Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Jak dnia brakuje.

Jutro ma być nowy...🤷‍♂️

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

To nie dla mnie , ma być od razu odpowiednia 🙂

Pamiętaj...

Zasłyszane tutaj, ale mądre całkiem...

Kto wybrzydza , ten nie ...... ten tego .

Opublikowano
4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

To nie dla mnie , ma być od razu odpowiednia 🙂

Ja mam siostrę przed trzydziestką. Chętnie pozbył bym się z domu. Tylko jest jeden feler musiałbyś zostać moim szwagrem, no i krów doić nie chce ale to drobiazg

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Baks00 napisał:

Czy młody czy stary trzeba dbać o graty 😉

Ale Przemysław...ja dbom...o tego...grata...akurat🤷...

A może to ten grat...dba🤔...i temu ja...pod stołem🤔🤭...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
1 minutę temu, Mr_Rolas napisał:

Ja mam siostrę przed trzydziestką. Chętnie pozbył bym się z domu. Tylko jest jeden feler musiałbyś zostać moim szwagrem, no i krów doić nie chce ale to drobiazg

ja też mam siostrę na wydaniu

do roboty w polu nie pójdzie, za to potrafi przepuścić każdą ilość pieniędzy :D

• Haha 2
Opublikowano

Se pomyślałem, że trzeba ją...z popychu... odpalać...🤦🙆🤭

• Haha 1
Opublikowano

Tylko jest jeden feler musiałbyś zostać moim szwagrem,

A tak dobrze się zapowiadało...

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Ale Przemysław...ja dbom...o tego...grata...akurat🤷...

A może to ten grat...dba🤔...o temu ja...pod stołem🤔🤭...

No domyślam się,ta seria ,,maszyn jak '' mamy zaniedbac to szkoda ciągnąć do domu

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał:

Moja tak samo. Świetnie by się z aktywnym uzupełniali😂

Opublikowano
Przed chwilą, DANDYS napisał:

dalej leje fest

A lej se tam lej... na zdrowie....

Opublikowano
13 minut temu, gregor1284 napisał:

Mogę na ryby przyjść?

Do złodzieja będziesz szedł? 

W niedzielę zwołałem rodzinkę i wybieramy wszystko co się da z jednego stawu bo już wyschnie raczej na amen. A towaru jest w uj. 

23 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Raz do roku umyć trzeba... od lat tak robię...

Jak wydmuchać taka Ankę.... kombajn.... ja uj***ny w błocie bywa .  Bez sensu takie dmuchanie...

Po co tak agresywnie... stwierdzam tylko fakt.

pier**lisz kocopoły jak zwykle. 

Opublikowano
Przed chwilą, pedro2 napisał:

pier**lisz kocopoły jak zwykle

Czyli stabilnie...😄

Opublikowano
46 minut temu, pedro2 napisał:

Wracamy z pola, a tu gówniaki po 1,2m w kapeluszu pięciu urządziło sobie wędkowanie u mnie. Trąbnąłem, uciekli za las. Stanąłem za krzakami traktorem, a te hujki rowery zostawili i idą sobie do sąsiada nad staw, wędki rozstawili i siedzą 😁 ruszyłem za nimi traktorem, oni do rowerów, a wędki w lesie pozaczepiane żyłki za krzaki.

I tym sposobem jestem dobre 3 stówki do przodu, Shimano aero 5m z plecionką i gumą, druga zwykła z plecionką, ale nie zniszczona.  Ostatni ledwo pchał ten rower przez pola to krzyknąłem żeby z ojcami po wędki przyszli to oddam. 

Ot gnoje. A wystarczyło przyjść zapytać i bym pozwolił.

Aleś Ty wredny🤭 swego czasu i ja lubiał na taki szaber, albo czereśni u sąsiadki narwać, albo gdzie truskawki pierwsze na plantacjach to już ekipa była na polu 🤭 ale co się nie raz człowiek oganiał po polach 🙆‍♂️

Opublikowano
8 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Pamiętaj...

Zasłyszane tutaj, ale mądre całkiem...

Kto wybrzydza , ten nie ...... ten tego .

Zbyszek jako mój kolega to Ci powiem , takie kobiety nie są w moim guście i mnie nie pociągają ,to co mam zrobić 🤷 zawsze miałem szczupłe /normalne 

20 minut temu, szymon09875 napisał:

:o

To chyba tylko ci szkielet z jakiejs szkoły zostaje tylko... twoja raczej puszysta nie była a raczej w kaszę sobie dmuchać nie dała 🤷

Mi odpowiadała 🙂

Opublikowano
10 minut temu, Mr_Rolas napisał:

Znaczy nie chcesz mnie za szwagra 🤔. Krowy kasuje i tak 

9 minut temu, jahooo napisał:

Wiele ma wiosen ?

Opublikowano
5 minut temu, pedro2 napisał:

Do złodzieja będziesz szedł? 

W niedzielę zwołałem rodzinkę i wybieramy wszystko co się da z jednego stawu bo już wyschnie raczej na amen. A towaru jest w uj. 

pier**lisz kocopoły jak zwykle. 

Te. Gdzie napisałem żeś złodziej?

Opublikowano
1 minutę temu, JestemZeWsi napisał:

zachowujcie się trochę

Skąd jesteś?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v