Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Się jakoś udało, jakby swoja prasa była to wczoraj bym był po robocie, a tak dopiero dzisiaj przyjechał. Ale kupować swoją prasę na 150 bel rocznie to nie ma sensu ekonomicznego.

A gdyby dzisiaj padało od rana, jak u mnie...dobrze, że wczoraj zwinąłem, bo dzisiaj już by się nie udało 

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Byku, gdzieś ty był jak ciebie nie było????

Cały czas byłem ale w pelerynie niewidce.🙋‍♂️😂

Opublikowano
12 minut temu, bratrolnika napisał:

To jak tam kiedyś o ciebie pytałem to byś chociaż znają jakiego dał że jest w porządku 

Ćwiczyłem silną wolę. 💪

Opublikowano

Spadło w pół godziny 22mm z tego zapowiadanego armagedonu. Wszystko wsiąkło jak w gąbkę.

Spokojny bez wiatru. Tylko parę razy fleszem błysło i bębnem zadudniło.

I nastała jasność.

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

Spadło w pół godziny 22mm z tego zapowiadanego armagedonu. Wszystko wsiąkło jak w gąbkę.

Spokojny bez wiatru. Tylko parę razy fleszem błysło i bębnem zadudniło.

I nastała jasność.

To u mnie skromnie bo tylko 13mm.

Opublikowano

A propos wiat i budowy.

Rozliczyłem się za tynkowanie.

Za robotę - gruntowanie, klej siatka klej grunt farba x 2, chłopak powiedział mi ... 26zł/m². Oniemiałem , zapłaciłem po 30 . W kosztorysie zakładałem więcej.

Ciekawe ile kurpiok by wziął?🤔

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Dziś dobra pogoda na zakładanie orynnowania i obróbki blacharskie.

Kurpiok, robisz dziś???😜

Sobota prace gospodarcze

13 minut temu, Agrest napisał:

A propos wiat i budowy.

Za robotę - gruntowanie, klej siatka klej grunt farba x 2, chłopak powiedział mi ... 26zł/m². Oniemiałem , zapłaciłem po 30 . W kosztorysie zakładałem więcej.

Matko jedyna 2x farba to już 20zl. Odsprzedaj mi go 

Opublikowano

I cyk 17 l nakapało ale mży dalej.

22 minuty temu, Agrest napisał:

A propos wiat i budowy.

Ty to jesteś w potrójnym cepku urodzony🤭

Opublikowano
14 minut temu, gregor1284 napisał:

Sobota prace gospodarcze

Matko jedyna 2x farba to już 20zl. Odsprzedaj mi go 

Szwagrowi w mieszkaniu gość za położenie akrylu policzył 8zł za mb🤦‍♂️ za pasek w narożnikach

Opublikowano

Dziś ma być 27⁰, obecnie 20⁰.

Ale będzie parnota i porost w kłosach

Opublikowano
15 minut temu, Agrest napisał:

Szwagrowi w mieszkaniu gość za położenie akrylu policzył 8zł za mb🤦‍♂️ za pasek w narożnikach

Ci mówię odsprzedaj mi go to ja z kamienia chleba się dorobię.

No w skorupie licznik przewalił 200tys. Nieubłaganie nadchodzi czas rozstania choć bezpiecznie można jeszcze te 30tys zrobić ale to kupiec już będzie krzywo patrzył. Nie ma co zadlugo trzymać,żuka długo mam to przy 460 skrzynia się rozleciała przez łożysko 

Opublikowano

Robił u Niemca,  teraz chce w Polsce zacząć na swoje konto. Powiedziałem mu że jak tak będzie za***rdalał ( 750m² w dwa tygodnie) i tak się cenił to marny jego żywot.

Opublikowano

Ta. Wyszkolony, nowe systemy te sprawy i ubyło mnie 12 kg w ciągu 3 tygodni. Dejta spokój z takimi tematami. Niby człowiek odpoczął ale teraz ciężko będzie się nałożyć do roboty. Dziś stali przywiozłem to chłopaki będą drzwi tworzyć jak będzie padać 

Opublikowano (edytowane)

I weź wyjasnij tym z tematu o ziemniakach że nie ma potrzeby pryskać na zarazę przy prawidłowo prowadzonej uprawie.Tam za moment im substancji do wymieniania braknie.

IMG_20230805_120038_796.jpg

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
8 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Merylin Cię odkarmi... Jak prosiaka...

Parobek ma parobków 🤔

Nie mam apetytu coś. Rano jakiś jogurt i do południa przechodzę, na obiad wczoraj zapiekanki z dwóch kajzerek i wieczorem dwie kromki chleba z serem i szklanka mleka z miodem. Ona je dużo więcej ode mnie a nic nie tyje 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v