Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, wojtal24 napisał:

Marcin poważny chłop jesteś jak to mówił sp mój kolega "umiesz liczyć licz na siebie" a kto nam pomoże jak nie my sami sobie

Ja nie lubię pier.....a takiego jak często się tu odbywa.Jak mam coś powiedzieć to powiem a jak komuś nie pasuje to wypie..... Mnie osobiście najlepiej było za rządów SLD i Kwaśniewskiego jako prezydenta.Moze i pijany chodził i z Jelcynem dziabnol co nie co ale handel z Rosjanami kwitł i co drugi dzień miałem na podwórku Ruskiego w Mercedesie chcącego wymienić walizkę swoich pieniędzy na mojego ziemniaka bądź kapustę.Caly rejon z tego żył.Ale nie kur .... było źle.No to przyszła unia i roz......a wszystko w drobny mak oślepiając większość mistycznymi dotacjami do wszystkiego które teraz w zębach przyjdzie oddać w postaci różnych opłat podatków i innych hu.....mójuw.No ale tak to właśnie jest jak na wybory chodzi banda osłów mający przed oczami marchewkę ale nie widzących bata nad swoją du....

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Ja to nie wiem, czy ją wogóle miałem🤷...

Przestań.

Nie możesz tak..

Wbrew pozorom , to dobry człek.. szansa sie mu należy...

Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Placek to przodownik ,ludzie trzeci pokos zebrali i szykują się do czwartego a on drugi dopiero suszy 🤪

Talerzowką?

Przed chwilą, Qwazi napisał:

No dobra...to jaki masz pomysł na to...uświadamianie🤔...

Dużo cierpliwości.. no przytakiwać trzeba.. tak trochę...

Opublikowano
9 minut temu, marcin19071980 napisał:

Ja nie lubię pier.....a takiego jak często się tu odbywa.Jak mam coś powiedzieć to powiem a jak komuś nie pasuje to wypie..... Mnie osobiście najlepiej było za rządów SLD i Kwaśniewskiego jako prezydenta.Moze i pijany chodził i z Jelcynem dziabnol co nie co ale handel z Rosjanami kwitł i co drugi dzień miałem na podwórku Ruskiego w Mercedesie chcącego wymienić walizkę swoich pieniędzy na mojego ziemniaka bądź kapustę.Caly rejon z tego żył.Ale nie kur .... było źle.No to przyszła unia i roz......a wszystko w drobny mak oślepiając większość mistycznymi dotacjami do wszystkiego które teraz w zębach przyjdzie oddać w postaci różnych opłat podatków i innych hu.....mójuw.No ale tak to właśnie jest jak na wybory chodzi banda osłów mający przed oczami marchewkę ale nie widzących bata nad swoją du....

Tak bywało, wschód Polski ze wschodem handlował mocno.

Opublikowano
40 minut temu, gregor1284 napisał:

A w 72 nie? 🤣

Też , a co mam k**wa wypisywać wszystkie modele

Opublikowano

wiecie czym rozni sie czlowiek chory fizycznie  od chorego psychicznie???

chory fizycznie wie ze nie moze dzwigac i nie dzwiga-ja tak mam.. a chory psychicznie nie wie ze jest chory i nie powinien pisac a pisze... jak paru z was, bo wiekszosc to jest po prostu glupia..

20 minut temu, Łolek napisał:

Czy jest jakaś dziedzina w której nie jesteś ekspertem 

fizyka kwantowa..

18 minut temu, szymon09875 napisał:

Medycyna. Bo jednego nadal nie może pojąć 🤭

jak mozna spasc z pryzmy ?

16 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Że jest chory?😄

od wielu lat. 05 r 

13 minut temu, Qwazi napisał:

Myślisz, że to ...uleczalne🤔...

w twoim przypadku-po co leczyc -do widel tez ludzie sa potrzebni

13 minut temu, wojtal24 napisał:

prowadzisz jakieś statystyki parafialne?

to ksiadz daje rozwody ??? pierwsze slysze..

8 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Placek to przodownik ,ludzie trzeci pokos zebrali i szykują się do czwartego a on drugi dopiero suszy 🤪

ja kosilem a suszy ktos inny

5 minut temu, Qwazi napisał:

No dobra...to jaki masz pomysł na to...uświadamianie🤔...

ciebie rodzice nie uswiadamiali i skutki widac..

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jacus napisał:

chory fizycznie wie ze nie moze dzwigac i nie dzwiga-ja tak mam.. a chory psychicznie nie wie ze jest chory i nie powinien pisac a pisze... 

👍👋👋👋W sedno 

Brawo ty, samoocena w punkt 

Edytowane przez Łolek
  • Like 2
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, GRZES1545 napisał:

Tak bywało, wschód Polski ze wschodem handlował mocno.

Ruski na Kamaza 32tony ładował i na Kaliningrad albo Moskwe.Cztery dni i byli z powrotem a pod naczepa 2tys litrów ropy po 2zl.Beczek mi brakło.Nie pasowało to ładowalem 15-16ton 200setke z przyczepą i Katowice albo Gdynia.Nie było żadnych Inspekcji i inny żebraków na drodze.Policjant dostał 100zl i worek ziemniaków i każdy był zadowolony.No ale po co ma być dobrze? Trzeba poprawić,no to teraz męczymy się w tym dobrobycie.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

chory fizycznie wie ze nie moze dzwigac i nie dzwiga-ja tak mam.. a chory psychicznie nie wie ze jest chory i nie powinien pisac a pisze... jak paru z was, bo wiekszosc to jest po prostu glupia

Bywa że choroby razem występują... Trudno wtedy rozróżnić.. kto na co ..

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, soltys48 napisał:

Milicja snuła teorię że to porachunki.....

Wiola wczoraj mierzyła to równo 100m od nas🤭

Tak myślałem że więcej jak 100 nie ma. 

To on aż tak broi żeby mieli mu babcie zastrzelić ? 🤦

7 minut temu, jacus napisał:

chory fizycznie wie ze nie moze dzwigac i nie dzwiga-ja tak mam.. a chory psychicznie nie wie ze jest chory i nie powinien pisac a pisze... jak paru z was, bo wiekszosc to jest po prostu glupia..

fizyka kwantowa..

jak mozna spasc z pryzmy ?

od wielu lat. 05 r 

w twoim przypadku-po co leczyc -do widel tez ludzie sa potrzebni

to ksiadz daje rozwody ??? pierwsze slysze..

ja kosilem a suszy ktos inny

ciebie rodzice nie uswiadamiali i skutki widac..

Pierwsze primo, o UJ ci chodzi z tą pryzma ? 

A drugie. Dobrze że widzisz różnice między chorym psychicznie a chorym fizycznie. 

Najgorsze przypadki to jak ktoś i fizycznie i psychicznie chory. Dziwgac nie może i to go boli więc nie dźwiga, ale że pisanie go nie boli to pisze. 

A co do głupków... Ty masz hattricka 🤭🤭

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

Drugi pokos we wrześniu 😁😁😁cyrk na kołach 🤪

Na torfach tak robię. Na ornych to i 5 można zebrać, ale na szuwarach to się mija z celem. 

Opublikowano

Ot i

2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Ruski na Kamaza 32tony ładował i ma Kaliningrad albo Moskwa.Cztery dni i byli z powrotem a pod naczepa 2tys litrów ropy po 2zl.Beczek mi brakło.Nie pasowało to ładowalem 15-16ton 200setke z przyczepą i Katowice albo Gdynia.Nie było żadnych Inspekcji i inny żebraków na drodze.Policjant dostał 100zl i worek ziemniaków i każdy był zadowolony.No ale po co ma być dobrze? Trzeba poprawić,no to teraz męczymy się w tym dobrobycie.

Ot taką mamy demokrację Europejska, dobrobyt tak jak piszesz🙆‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

Ot i

Ot taką mamy demokrację Europejska, dobrobyt tak jak piszesz🙆‍♂️

Ja bym tu tezę wygłosił to wielu by w pięty weszło ale czasem lepiej się w język ugryźć.

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Miałem tam jechać będąc na Mazurach, ale te 100km w jedną stronę mnie trochę odstraszyło

Może kiedyś..

Mosty w sumie jak mosty, od dołu bardziej robią wrażenie wielkością, drugie takie same są 10km od tych i tam są w "oryginale" nie konserwowane, no i za darmo 🤭🤭🤭

• Like 1
Opublikowano

gdyby nie reka to by meczyli do konca-zupelnie jak wy 😂

1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

Drugi pokos we wrześniu 😁😁😁cyrk na kołach 🤪

ja skasowalem 600 a reszta nie moj biznes..

ten gospodarz to zupelnie jak ty- wielkie ego , duzo gada,malo robi- kosiarke rozwalil w lipcu i dopierpo do mechanika zwiozl zeby naprawic. pajak rozwalil -musialem spawac, grabiarka na felgach stoi,ode mnie pozyczyl.pewnei jeszcze przy grabieniu zarobie..

56 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Bywa że choroby razem występują... Trudno wtedy rozróżnić.. kto na co ..

a ty jaka miales po dysskusji z ogarkiem ??

56 minut temu, szymon09875 napisał:

Tak myślałem że więcej jak 100 nie ma. 

To on aż tak broi żeby mieli mu babcie zastrzelić ? 🤦

Pierwsze primo, o UJ ci chodzi z tą pryzma ? 

A drugie. Dobrze że widzisz różnice między chorym psychicznie a chorym fizycznie. 

Najgorsze przypadki to jak ktoś i fizycznie i psychicznie chory. Dziwgac nie może i to go boli więc nie dźwiga, ale że pisanie go nie boli to pisze. 

A co do głupków... Ty masz hattricka 🤭🤭

nie lodz sie nie nalezysz do trzech najglupszych na formu-ledwo 4 jestes 😂

juz raz pytalem czy to nie ty spadles  w tamtym roku ciagnikiem z pryzmy ??

52 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Ja bym tu tezę wygłosił to wielu by w pięty weszło ale czasem lepiej się w język ugryźć.

w rosji klimat sie zmienil, wprowadzono prywatna wlasnosc ziemi, wpompowano miliardy petro-rubli w rolnictwo- naiwnoscia jest myslec ze nadal by sprowadzali od nas tysiacami ton warzywa i owoce..

Opublikowano
6 godzin temu, malaczarna napisał:

Wieki... 11 już pyklo

E to jeszcze czasami trzeba krzyknąć co by to drugie zrozumiało. My 19 to wystarczy tylko spojrzeć.

Opublikowano
7 godzin temu, Qwazi napisał:

Jasiu, a weź mi wyjaśnij co to jest to ECO? I czemu w dowodzie mam, że 75 KM?

Eco nie ma takiego przepalu  przez pompę wtryskowa. 6340 E właśnie miał takie oznaczenie . Twój ma jakiś bonus w postaci 5 KM 🐎

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, jacus napisał:

gdyby nie reka to by meczyli do konca-zupelnie jak wy 😂

ja skasowalem 600 a reszta nie moj biznes..

ten gospodarz to zupelnie jak ty- wielkie ego , duzo gada,malo robi- kosiarke rozwalil w lipcu i dopierpo do mechanika zwiozl zeby naprawic. pajak rozwalil -musialem spawac, grabiarka na felgach stoi,ode mnie pozyczyl.pewnei jeszcze przy grabieniu zarobie..

a ty jaka miales po dysskusji z ogarkiem ??

nie lodz sie nie nalezysz do trzech najglupszych na formu-ledwo 4 jestes 😂

juz raz pytalem czy to nie ty spadles  w tamtym roku ciagnikiem z pryzmy ??

w rosji klimat sie zmienil, wprowadzono prywatna wlasnosc ziemi, wpompowano miliardy petro-rubli w rolnictwo- naiwnoscia jest myslec ze nadal by sprowadzali od nas tysiacami ton warzywa i owoce..

Pamiętasz jak Kołodziejczyk w zeszłym roku w marcu na granicy z Białorusią protestował.W ten sam dzień u niego na podwórku dwa TIRy Białoruskie stały i były pekinką ładowane.To szło na Rosję tylko że z papierami Białoruskimi.Byl taki moment że Ja ładowalem po wprowadzeniu embarga ziemniaki na Rosję ale papiery były Rumuńskie.Masz rację że te inwestycje o których piszesz miały miejsce i były potężne szczególnie w sadownictwo.Mimio wszystko uwierz mi że to jest otchłań i bez problemu by szło.Niestety politycy zawsze muszą pop.... życie zwykłym ludzią i wydaje im się że pomagają uzdrowić świat 

Edytowane przez marcin19071980
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v