Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie byłem nigdy w żadnym związku, nawet w radzieckim... 

A Pan Jarosław był w radzieckim

3 minuty temu, Qwazi napisał:

Dawno nie było kącika promocji, reklamy i pomocy w trudnych czasach, czyli...Karol sera nie pokazywał🤭...to ja dzisiaj coś ten no...😉

IMG_20230810_145153_257.jpg

A idźże. Z miesiąc cukru nie zarzucam 

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Ja dziś burgera z wołowiną pokazywałem 🤭🤭

A zez czyjej krowy?

Opublikowano
43 minuty temu, Bercik92 napisał:

O na tym skrzyzowaniu (po lewej stronie) mam swoje 14ha 😀😁 z brzega rosnie qq i na samym skrzyzowaniu jest reklama stacji paliw 😉dodam że to jest bardzo niebezpieczny odcinek. Prawie co rok zdarza się wypadek śmiertelny 

Zauroczyłem 

A poważnie widać suszę 

Minąć sokołów i coraz gorzej 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ale na pewno byłeś w urzędzie w związku z załatwieniem określonej sprawy. Zawsze to w związku😁

Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał:

Dawno nie było kącika promocji, reklamy i pomocy w trudnych czasach, czyli...Karol sera nie pokazywał🤭...to ja dzisiaj coś ten no...😉

IMG_20230810_145153_257.jpg

E tam lody lepsze

8 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ino na jakąś zwróciłeś uwagę ale cię z błotem zmieszała i dlatego taki anty jestes

Opublikowano
6 minut temu, Pafnucy12 napisał:

O krówki... Lubię... Tak jak i inne słodycze...

A dobre są...ani nie suche, ani się nie ciągną...no i pewno trochę mojego mleka w nich też jest🤷...

Opublikowano
2 minuty temu, malaczarna napisał:

lody lepsze

No yyyy...ten...no...🤔....nie wiem, jak się m odnieść🤷...

4 minuty temu, Karol6130 napisał:

Dziś mlekpol reklamowałem

Zdrada🤔...

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, malaczarna napisał:

tam lody lepsze

O to to...

Dziś gałki, włoskie dwa razy i sklepowych też dwa... A raz się żyje...

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

nie wiem, jak się m odnieść

Już się ...rozkojarzasz?😄

Przed chwilą, Qwazi napisał:

Radkowej🤔...

Czyli drogo?

Opublikowano
szymon09875 napisał:

1 minutę temu, marcin19071980 napisał:

Tak.Do kartuszy.

Również polecam, czysta robota, chociaż trochę drożej. Przy moich maszynach karton na rok starcza bez problemu.

mam nożna i kilka takich ręcznych przywiezionych z Niemiec i pchałem tam tawot jakąś łopatka a teraz ta jedna lekko zmodyfikowałem i przerobiłem na te kartusze i zeczywiscie jest dużo lepiej bo się tak człowiek nie upierdoli tym smarem

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Lepiej hajs zainwestować w coś co naprawdę go zamrozi albo nawet I delikatnie zarobisz. Zlote kangury np. Zobacz zydostwo jak miało polokowane, on mógłbyć nagi a jeszcze z sobą gromadę pieniędzy niósł 

To koczownicy ze stepów, więc może mają to we krwi ;) 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

W moim nie ma tyle otworów. 

Przez otwór idzie śruba 12 twardości 8,8. 

Kilka już zerwałem, ale tak funkcja tego zabezpieczenia...no a i dwie redlice też już złamałem..

A to dziwne bo u mnie 10tki otwory

I mam obawy czy pierdek poradzi bo nie są sercówki tylko takie szerokie. Ale oryginał jedna strona nowa i szkoda by było wyrzucić. Nawet śruby ze znaczkiem lemkena, znaczy za długo w kraju nie pracował 

Edytowane przez pedro2
Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Działkę kupiłem trzy lata temu za kwotę X, dziś do wzięcia jest za tą samą działkę 3razy X, wiem że inflacja i te pieniądze nie są tyle warte co wtedy, ale gdybym je trzymał na koncie to wtedy dopiero bym stracił 

ty to wiesz , masz kasę i jest okazja w coś ja ulokować to możesz kombinować , tu tego nie ma 

ani kasy ani okazji

Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Jakbyś miał gdzieś po drodze drugą klasę to na tą czwartą czy piątą byś wracał?

Jeszcze bym się tam utopił.... Poza tym jak tu żyć bez żyta? W głowie się nie mieści XD:ph34r:

Opublikowano
16 minut temu, Qwazi napisał:

No yyyy...ten...no...🤔....nie wiem, jak się m odnieść🤷...

Zdrada🤔...

Nie ma nic lepszego w taki upal

19 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Jedną to ja z błotem zmieszałem 😁

Zginiesz marnie

17 minut temu, Pafnucy12 napisał:

O to to...

Dziś gałki, włoskie dwa razy i sklepowych też dwa... A raz się żyje...

Na tym motorze w kombinezonie to gorąco się robi 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v