Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, szymon09875 napisał:

Siejemy na takich górach... Ni uja nigdy się nie uda ustawić nasion bo zawsze wyjdzie więcej hektarów niż wychodzi z mapy nawigacji, no ale i wydajności z hektara mają przez to większe o wiele 🫣

Tak właśnie jechałem dwie godziny do tyłu przez Sterławki, pomiędzy Giżyckiem a Ketrzynem, poważne połacie, górki,dołki, i tak się zastanawiałem czy to może nie ty tam siałeś tego

• Like 1
Opublikowano
54 minuty temu, jacus napisał:

pedro - ja nie z podlasia ..gdyby ktos od nas, nawet z kazdym trybem rozwalonym przyjechal do was , to bylby elita..

Nie chciałbym obrażać ludzi z małopolski, ale jeśli Ty jesteś przedstawicielem tamtejszej elity to szczerze współczuję... 

I lepiej na Podlasie nie zajeżdżajta bo tu nie ma tęczy na ulicach i srania po krzakach, możesz na czterorożcu wyjechać 🙋 

1448382398523166.jpg

• Like 1
Opublikowano

Pedro ,ten odchył na Podlasie jest nagoniony w całej Polsce . Jak żona jeżdziła pod Zieloną Górę po samochód ,to poważnie pytali ,czy u nas    jest tak jak w Plutyczach . Olej to i się śmiej . 

Opublikowano
57 minut temu, bratrolnika napisał:

Tak właśnie jechałem dwie godziny do tyłu przez Sterławki, pomiędzy Giżyckiem a Ketrzynem, poważne połacie, górki,dołki, i tak się zastanawiałem czy to może nie ty tam siałeś tego

Tam nie, ale maszyny od nas jeżdżą tam. Właśnie do jednej jadę

• Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, kizak napisał:

Pedro ,ten odchył na Podlasie jest nagoniony w całej Polsce . Jak żona jeżdziła pod Zieloną Górę po samochód ,to poważnie pytali ,czy u nas    jest tak jak w Plutyczach . Olej to i się śmiej . 

Yyyyy, a nie jest?🤭

Opublikowano
21 minut temu, kizak napisał:

No właśnie się śmieję 😉

Opublikowano
3 godziny temu, pedro2 napisał:

Nie chciałbym obrażać ludzi z małopolski, ale jeśli Ty jesteś przedstawicielem tamtejszej elity to szczerze współczuję... 

I lepiej na Podlasie nie zajeżdżajta bo tu nie ma tęczy na ulicach i srania po krzakach, możesz na czterorożcu wyjechać 🙋 

1448382398523166.jpg

dziwne macie zabawy .....

teczy na ulicach brak - a ty wstawiasz takie zdjecie ..dobrze ze nie masz ulic we wsi bo jakbys z domu wychodzil 😂.

1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Ja to też wnioskuję że kobieta to go tylko dla świadczeń trzyma

a ciebie dla spiewu ?? 

zostaniesz najslynniejszy spiewakiem eunuchem ??

pogoda w sam raz do robot garazowych.

Opublikowano

Już Ci pisałem kilka razy, starą jak masz w dobrym utrzymaniu to przyprowadz i Ci opowie jak było w międzyczasie jak Cię będzie pakować. Ty rozwojowy to może sam byś chciał przyjąć ale ja nie z tych  

• Haha 2
Opublikowano
48 minut temu, jacus napisał:

dziwne macie zabawy .....

teczy na ulicach brak - a ty wstawiasz takie zdjecie ..dobrze ze nie masz ulic we wsi bo jakbys z domu wychodzil 😂.

A faktycznie te wasze tęczowe gejzery może i lubią takie zabawy z widłem w d*pie 🤭 kurła to jak z wami walczyć 🙆

1 godzinę temu, Leszy napisał:

Się zbiera. LTE śmiga aż miło pod tymi nadajnikami. 😁

IMG_20230802_131026_479.jpg

Się napromieniujesz to łodyga tydzień nie opadnie 😎 

Słoma zwieziona, a ja wolnym czasem klepię nita z nudów 😂

IMG_20230802_144816_9.jpg

IMG_20230802_144816_9.jpg

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, szymon09875 napisał:

@bratrolnika  co Ty cały powiat zabrałeś ze sobą ? 3 auta na wsc już mijałem 🤭

IMG_20230802_122048.jpg

A skąd, musi zazdrościli i za mną pojechali. Choć niby nikomu się zbytnio nie chwaliłem gdzie jade. A ty gdzie pędzisz???

Edytowane przez bratrolnika
  • Haha 1
Opublikowano

pedro to zdrobnienie od pedryl ??  

to duzo tlumaczy .. 

jestes kryptogejem ?? wyjedz do polski a ,tu nie bedziesz musial udawac kogos innego niz jestes. wiekszosc znanych aktywistow gejowskich tak zrobilo, wyjechali z polski c i teraz moga zyc jak chca i paradowac po ulicach..

1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Już Ci pisałem kilka razy, starą jak masz w dobrym utrzymaniu to przyprowadz i Ci opowie jak było w międzyczasie jak Cię będzie pakować. Ty rozwojowy to może sam byś chciał przyjąć ale ja nie z tych  

wyslalbym ci jej zdjecie-ale moglo by ci serce nie wytrzymac bicia niemca po kasku..

Opublikowano

Prędzej chyba bym miał objawy grypy żołądkowej. Co by mogło ładną kobietę przy Tobie trzymać? Jedynie te świadczenia wysokie bo to i jakie opiekuńcze pewnie ma na Ciebie i inne, nic innego. Ani to Ciebie wysłuchać, ani pogadać a pewno i dupcyc na stojaka nie jesteś w stanie 

• Haha 3
Opublikowano
5 godzin temu, szymon09875 napisał:

Jakbyś nie dał rady wszystkiego zutylizować to dołożę do 1600 i zabiorę to...

Trzeba przyznać że super nawóz. 4 rok leży i 100% granulat, a mieszadło nic nie mieli, za talerzami też zero pyłu. Po polifosce wszystko w pyle.

Nawozy posiane, młody dostał działkę do talerzowania

20230802_173020.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

pedro to zdrobnienie od pedryl ??  

to duzo tlumaczy .. 

jestes kryptogejem ?? wyjedz do polski a ,tu nie bedziesz musial udawac kogos innego niz jestes. wiekszosc znanych aktywistow gejowskich tak zrobilo, wyjechali z polski c i teraz moga zyc jak chca i paradowac po ulicach..

wyslalbym ci jej zdjecie-ale moglo by ci serce nie wytrzymac bicia niemca po kasku..

To zdrobnienie od wpyerdol tęczowym muminkom spod Krakowa 😉 przyjedź, zobaczysz świata. Biletu powrotnego nie kupuj, odwiozą Cię iło iło 🚑🚑 😁

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v