Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 godzin temu, marcin19071980 napisał:

Niby wszyscy szukają średniaka ale przychodzi do kupna to wola grubsze bo to i na frytki i na placki mniej roboty z tarciem.Taka filozofia,człowiek jest oportunistą i zazwyczaj wybiera krótszą drogę.

Ooo, następny klasyk.Choc można to znowu kupić.H.....o to rosło i masa drobnicy była 

Znajomy sprzedaje takie poniżej 3 po 1 zł i podobno schodzą. Jakaś bajeczkę wymyśli że ekologiczne i paniusie z miasta biorą 

8 godzin temu, marcin19071980 napisał:

Vineta g...straszliwe pęka wrażliwa na pogodę nawet tą w sąsiednim kraju zaraza i wirusy.Wydajnoaci brak nawet jak byś ją w łóżku posadził.Irga jak świerza w miarę OK niestety ostatnimi czasy lubi rdzewieć w środku czym skutecznie zniechęciła do siebie klienta.Wydajnosc taka sobie.

Na rdzewienie jest sposób 

Opublikowano (edytowane)

https://echodnia.eu/swietokrzyskie/wypadek-przy-pracy-w-miejscowosci-ostrow-noga-mezczyzny-zostala-wciagnieta-przez-rozrzutnik-w-akcji-smiglowiec-ratowniczy/ar/c16-17904629?fbclid=IwAR0CSgDL6c-UTpB1xBhJZn_1t1f0d0TdFJChmb8DkxTzfJ2SM5JBmYQFZqg

Chłop miał wczoraj pecha 

Zła pogoda deszczu i o wypadek nie trudno .

Dodam że przed laty ten sam człowiek przejechał bizonem swojego brata że skutkiem śmiertelnym. Tylko już nie pamiętam który z nich był po alkoholu.

Edytowane przez mf362
  • Sad 1
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Belaruss820 napisał:

Witam wszystkich. Sprzęt podczepiony,plan na dzisiaj ponad 4ha posiać. Coś mi strzyknęło w krzyżu i ciężko będzie dzisiaj cokolwiek robić...

Wczoraj sznurówka mi się o pedał we wózku zaplątała i wyrżnolem o glebe więc widać wczoraj tai kontuzjowy dzień był.Tak sobie lewa nogę wykręciłem że cała mnie boli niestety nie zwalnia mnie to z roboty,EH.

2 godziny temu, mf362 napisał:

Dawniej Autosan nie tak zakopcil czy star ale fakt było mniej pojazdów i ludziskow

Star odpalony po dwóch dobach w np listopadowy poranek na giełdzie powodował zasłonę dymną na połowę Łodzi.Ale i tak było fajnie😁

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
11 godzin temu, pedro2 napisał:

Wycofuję propozycje 🙅 

Posów mechaniczny? Co to za marka? 

Jarek oddał za nawóz nadpłatę 12 tys i tyle przeznaczam. Gdybym kupił drogi nawóz to by było 22, wtedy na Rollanda zgrabnego by stykło.

Posów mechaniczny, tyle że płynny 

Nie ma tam zapadek, jest skrzynia z biegami 

Bardzo dobre rozwiązanie, nie trzeba przewodów czepiać i nie szarpie jak na zapadkach

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, gregor1284 napisał:

To I u nas jest w potocznym użyciu. Mam taką klientkę i kiedyś była przy ukraińcach a ten jeden żonaty z jej sąsiadką i jak pojechała to mówi "o Ti była panna, już nawet psy jej ruchać nie chciały" 😂

To zgodna byla😁 chyba wychodziła z założenia że du^a nie  mydło nie wymydli się 

• Haha 3
Opublikowano
30 minut temu, marcin19071980 napisał:

Star odpalony po dwóch dobach w np listopadowy poranek na giełdzie powodował zasłonę dymną na połowę Łodzi.Ale i tak było fajnie😁

A paręnaście? Pamiętam  I ja to.  Tydzień  wtedy  walczyliśmy  

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, PAN88 napisał:

To co nic nie  dałeś dla @pedro2?

Witajcie. Wrzesień do tej pory  4mm. Walczymy dalej. 

@marcin19071980 irga dzisiaj  25 cenione a żółte 20 na bronkach 

@stempos1980 papryka  od 3 do 8 zl/kg

To samo jest na Zjazdowej ale zejście jest katastrofalne.A ceny transakcje są zazwyczaj niższe.H...sie zrobiło a co to miało nie być.

11 minut temu, PAN88 napisał:

Bo my to jeszcze stara gwardia która boje na giełdach towarowych tego kraju wiele lat prowadziła w warunkach nie jednokrotnie urągających człowiekowi.Ale jest co wspominać 😁.Te tygodniowe walki to zazwyczaj na Wrocławiu były prowadzone .Na Warszawie to najbardziej wk... mnie Siedleczczaki brudasy pier.....i te ich graty.Ja pier.., jakimi oni okrętami jeździli to czacha dymi.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał:

trenerem zostal byly trener mn.cracovii -juz widze sukces...

Nawet nie wiem kogo spuścili, a kogo powołali 🤷...kopacze mnie nie bardzo interesują...nawet jeśli notowali jakieś lepsze występy, to też mnie nie interesowali🤷... jakoś ta dyscyplina mi nie przypadła do gustu

Opublikowano
47 minut temu, Karol6130 napisał:

Posów mechaniczny, tyle że płynny 

Nie ma tam zapadek, jest skrzynia z biegami 

Bardzo dobre rozwiązanie, nie trzeba przewodów czepiać i nie szarpie jak na zapadkach

Takiego oglądałem niedaleko, wielka przekładnia z boku takiego typu jak przy hydraulicznym napędzie tylko z wałka. 

• Like 1
Opublikowano
marcin19071980 napisał:

17 minut temu, PAN88 napisał:

To co nic nie  dałeś dla @pedro2?

Witajcie. Wrzesień do tej pory  4mm. Walczymy dalej. 

@marcin19071980 irga dzisiaj  25 cenione a żółte 20 na bronkach 

@stempos1980 papryka  od 3 do 8 zl/kg

To samo jest na Zjazdowej ale zejście jest katastrofalne.A ceny transakcje są zazwyczaj niższe.H...sie zrobiło a co to miało nie być.

11 minut temu, PAN88 napisał:

Bo my to jeszcze stara gwardia która boje na giełdach towarowych tego kraju wiele lat prowadziła w warunkach nie jednokrotnie urągających człowiekowi.Ale jest co wspominać 😁.Te tygodniowe walki to zazwyczaj na Wrocławiu były prowadzone .Na Warszawie to najbardziej wk... mnie Siedleczczaki brudasy pier.....i te ich graty.Ja pier.., jakimi oni okrętami jeździli to czacha dymi.

🤣🤣🤣🤣👍☝ komu Ty to napisał 🤭🤣🤣🤣

Qwazi napisał:

https://youtu.be/CwfiwvCfRp8?si=IjRJghlMS1aVd3kz

HF86 napisał:

tu kadrę trzeba wymienić, a nie trenera 

narpiew zarzad i ,,prezesów,,...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v