Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

O jeju jeju... Po co mie to było...🥂 

No ile wypiłeś? 0,7l to ja nosem wciągnę i idę prąd naprawiać.  :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
1 godzinę temu, kizak napisał:

Może tu pisalem ,oralem pole i coś jakby kabelek lekko wystaje ,ale oj tam ,nie moje pole ,a smieci z budowy wyrzucali tam . Zajeżdżam do domu ,przyjeżdża właściciel ,mowi masz problem ,kabel przeoraleś , Mowię co będzie to będzie ,dzwoni po elektryków . k**wa po kilka brygad caly tydzień tam stało i to z ciężkim sprzętem . Ja to bym normalnie sam szpadlem go glębiej wkopal w dzień ,i w dzień po robocie . 

Tu akurat taki plus że kabel na swoim podwórku i własny bo idzie ze starego podwórka od starej chałupy do obory. Ale kto by pomyslal ze tak płytko siedział. Najlepiej to bym wymienil cały kabel/całą instalację, ale stara chalupa po drugiej stronie drogi i i pod asfaltem idzie...

Opublikowano
16 minut temu, Pafnucy12 napisał:

O jejku, jejku...coś mnie główka boli....🤕

Ale przynajmniej zachowałeś się jak porządny gość? Czy jak bydło🤔

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, 6465 napisał:

Ale przynajmniej zachowałeś się jak porządny gość? Czy jak bydło🤔

Dopadł jak cielak do wodopoju. Mój koń miał to samo jak się ochlał wody, być może nawet ochwat z tego chwycić.  O.o

Edytowane przez Desperado
  • Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

A Dej spokój ludzie znów mnie denerwują. Jeden mnie wczoraj cały dzień podchodził żeby mu jedna przyczepkę sprzedać, inni znów chcą coś czego jeszcze nie mam a już gotowi płacić za to i wtedy się martw żeby to jednak mieć...

Powiedz cenę zaporową i dadzą ci spokój

1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

🤝 🙋‍♂️

18°, 🌧️leje

I nici z suszowego

Opublikowano
2 godziny temu, wojtal24 napisał:

no widzisz Ty tylko czeszesz futeko a prawdzi mężczyzna wie co robic

A niech robią  

1 godzinę temu, 6465 napisał:

Ty młody jesteś łeb. Jeszcze się dorobisz swoich. Ja już plan minimum zrealizowałem a jak by jeszcze coś było to też się da radę.

To rób nie oglądaj się 😊 ja już odpuściłem chyba że wypadek przy pracy się zdarzy 🤷

Opublikowano
51 minut temu, szymon09875 napisał:

Kiedyś koło portu była tam super knajpka ale jak się zamknęli w covid tak już nie wrócili po i teraz w tym miejscu jakiś syf jest... 

Ja stałym bywalcem nie jestem to i nie mam rozeznania, idę gdzie nogi poniosą i google maps 😉

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Znajomy z waszego dawnego SKRu opowiadał że jak u kogoś na Północnym przez podwórko bizonem przejeżdżał, a tam podwórka wąskie tak jak i u ciebie, i mu się noga ze sprzęgła zsunęła to chłopu pół dachu z szopy hederem zdjął 

Ach te historie 

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Rysiek i ja się za mechanikę wezmę chyba 

20230618_083116.jpg

Na imieniny Merlin kupiłeś 🤔nie zmarnowałeś kasy 😛

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

2 godziny temu, wojtal24 napisał:

no widzisz Ty tylko czeszesz futeko a prawdzi mężczyzna wie co robic

A niech robią  

1 godzinę temu, 6465 napisał:

Ty młody jesteś łeb. Jeszcze się dorobisz swoich. Ja już plan minimum zrealizowałem a jak by jeszcze coś było to też się da radę.

To rób nie oglądaj się 😊 ja już odpuściłem chyba że wypadek przy pracy się zdarzy 🤷

My zrobiliśmy i nam teściu życia nie układa i rad nie daje🤭😆😁😉

• Like 1
Opublikowano
Pafnucy12 napisał:

Przed chwilą, Baks00 napisał:

Musi za dużo wczoraj wydałeś 🤭

Że przez to? Być może. Ale mi to się wydaje że to przez....ciśnienie atmosferyczne...

pijawkę weź i krwi upuść 🤪😁

Opublikowano
1 minutę temu, wojtal24 napisał:

My zrobiliśmy i nam teściu życia nie układa i rad nie daje🤭😆😁😉

Różne są teście 🤷 kuźwa najgorzej że w pakiecie 

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Różne są teście 🤷 kuźwa najgorzej że w pakiecie 

Gówno prawda. Mówisz odrazu co ci leży na wątrobie i albo się więcej nie odezwie albo będzie dobrze. 

Poza tym z nimi się nie wiążesz, baa nawet mieszkać nie zamierzacie z tesciami więc tym się nie zasłaniaj.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
37 minut temu, Qwazi napisał:

Pierwsze użycie w tym roku...

IMG_20230618_094952_344.jpg

Przepraszam za głupie pytanie ale co to jest 🤔

1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Gówno prawda. Mówisz odrazu co ci leży na wątrobie i albo się więcej nie odezwie albo będzie dobrze. 

No to miałem taką rozmowę w ostatnią niedzielę , mam nadzieje że już się więcej  nie odezwie 🤷 ... Nie to będe traktował jak powietrze 

Opublikowano
59 minut temu, Desperado napisał:

A może bym wam doktora trzeba?

Panie, co Pan mi na Wy?

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Darmo dostałem. Do traktora 

Jakiego traktora 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v