Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
43 minuty temu, Desperado napisał:

Było tak, też mi już w czerwcu zmarzły, w którym roku nie pamiętam dokładnie, ale w latach 80-tych na pewno. I taki niby anomalie z zimnym rokiem też już bywały i to nie jeden raz, chociaż nie często, teraz byle wiatr większy, to zaraz cyklon, burza to zaraz Tornado, ciepło 30 st. to zaraz skwar, zimno -18 to bestia ze wschodu, pogody nie potrafią przewidzieć więcej jak dwa trzy dni, także ich opowiastki o ociepleniu klimatu też trzeba brać pół na pół. 

Trzeba straszyć elektorat 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
35 minut temu, PAN88 napisał:

I ty chcesz suszowe 🤣 ty pazerny faryzeuszu

Taki ty typ człowieka, ciągle mu mało 😉

6 minut temu, bratrolnika napisał:

I pracownice po d*pach pewnie klepać 😏

A jest to dodatkowo płatne 🤔to i  ja mogę iść 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
41 minut temu, PAN88 napisał:

I ty chcesz suszowe 🤣 ty pazerny faryzeuszu

Pisdał to co miał odmówić

Sąsiad w polu robi to koła mielą w dole i jeszcze nie posiane. 

Edytowane przez Rolnik1973
Opublikowano
37 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Pisdał to co miał odmówić

Sąsiad w polu robi to koła mielą w dole i jeszcze nie posiane. 

Z 5 lat temu 15 czerwca sadziłem z ojcem pyry

Opublikowano
52 minuty temu, gregor1284 napisał:

Żeby nie ukropki to i ja bym mógł 

Jak się nie będą odzywać to skąd poznasz z jakiego kraju. Wszystkie jęczą tak samo. 

Znaczy tak mi się wydaje bo nie sprawdzałem.

Nie masz kupca na kłodę dębową?

Opublikowano

kto dwa razy sieje,sadzi-ani razu nie zbiera.. u nas po powodziach probowali cos w czerwcu robic-choc wtedy -nieuwierzycie ,wody nie brakowalo-to i tak niewiele uroslo..

pogoda piekna,slonce swieic ,wiatr wieje a sano i tak nie schnoe, do poniedzialku musi lezec.

3 godziny temu, slawek74 napisał:

z rana w łepetynkę się uderzyłeś 🤔

wyborcy pis-u i widziowi kurwizji ten zabieg jest bardziej potrzebny...koscielne komisje to stwierdzily..

3 godziny temu, Łolek napisał:

Nie twierdzę że tak nie było, ale źródła informacji mocno wiarygodne germansko pejsowy fakt z onetem 

Ty chyba ich  bardzo lubisz 

to samo co kolega przedawkowanie kurwizji...

a szwajcarski ?? to tez be ?

onet siedzibe ma w krakowie.

1 godzinę temu, jacek1296 napisał:

Z makulskim z Lichenia to prawda, nawet z pomnika z papieżem go usunęli.

a skad oni to moga wiedziec ??  zyja w wiejskim swiece , w pis-owskiej bance informacyjnej.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Qwazi napisał:

Tak

Daje radę, bo jest plan założyć dużo bym nim nie pracował te 20 rzrzutników obornika na sezon, ale każdy odradza i mówi do większego

Edytowane przez MonteChristo
Opublikowano

jaka franca , dołki kopie i ptactwu ziarka na wierzch wyciąga 

IMG_20230603_114434.jpg

5 godzin temu, bratrolnika napisał:

Zdaj się na majstrów, oni lepiej od ciebie wiedzą jak zrobić żeby było dobrze.

Nic tak nie wk***ia jak iść do kogoś na robotę, bo ktoś cię zatrudnił bo sam zrobić nie umie, ale jak co do czego to cię chce uczyć jak robić 

to zależy , może i doświadczonych uczyć nie wypada a początkującym raczkującym w pewnych dziedzinach fachowcom warto pomóc swoją radą i pomysłem

@Chłoporobotnik fajnie totoło działa ;)

https://www.facebook.com/watch/?v=269218248921410

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v