Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No nic innego nie przyszło mi do głowy..

To nie wiem co Ty tam... @bielarus 

Nie ten

@bielaruss820

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
2 godziny temu, Łolek napisał:

Eee nie przesadzaj jak chłop nie uciekł i nie czeka aż zaśniesz żeby do domu przyjść to jest całkiem dobrze 

Tak się przyczepił że odczepić się nie chce. Młodsza się nie robię też niestety.

Opublikowano
Przed chwilą, malaczarna napisał:

Młodsza się nie robię też niestety.

...no dla niektórych nadal młodsza... od nich..

Opublikowano

przestań... za widno na spanie...

popisz trochę ze mną... co tu bede sam se pisał...

Opublikowano
Przed chwilą, malaczarna napisał:

Po tym deszczu na ogrodzie zielono

też bym chciał...

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Kolejny deszcz bokiem poszedł, podlane, pozamykane, można iść spać.

Pioter, marnujesz się chłopie. Miał byś kobietę to byś o spaniu nie myślał tylko piwko wypić, za cycka potrzymać.

• Like 4
Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Roletę sobie opuszczę i ciemno będzie...

oj zdążysz jeszcze...

Opublikowano
3 godziny temu, Qwazi napisał:

Kurcze, żeby moja małżonka tak zechciała...zeznać😉

Ale bym miał dodatek emerytalny🙆...

Moja mówi że jak by wiedziała że z wariatem się ożeni to z domu by nie wyszła jak na podwórku byłem.A teraz po takich długich męczarniach powinienem jej rentę wypłacać.Ja mówię że OK ale dopiero jak do końca jej życie zmarnuje.

Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

daj definicje...

No yyyy.... taka....ten...no wiesz...

Jeszcze nie ma 22...nie wolno takich rzeczy pisać...dzieci mogą czytać🤷

Opublikowano

dobra, ale później napisz... ja już duzy jestem, a nie znam tego słowa...

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, marcin19071980 napisał:

Moja mówi że jak by wiedziała że z wariatem się ożeni to z domu by nie wyszła jak na podwórku byłem.A teraz po takich długich męczarniach powinienem jej rentę wypłacać.Ja mówię że OK ale dopiero jak do końca jej życie zmarnuje.

Odwracaj jej myślenie powoli i skutecznie...to Ty masz być pokrzywdzonym🤭...

Zbyszek, bo ono wieloznaczne. Zależy co sobie... wyobrazisz😉...

Edytowane przez Qwazi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v