Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i teraz pytanie kukurydzę pryskać dziś wieczorem czy poczekać do niedzieli wieczór 

Opryskał bym jutro rano, ale coś ma w nocy deszcz porosić 

W tym roku jakoś dziwnie, zielska prawie brak

• Confused 1
Opublikowano

dzień dobry. 

wolki nakarmic i jechać ołtarzyk robić. 

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

No i teraz pytanie kukurydzę pryskać dziś wieczorem czy poczekać do niedzieli wieczór 

Pryskaj po deszczu z rana

Opublikowano
6 minut temu, soltys48 napisał:

Widzisz Mareczku ja nie chcę ale muszę zebrać dziś kulki bo jutro mogłoby ich nie być 

No siano i żniwa święta nie uznają 

Ale nie kurna stonka 

8 minut temu, Karol6130 napisał:

W imię Ojca i Syna Karol dzisiaj dej spokój 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, soltys48 napisał:

Już kończę ,zwiezione i niech stoi do jutra czeka na rozładunek a ja z dziećmi zaraz na procesję bo Magda ma dziś pracę 

IMG20230608072619.jpg

To jesteś rozgrzeszony. 😉

Opublikowano
18 minut temu, Łolek napisał:

@Qwazipewnie brzeziny wycina na ołtarz bo go nie widać 🤔

Ja już byłem przy obsadzaniu brzózek dziś.

20 minut temu, gregor1284 napisał:

Jakby nie mogli wczoraj przygotować... ehhh

zwiędły by... dziś cza,,,

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Czyli to co stanowi jakiś profit dla kk to można robić. Rozsądnie 

Przed chwilą, wojtal24 napisał:

to wiesz co tam będzie się działo

Lepiej żeby nie 

• Like 1
Opublikowano

a gdzie zaufanie? co za charaktery macie że takie myśli i domniemania?

5 minut temu, gregor1284 napisał:

Czyli to co stanowi jakiś profit dla kk to można robić. Rozsądnie 

anie wiem jak to jest... kazali pomóc, to pomogłem...

nie można odmawiać...

Opublikowano
13 minut temu, Pafnucy12 napisał:

a gdzie zaufanie? co za charaktery macie że takie myśli i domniemania?

anie wiem jak to jest... kazali pomóc, to pomogłem...

nie można odmawiać...

A no odmówić nie wypada choć to roznie wychodzi 

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

No i bardzo ładnie z twojej strony.👍

A mszę z procesja o której godzinie macie?

Edytowane przez 6465
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v