Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

U  u uu Uuu, ktoś tu chyba zawód miłosny przeszedł😁

u uu uszy krwawią od tego kunsztu i talentu 🥺

nie przeszkadza mi disco ogólnie, ale ten tekst i wokal 🤢

Opublikowano
8 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ale to nie były podchody o nią tylko podchody o traktor... Ona była tylko przykrywką... Potem jak traktor już miałem to ją olałem bo i tak nic z tego, ale warto było się pomęczyć. 

Opie za mocne

Opublikowano
33 minuty temu, HF86 napisał:

a Pan Ryszard toto ma szczęście. 

I klimatyzator I jeszcze ruszt do pieczenia udek z Lidla musi pakupic. 

dobre promocje się zapowiadają 🤭

Screenshot_20230715-125554_Chrome.jpg

To w końcu jak to było. Oni eksportowali do nas czy importowali? Za chwilę zakażą importu zboża z Polski a wy będziecie bić pianę że zakazali. 

• Haha 1
Opublikowano
27 minut temu, HF86 napisał:

u uu uszy krwawią od tego kunsztu i talentu 🥺

nie przeszkadza mi disco ogólnie, ale ten tekst i wokal 🤢

Z dawnym disco polo nie ma to nic wspólnego.

Komputerowa muzyka i jakiś fircyk z ADHD machający rękoma. Klip stworzona za 500zł😁🤭🤭🤭

Opublikowano

bum ymc bum ymc lalala 🤭

dobra, o gustach się nie rozmawia 🤣

trzeba pakować się na plażę. 

może jakieś ładne widoki będą. 🤔

Opublikowano

Ja do obiadu fajrant, potem znowu walka z porzeczką.

Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

a Pan Ryszard toto ma szczęście. 

I klimatyzator I jeszcze ruszt do pieczenia udek z Lidla musi pakupic. 

dobre promocje się zapowiadają 🤭

Screenshot_20230715-125554_Chrome.jpg

To niech jeszcze wprowadzi zakaz importu sprzętu wojskowego i pomocy humanitarnej.

W d*pach zaczyna im się przewracać. 

• Like 2
Opublikowano
4 godziny temu, Belaruss820 napisał:

Ja jade nad Białe do Okuninki z żoną i dziećmi. Sąsiedzi z córką tez jadą. Jakos sie zgadaliśmy zeby razem pojechać. A wieczorem mus nie mus chyba wyjmę tę/tą zebatkę plastikową to w poniedzialek żona bedzie miala zadanie zeby zamowic w sklepie u znajomego(niestety ja do pracy)

Jeździło sie kiedyś nad białe dosyć często przyjemne jeziorko. Trochę wspomnień  w głowie zostało 🍻🥳.  Nie byłem z pięć lat nadal taka  weekendowa imprezownia.?

Opublikowano

ej, ej, ej. 

nie wolno tak 😤

przecież my mamy podejrzenia jakiejś choroby w drobiu, a nasi bracia wojnę toczą o naszą wolność. 🤫

9 minut temu, Goofy napisał:

To niech jeszcze wprowadzi zakaz importu sprzętu wojskowego i pomocy humanitarnej.

Opublikowano
8 minut temu, Goofy napisał:

Żeby nie polski larum na świecie o pomoc dla nich, to Rusek dawno by ich nakrył czapkami.

• Like 1
Opublikowano
brodziak81 napisał:

4 godziny temu, Belaruss820 napisał:

Ja jade nad Białe do Okuninki z żoną i dziećmi. Sąsiedzi z córką tez jadą. Jakos sie zgadaliśmy zeby razem pojechać. A wieczorem mus nie mus chyba wyjmę tę/tą zebatkę plastikową to w poniedzialek żona bedzie miala zadanie zeby zamowic w sklepie u znajomego(niestety ja do pracy)

Jeździło sie kiedyś nad białe dosyć często przyjemne jeziorko. Trochę wspomnień  w głowie zostało 🍻🥳.  Nie byłem z pięć lat nadal taka  weekendowa imprezownia.?

co stoi na przeszkodzie, żeby pojechać też ?

Opublikowano
9 godzin temu, konteno napisał:

to czemu na zdjęciu nie było widać tego troche ?

też odśnieżasz zimą ?

Nikt tam zimą nie jeździ,to droga tylko na pola.

Opublikowano

12 godzin temu, slawek74 napisał:

zrezygnowałeś z cięcia?

Skosiłem 4ha. Nad resztą pomyśle jeszcze

Dzień dobry...miłej niedzieli....co do imprez, to ja po💃🕺...trzeba by się wreszcie położyć 🤔...

Opublikowano
3 godziny temu, stempos1980 napisał:

Dzieńdoberek.

Wstajemy panowie puki chłodniej 

Ja wybieram się na Słomczyn

Już rok się wybieram ale jakoś na wschód mnie nie ciągnie.

Opublikowano
35 minut temu, Goofy napisał:

Teraz wszyscy zaczynają na oczy przeglądać czym Ukraińcy pachną.A w zeszłym roku zagryźć mnie i wielu innych chcieli jak pisaliśmy że to dziadostwo.Jeszcze dwa lata temu praktycznie u każdego we wsi pracowali Ukraińcy teraz nie ma ani jednego bo chcieli po 30zl za godzinę (zmowa)a nasi po 22przychodza.

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Baks00 napisał:

Tak zwana salsa z papryki.

Możesz nakłonić żonę,prosty przepis 

Póki co wolę ją do czego innego nakłaniać 😉

1 godzinę temu, Agrest napisał:

Z dawnym disco polo nie ma to nic wspólnego.

Komputerowa muzyka i jakiś fircyk z ADHD machający rękoma. Klip stworzona za 500zł😁🤭🤭🤭

O, to prawda. Stare disco polo z lat 90 można posłuchać, te nowe już nie

6 minut temu, marcin19071980 napisał:

Jeszcze dwa lata temu praktycznie u każdego we wsi pracowali Ukraińcy teraz nie ma ani jednego bo chcieli po 30zl za godzinę (zmowa)a nasi po 22przychodza.

U brata robią, 15 czy 17 za godzinę biorą 

Ale fakt, to ci co już któryś rok z rzędu są 

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
12 minut temu, Qwazi napisał:

&key=4ddd69c9f7bf45ccd6f227bb8d175ae1005

Skosiłem 4ha. Nad resztą pomyśle jeszcze

Dzień dobry...miłej niedzieli....co do imprez, to ja po💃🕺...trzeba by się wreszcie położyć 🤔...

Też byliśmy na weselu do 3🍾 a 7 pobudka. Najmłodszy nie daje pospać. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v