Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, konteno napisał:

moja niedoszła ex też krzywo na mnie patrzyła na imprezie firmowej ale jak chciałem się przysiąść porozmawiać to nawrzeszczała na mnie i poszła sobie z innymi kolegami 

Co zrobisz takie są kobiety 

Ale samotność też ma swoje plusy

Trzeba się tylko nauczyć żyć 

Opublikowano
27 minut temu, Belaruss820 napisał:

Poleci ktoś dobry pastuch na pastwisko? Bateria w starym dobra a te france nic sobie nie robią i rozrywają drut. Lepsza będzie taśma?

Czyżo Uniejów. Mam trzy. W necie jest kontakt. Jeśli nie prowadzi sprzedaży wysyłkowej, a byś się zdecydował, to pomogę. Ja osobiście nic innego nie chcę

Najlepszy jest drut. Tylko dobry drut. Ja używam też plecionki, bo wygodna do wypasu kroczącego. Taśma dobra do przyzwyczajania

Opublikowano
Łolek napisał:

Nie chciałam was budzić o 5tej, ale żeby tak długo spać to aż nie ładnie 

Zimno ciemno , jesień 

🙋‍♂️

a padać nie chce

szymon09875 napisał:

10 godzin temu, konteno napisał:

moja niedoszła ex 

Czyli to jest obecna dziewczyna ?

zanim doszła to już była ex😆😆😆😆😆

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
11 godzin temu, marcin19071980 napisał:

Szkoda że nie gdzieś blisko.Sam bym wziął.Wszystko jak piszesz tylko podatek ty płacisz.

Łii tam. Kompleks jałowcowy to podatku grosze mam... 

Nie no żartuję, ziemię będę obrabiał 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, pedro2 napisał:

Łii tam. Kompleks jałowcowy to podatku grosze mam... 

Nie no żartuję, ziemię będę obrabiał 

Wiem.Pisales o uprawie słomek.Co do klasy ziemi to wszystko się da zrobić.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
14 godzin temu, Belaruss820 napisał:

Żebym wcześniej przeczytał...teraz to nawet nie mam jak do Was podjechać🙂

O szkoda ja się wyspałam tylko. Normalnie odlatuje na tym badziewie za to mąż zadowolony

14 godzin temu, gregor1284 napisał:

To już toci lepsi. Ten po lewej chociaż jakieś osiągnięcia ma 

20230930_144449.jpg

Ten z brodą ujdzie szacun za bepartyjnosc

Opublikowano
Przed chwilą, superfarmer02 napisał:

Dziś na Orlenie byłem to wszystko czynne. On 5.94 a ten lepszy 6,46 chyba. Zawsze było różnicy do 50gr 🤔

Gdzie? Zara jadę z beczkami.

Dadzą na zeszyt 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Gdzie? Zara jadę z beczkami.

Dadzą na zeszyt 🤔

Na zeszyt może wyżebrasz.Ale czy paliwo dostaniesz to już wątpię.

Opublikowano
16 godzin temu, wojtal24 napisał:

to Ty się weź ogarnij i przestań zaśmiecać forum jakimiś głupotami jak jesteś rzeczywiście chory czy tam zalepiony to idź na SOR tam Ci pomogą a jak masz coś z głową to tak jak kolega radzi do psychiatry psychologa

Tylko że inni na też piszą wkółko o problemach swoich i nikomu to nie przeszkadza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v