Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

U  u uu Uuu, ktoś tu chyba zawód miłosny przeszedł😁

u uu uszy krwawią od tego kunsztu i talentu 🥺

nie przeszkadza mi disco ogólnie, ale ten tekst i wokal 🤢

Opublikowano
8 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ale to nie były podchody o nią tylko podchody o traktor... Ona była tylko przykrywką... Potem jak traktor już miałem to ją olałem bo i tak nic z tego, ale warto było się pomęczyć. 

Opie za mocne

Opublikowano
33 minuty temu, HF86 napisał:

a Pan Ryszard toto ma szczęście. 

I klimatyzator I jeszcze ruszt do pieczenia udek z Lidla musi pakupic. 

dobre promocje się zapowiadają 🤭

Screenshot_20230715-125554_Chrome.jpg

To w końcu jak to było. Oni eksportowali do nas czy importowali? Za chwilę zakażą importu zboża z Polski a wy będziecie bić pianę że zakazali. 

• Haha 1
Opublikowano
27 minut temu, HF86 napisał:

u uu uszy krwawią od tego kunsztu i talentu 🥺

nie przeszkadza mi disco ogólnie, ale ten tekst i wokal 🤢

Z dawnym disco polo nie ma to nic wspólnego.

Komputerowa muzyka i jakiś fircyk z ADHD machający rękoma. Klip stworzona za 500zł😁🤭🤭🤭

Opublikowano

bum ymc bum ymc lalala 🤭

dobra, o gustach się nie rozmawia 🤣

trzeba pakować się na plażę. 

może jakieś ładne widoki będą. 🤔

Opublikowano

Ja do obiadu fajrant, potem znowu walka z porzeczką.

Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

a Pan Ryszard toto ma szczęście. 

I klimatyzator I jeszcze ruszt do pieczenia udek z Lidla musi pakupic. 

dobre promocje się zapowiadają 🤭

Screenshot_20230715-125554_Chrome.jpg

To niech jeszcze wprowadzi zakaz importu sprzętu wojskowego i pomocy humanitarnej.

W d*pach zaczyna im się przewracać. 

Opublikowano
4 godziny temu, Belaruss820 napisał:

Ja jade nad Białe do Okuninki z żoną i dziećmi. Sąsiedzi z córką tez jadą. Jakos sie zgadaliśmy zeby razem pojechać. A wieczorem mus nie mus chyba wyjmę tę/tą zebatkę plastikową to w poniedzialek żona bedzie miala zadanie zeby zamowic w sklepie u znajomego(niestety ja do pracy)

Jeździło sie kiedyś nad białe dosyć często przyjemne jeziorko. Trochę wspomnień  w głowie zostało 🍻🥳.  Nie byłem z pięć lat nadal taka  weekendowa imprezownia.?

Opublikowano

ej, ej, ej. 

nie wolno tak 😤

przecież my mamy podejrzenia jakiejś choroby w drobiu, a nasi bracia wojnę toczą o naszą wolność. 🤫

9 minut temu, Goofy napisał:

To niech jeszcze wprowadzi zakaz importu sprzętu wojskowego i pomocy humanitarnej.

Opublikowano
8 minut temu, Goofy napisał:

Żeby nie polski larum na świecie o pomoc dla nich, to Rusek dawno by ich nakrył czapkami.

• Like 1
Opublikowano
brodziak81 napisał:

4 godziny temu, Belaruss820 napisał:

Ja jade nad Białe do Okuninki z żoną i dziećmi. Sąsiedzi z córką tez jadą. Jakos sie zgadaliśmy zeby razem pojechać. A wieczorem mus nie mus chyba wyjmę tę/tą zebatkę plastikową to w poniedzialek żona bedzie miala zadanie zeby zamowic w sklepie u znajomego(niestety ja do pracy)

Jeździło sie kiedyś nad białe dosyć często przyjemne jeziorko. Trochę wspomnień  w głowie zostało 🍻🥳.  Nie byłem z pięć lat nadal taka  weekendowa imprezownia.?

co stoi na przeszkodzie, żeby pojechać też ?

Opublikowano
9 godzin temu, konteno napisał:

to czemu na zdjęciu nie było widać tego troche ?

też odśnieżasz zimą ?

Nikt tam zimą nie jeździ,to droga tylko na pola.

Opublikowano

12 godzin temu, slawek74 napisał:

zrezygnowałeś z cięcia?

Skosiłem 4ha. Nad resztą pomyśle jeszcze

Dzień dobry...miłej niedzieli....co do imprez, to ja po💃🕺...trzeba by się wreszcie położyć 🤔...

Opublikowano
3 godziny temu, stempos1980 napisał:

Dzieńdoberek.

Wstajemy panowie puki chłodniej 

Ja wybieram się na Słomczyn

Już rok się wybieram ale jakoś na wschód mnie nie ciągnie.

Opublikowano
35 minut temu, Goofy napisał:

Teraz wszyscy zaczynają na oczy przeglądać czym Ukraińcy pachną.A w zeszłym roku zagryźć mnie i wielu innych chcieli jak pisaliśmy że to dziadostwo.Jeszcze dwa lata temu praktycznie u każdego we wsi pracowali Ukraińcy teraz nie ma ani jednego bo chcieli po 30zl za godzinę (zmowa)a nasi po 22przychodza.

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Baks00 napisał:

Tak zwana salsa z papryki.

Możesz nakłonić żonę,prosty przepis 

Póki co wolę ją do czego innego nakłaniać 😉

1 godzinę temu, Agrest napisał:

Z dawnym disco polo nie ma to nic wspólnego.

Komputerowa muzyka i jakiś fircyk z ADHD machający rękoma. Klip stworzona za 500zł😁🤭🤭🤭

O, to prawda. Stare disco polo z lat 90 można posłuchać, te nowe już nie

6 minut temu, marcin19071980 napisał:

Jeszcze dwa lata temu praktycznie u każdego we wsi pracowali Ukraińcy teraz nie ma ani jednego bo chcieli po 30zl za godzinę (zmowa)a nasi po 22przychodza.

U brata robią, 15 czy 17 za godzinę biorą 

Ale fakt, to ci co już któryś rok z rzędu są 

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
12 minut temu, Qwazi napisał:

&key=4ddd69c9f7bf45ccd6f227bb8d175ae1005

Skosiłem 4ha. Nad resztą pomyśle jeszcze

Dzień dobry...miłej niedzieli....co do imprez, to ja po💃🕺...trzeba by się wreszcie położyć 🤔...

Też byliśmy na weselu do 3🍾 a 7 pobudka. Najmłodszy nie daje pospać. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v