Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

Nie lubię latać żeby złotówkę zaoszczędzić.

jakie latanie , jak pracujesz zarobkowo  tam gdzie mieszkasz to faktycznie nie po drodze takie rozeznywanie się 

będąc w mieście w pracy można dopilnować promocji , jesli się skumuluja to faktycznie coś może zostać więcej ale to rzadko kiedy 

Opublikowano

byly w niemieckich i francuskich stacjach wydania specjalne- katoliccy terrorysci morduja sie wzajemnie ??

https://tarnow.naszemiasto.pl/brutalne-starcie-pseudokibicow-w-radlowie-kolo-tarnowa-mimo/ar/c1-9413443

28 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Kurna to ja jednak dziwny jestem....

Kupuję i nie czytam cen....

i temu jestes w separacji 😂 bierz okluary na zakupy..

28 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Ty pewnie z priwiślańskiego kraju, a nie z Golicji i Głodomerii xD 

A jak potrzebuję tylko jednego, to gdzie taniej ?

samotny przegryw, jak ty, to ma smutne zycie-nawet promocja nie dla niego.

26 minut temu, Rolnik1973 napisał:

W lidlu

jeszcze jest dino ale to nie na wschodzie ,na poludniu tez nie ma blisko

26 minut temu, Agrest napisał:

Nie no nie wiedziałem że są na zamrażarce🤣

Weź znajdź tam cenę tego który Cię interesuje. Nawet pracownica powiedziała że nie warto szukać bo jest pierdolnik. Od razu do czytnika.

Do stonki chodzę praktycznie tylko za jakimś owocem i warzywem, ale obecnie jest to chyba najdroższy sklep.

patrysz i szukasz.masz cala belke cen.. dla srednio rozgarnietego to chyba nie problem..sloow klucz rozgarnietego.

agrest w stonce kupujesz ??

Opublikowano (edytowane)

No że tak powiem w większości zaopatrujemy się w jednym sklepie w spożywcze artykuły...

@jacus

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
55 minut temu, pedro2 napisał:

a tu się zanosi, że jak pokropi to będzie dobrze. 

u mnie dobrze pomżawiło i zgoniło jakiegoś kombajna w wiosce choć przed deszczem jeszcze turlacze latali 

IMG_20230806_151952.jpg

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, jacus napisał:

samotny przegryw, jak ty, to ma smutne zycie-nawet promocja nie dla niego.

Samotny nie jestem, ale jakbym miał mieć w domu takiego Hitlera jak ty, to chyba wolałbym być samotny xD Jesteś gnieciony regularnie pantoflem i jeszcze się tym szczycisz na forum publicznym xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 2
Opublikowano

Jacuś, wielu produktów nie ma na belce bądź są pomieszane że cena jest na trzeciej zamrażarce.  Dodatkowo cena na belce 18⁹⁹, czytnik 26⁹⁹.. wiele takich przypadków w tej sieci.

Ale przodownikiem było tesco w rypaniu klienta

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

A ty po co tam??? Żeby ją jeszcze bardziej znienawidziec???

Też jej nie lubię.Matka boska z Laszek.Wk....mnie takie granie kogoś kim nie jest.

Opublikowano
17 minut temu, Pafnucy12 napisał:

No że tak powiem w większości zaopatrujemy się w jednym sklepie w spożywcze artykuły...

@jacus

I jeszcze żeś się pan do mnie nie dokajtał a dzień co raz to krótszy. Dziś mnie odwiedził kolega co go na AF. Poznałem a i kierowcę ze sobą miał.

• Like 1
Opublikowano
55 minut temu, Chłoporobotnik napisał:
59 minut temu, jacus napisał:

za 32 zl -tyle w kurortach taki wychodzi to lepeij flaszke kupic 🤣

To kurę lepiej. Potem jajka będzie nieść. Kiedyś za tyle kupił worek 30kg saletry, no ale teraz to nierealne.

Jacuś od 12 do 17, zależy od wersji, robione na miejscu, 10 minut oczekiwania...nie pomyślałem, bo bym Ci foto cennika zrobił, chociaż z drugiej strony to...idiotyzm by był🤦...

W tych kurortach, co Ty bywasz to może drożej🤔...

45 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Pojechałbyś i ty pokosić w niedzielę, to byś zarobił na kolejną chińską piłę z naklejką URSUS xD 

nie da rady🤷...za dużo wilgoci, za dużo zielenizny...kosa nie dotnie...a nie tam pierdu, że niedziela🤦...

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

I jeszcze żeś się pan do mnie nie dokajtał a dzień co raz to krótszy. Dziś mnie odwiedził kolega co go na AF. Poznałem a i kierowcę ze sobą miał.

Oj bo jakoś daleko zamieszkałeś.

Liczyłem że się kajtnie, ale coś mi to sie odsuwa.

Witaj po przerwie.🙋‍♂️

Opublikowano
2 godziny temu, Karol6130 napisał:

Iść do obrządków 

Stryj odwiedził, i się zasiedzielim 

A Dej spokój byłem u znajomego to tak mu z budową naodpier... że szok. I też się zasiedzielim... trochę wstyd na własne urodziny się spóźnić no ale trzeba chlopa ratować 

• Like 1
Opublikowano

Co tam mu odjebali? Rura spustowa w poziomie, koryto w pionie?

Opublikowano
11 minut temu, Qwazi napisał:

Jacuś od 12 do 17, zależy od wersji, robione na miejscu, 10 minut oczekiwania...nie pomyślałem, bo bym Ci foto cennika zrobił, chociaż z drugiej strony to...idiotyzm by był🤦...

W tych kurortach, co Ty bywasz to może drożej🤔..

Też na aplikacji jedziesz?

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Na pewno. Wczoraj sobie podpłomyka zrobiłem na wieczór, pyszna rzecz, prosta, szybka w przygotowaniu i żadnych wymyślnych składników nie trzeba. W mąkę zaopatrzony, ziemniaki nawet niezłe jak na razie jak kopię, kapusta rośnie nie najgorsza, ogórków zaprawiłem, pomidory rekordowe na przeciery, dwie zamrażarki a ponad to trochę do uboju stworów łazi, miodu jest, jeszcze żniwa odprawić i zimę się przeżyje. Jedynie narzekam na marchewkę, pietruszkę i coś koper lichawy. No i korpiele nie wzeszły bo zamuliło. Zobaczymy jak ze zbożem, rzepak lepiej niż rok temu, pszenica ponoć też dobrze leci. Może koło piątku - soboty pogoda pozwoli, prawie wyrobnikom może spasuje... Machniemy u Seniora tą kitkę, skoczą do mnie od razu. 

Co to jest ten podpłomyk?

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

A Dej spokój byłem u znajomego to tak mu z budową naodpier... że szok. I też się zasiedzielim... trochę wstyd na własne urodziny się spóźnić no ale trzeba chlopa ratować 

Z okazji kolejnych urodzin życzę Ci długich zdrowych lat w tym dziadostwie które sobie stworzyłeś i jest Ci w nim dobrze 

• Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, artek27 napisał:

Co to jest ten podpłomyk?

Reszta ciasta z gniecionych klusków lub klusek, na blasze pieczona. Taki bezpłciowy gniot z pękającymi burchlami w trakcie pieczenia😁

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Nie. Celowo i Ciebie zacytowałem, żebyś zobaczył cenę...prawdziwą

Dla mnie i tak drogo i bym nie dał tyle. 

Somsiad dzwoni - czy sól gorzka to to samo co siarczan magnezu. Mówię, że nie wiem. No bo mówi, że sobie stopy w tym moczy, kilo soli 10-12zł a worek 25kg siarczanu 60-70 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v