Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, pedro2 napisał:

Toż to niespotykanie spokojny człowiek. Czytałem na profilu jego ostatnie posty. 

Nic wielkiego. 

Bartek chyba moich wpisów nie śledzi. 🤪🤣

Nie chce komentować decyzji moderatora...ja bym tak nie zrobił🤷...

Opublikowano
11 minut temu, DANDYS napisał:

chłopaki myślicie że pisiory będą mieli powyżej 36.5%?bo muszę obstawić , mi się wydaje że nie

😄

Ja myślę że tak ,gdyż każdy od ,,sklepu'' ,ma tak samo jeden głos jak przedsiębiorca zatrudniający 300  tys osób . Jeden i drugi ma wiedzę na temat zarządzania  ,szczególnie ten pierwszy . Ten drugi zarządza kilka lat i się uczy ,a temu pierwszemu prymusowi wystarczy kolejne następne piwo ,i na dodatek zaczyna ,,nauczać ''

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Nie chce komentować decyzji moderatora...ja bym tak nie zrobił🤷...

Tak jak pisałem.. Od oceny zaistniałej sytuacji i wymierzenia ewntualnej kary jest bezstronny moderator a nie kumple z piaskownicy.

Opublikowano
11 minut temu, suwada napisał:

Tak jak pisałem.. Od oceny zaistniałej sytuacji i wymierzenia ewntualnej kary jest bezstronny moderator a nie kumple z piaskownicy.

Było mi w życiu dane oceniać wiele różnych sytuacji i podejmować takie bądź inne kroki, na podstawie tej oceny. Spotykałem się z krytyką moich decyzji i działań, ale nikt mi, w związku z tym, w oczy nie napluł. Nikt mi też nie wykazał, że cokolwiek zrobiłem celowo nieobiektywnie. Owszem, błędy się zdarzały, ale nie wynikały z mojego umyślnego bądź powziętego z góry, zamiaru🤷...

I spotykam się z szacunkiem ludzi, którym moje decyzje narobiły problemów...

Wiem doskonale, że takie puste krytykowanie "w powietrze", nawet merytorycznie uzasadnione, zwykle przynosi więcej szkody niż pożytku. Więc po co to robić. Jeśli osoba decyzyjna przegina są możliwe odpowiednie kroki, które będą gwarantować mniejszą lub większą skuteczność...

• Like 1
Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

Witajcie

Tak teraz pora na jaką Ukrainkę

wyjeżdżasz 🤔

DANDYS napisał:

chłopaki myślicie że pisiory będą mieli powyżej 36.5%?bo muszę obstawić , mi się wydaje że nie

😄

myślę ze więcej 🤭 ale o polityce już więcej nie pisz ..

Opublikowano
50 minut temu, slawek74 napisał:

wyjeżdżasz 🤔

myślę ze więcej 🤭 ale o polityce już więcej nie pisz ..

Przecież przyjechało do nas dziewczyn z Ukrainy 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Było mi w życiu dane oceniać wiele różnych sytuacji i podejmować takie bądź inne kroki, na podstawie tej oceny. Spotykałem się z krytyką moich decyzji i działań, ale nikt mi, w związku z tym, w oczy nie napluł. Nikt mi też nie wykazał, że cokolwiek zrobiłem celowo nieobiektywnie. Owszem, błędy się zdarzały, ale nie wynikały z mojego umyślnego bądź powziętego z góry, zamiaru🤷...

I spotykam się z szacunkiem ludzi, którym moje decyzje narobiły problemów...

Wiem doskonale, że takie puste krytykowanie "w powietrze", nawet merytorycznie uzasadnione, zwykle przynosi więcej szkody niż pożytku. Więc po co to robić. Jeśli osoba decyzyjna przegina są możliwe odpowiednie kroki, które będą gwarantować mniejszą lub większą skuteczność...

Kolega zapewne nie dostał ostrzeżenia za prowokowanie do kłótni, tylko..

a.       używanie w wypowiedziach na Forum i Czacie zwrotów wulgarnych, obraźliwych

Język z rynsztoka i rzucanie h*jami na publicznym forum nie może być tolerowane. Tak samo zresztą powinien  potraktowany być @pedro2 który jak sam przyznał kilkakrotnie rzucał bluzgami, które być może moderator przeoczył czy chciał przeoczyć. 

Edytowane przez suwada
Opublikowano
3 godziny temu, DANDYS napisał:

😄

Obstaw więcej, i wszystkich namawiaj żeby głosowali na nich 

I ciesz się kasy 🙂

Opublikowano

pogoda ladna wieje ,ziemniaki wykopane obsychaja do wieczora..trzeba cos zaczac orac pod pszenice.

15 godzin temu, Desperado napisał:

Znasz moje wszystkie nicki, nawet więcej niż ich miałem, a nie wiesz pod jakim byłem modem? starzejesz się jacuś   :D no tego się po tobie nie spodziewałem.   :P

starosc nie radosc. za cholere nie kojarze-w dobrych czasach bylo ich kilkunastu na raz.. 

kuzyn pare lat sadzil bob -kupil sadzarke, maszyne do luskania.ale jednego mu braklo ochoty do pracy, do tego za czesto sadzil i zaczely sie problemy..

chcialem sie zamienic z polem -za droga ale powiedzial ze za daleko i sprzedal maszyny..

1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Zastanawia się 🙄

ogladalem rano program o kurpiach -masz kapelusik i byska ??

Opublikowano
21 minut temu, suwada napisał:

Kolega zapewne nie dostał ostrzeżenia za prowokowanie do kłótni, tylko..

a.       używanie w wypowiedziach na Forum i Czacie zwrotów wulgarnych, obraźliwych

Język z rynsztoka i rzucanie h*jami na publicznym forum nie może być tolerowane. Tak samo zresztą powinien  potraktowany być @pedro2 który jak sam przyznał kilkakrotnie rzucał bluzgami, które być może moderator przeoczył czy chciał przeoczyć. 

Zgadza się za każdy wulgaryzm czy obrażanie innych moderator powinien karać bez wyjątku. Bo poziom tego forum idzie na dno. 😥😢

Opublikowano
10 minut temu, wojtal24 napisał:

a mama i rodzina zaakceptuje jak Polka się nie spodobała a może Ci jest potrzebna pracownica na gospodarstwo a nie kobieta?

A kto mówił że się nie podobała 🤔

Jedynie ja zawaliłem bo za długo zwlekałem z mieszkaniem

Opublikowano

Tylko że Krzysztof 81 też powinien dostać bana a nie wiem czy tak jest. 

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, jacus napisał:

pogoda ladna wieje ,ziemniaki wykopane obsychaja do wieczora..trzeba cos zaczac orac pod pszenice.

starosc nie radosc. za cholere nie kojarze-w dobrych czasach bylo ich kilkunastu na raz.. 

kuzyn pare lat sadzil bob -kupil sadzarke, maszyne do luskania.ale jednego mu braklo ochoty do pracy, do tego za czesto sadzil i zaczely sie problemy..

chcialem sie zamienic z polem -za droga ale powiedzial ze za daleko i sprzedal maszyny..

ogladalem rano program o kurpiach -masz kapelusik i byska ??

Miał takie cacko nie wszyscy mieli a marzyli .

Kurtki dżinsowa potem skóra były lata bogactwa na jednych zaś nie dla wszystkich .

Może być zdjęciem przedstawiającym zegarek cyfrowy i tekst

Edytowane przez galan99
Opublikowano
8 minut temu, Luki99 napisał:

To on powinien dostać a nie Marcin , ale podobno był szybszy i zgłosiły 

Opublikowano
12 minut temu, Luki99 napisał:

Też dostałem.

3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

To on powinien dostać a nie Marcin , ale podobno był szybszy i zgłosiły 

Jasne ja zgłosiłem. Do mojego kolegi Bartka.

Opublikowano
25 minut temu, wojtal24 napisał:

a mama i rodzina zaakceptuje jak Polka się nie spodobała a może Ci jest potrzebna pracownica na gospodarstwo a nie kobieta?

jedno nie wykluza drugiego, tzn że kobieta może byc pomoca w gospodarstwie, nawet dobrze by było

1 minutę temu, kris91 napisał:

To już będzie ziemia papa, maszyny papa, budynki papa, życie papa 🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️

myslisz, że go zadźga widłami ?

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, kris91 napisał:

To już będzie ziemia papa, maszyny papa, budynki papa, życie papa 🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️

Dlaczego ?

Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał:

jedno nie wykluza drugiego, tzn że kobieta może byc pomoca w gospodarstwie, nawet dobrze by było

myslisz, że go zadźga widłami ?

Może tira złapać na ukraińskich blachach😁

W grójeckim były takie przypadki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v