą w kółku. 

Opublikowano
20 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie wiem, my z somsiadem nie poruszamy tematów ani politycznych ani damsko męskich. Jak popijemy to on sporo opowiada. Był traktorzystą i kombajnistą w kółku. 

Temat zawsze się znajdzie 

26 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Mnie opakowanie tego kosztowało 30zł a w opakowaniu 25 tabletek. "Przysługuje" mi 50 tabletek rocznie - zużywam u siebie, w zależności od tego ile mam rodzin, maksymalnie 20 tabletek. Więc... Jeszcze trochę poorać, pomyć, pochować, tunele rozebrać, trawy skończyć kosić, matki z izolatorów powypuszczać i można hibernować do wiosny.

Zamiast matki to ja majtki przeczytałem 

23 minuty temu, Qwazi napisał:

I może ja bym skorzystał...byłoby od kogo nabyć... nalewkę propolisową🤔...

No ode mnie to byś się nie używił 

9 minut temu, Baks00 napisał:

Rozwaliło dwa tryby,i tulejkę od jodełki

Ciężki temat,poszukam drugiego na dawcę ale lipa tak że pewnie trzeba będzie coś drugiego już na olejowej poszukać 

Jak by nie mógł do zimy z tą awarią poczekać 

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Za dużo tego sam spijam... Musiałbym mieć z 10 rodzin więcej. 

To musi dobre być...

5 minut temu, Łolek napisał:

Takiś łakomczuch🤔...

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Temat zawsze się znajdzie 

Zamiast matki to ja majtki przeczytałem 

Zostało mi niecały hektar zasiać 😔ale sąsiad wiedząc co się zrobiło pospinal swoje graty i dosiał

No ja jutro rozpinam siewnik i UJ wie co dalej 

Opublikowano
18 minut temu, Baks00 napisał:

Ciężki temat,poszukam drugiego na dawcę ale lipa tak że pewnie trzeba będzie coś drugiego już na olejowej poszukać 

jaki siewnik ?

Opublikowano
10 minut temu, Łolek napisał:

O to to... nie wiedzieć czemu się w sezonie wszystko psuje .. taka złośliwość..

Opublikowano
14 minut temu, Łolek napisał:

to ja majtki przeczytałem 

Głodnemu pewnie chleb na myśli...

10 minut temu, Qwazi napisał:

To musi dobre być...

Czy ja wiem... Ważne, że alkoholowe i swoje.

Woreczek ziemniaków na jutrzejsze prażone przygotowany, trzeba powoli o spaniu myśleć.

Opublikowano
2 godziny temu, Krzysztof81 napisał:

Przecież ty młody siur jesteś.

No to co , bez rodziny brak sensu

Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał:

A po to żeby sobie turem gnój wybrać. A i na ursusa 934 kupić. Abo sportowa furę. 

Nie , materialne cele są bez sensu

3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

To żyj bez sensu, na przekór wszystkim, tak jak ja.

Nie każdy tak potrafi 

Opublikowano
10 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

No to co , bez rodziny brak sensu

Ksiądz nie narzeka....

Opublikowano
35 minut temu, Baks00 napisał:

Co to jest za siewnik?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v