Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Od producenta bezpośrednio z rembud łowicz. Kasztanowy melanż. Powyżej 250m² dostałem spory upust. Zamawiana początek kwietnia.

A i sprzedają nie ma metry tylko na całe palety.

U mnie kolor tiramisu. Takim fartem udalo mi sie wczoraj ugadac konkretny termin bo ten co ma ukladac to zawital do mnie z rodziną na stacje na hot dogi😀 W środę mają być. Teraz zakupic jeszcze kolejne materiały do drugiej inwestycji to sie zrobi za jednym razem jak juz bede rozkopany

• Thanks 1
Opublikowano
19 minut temu, gregor1284 napisał:

Ty mi asystentki to nie podbieraj 

No ja teraz się do niczego innego nie nadaje, a może bym tych lisci na wizji pojadł i ozdrowiał 

Za darmo?Nie, chyba że z tej partii że zwrotów co robale napoczeły.

Opublikowano
bratrolnika napisał:

26 minut temu, 6465 napisał:

Od producenta bezpośrednio z rembud łowicz. Kasztanowy melanż. Powyżej 250m² dostałem spory upust. Zamawiana początek kwietnia.

A i sprzedają nie ma metry tylko na całe palety.

no to i u mnie podobnie, kolor i kostka podobne, metrów prawie 200, zamawiałem też gdzieś w kwietniu, na początku, tyle że moja 63zł, chyba że mówisz o netto

w sumie to trochę już ułożyłem, ciężka to robota, ale wygląda nieźle

pokaz fotkę swojej pracy właśnie tak myślałem że nie zaglądasz tu bo kostkę kladziesz😆😆😆

Opublikowano
2 godziny temu, marcin19071980 napisał:

Ale mała pasiekę koło bazyliki to byś mógł prowadzić.I sprzedawać miód pod hasłem Święte Miody dobre na wrzody.Łolek da mleko i będzie miód z mlekiem dobry na krzepe.Trzymajcie się mnie a nie zginiecie

Absolutnie. Aby legalnie sprzedawać to za dużo zabawy... Zresztą nie wiadomo ile to wszystko jeszcze potrwa. Jutro najprawdopodobniej ojca będą ciąć. Co będzie później nie wiadomo. Pszczoły najdłużej bo tam i tak 99% prac samemu się wykonuje.

Opublikowano
1 godzinę temu, Uziu92 napisał:

a ja nie będę miał budynku przed żniwami raczej. 😡 Już mi majster 5 raz termin zmienia, dotrzeć nie może 😡 Wkurwienie moje sięga zenitu.

Mi się fartnęło. Super ekipa i wcisnęli mnie pomiędzy roboty. Mają blisko.

Tylko dach zamówiony w innej firmie i w uj drogo, bo jak się zgadałem to i moja ekipa by zrobiła i na pewno w lepszych pieniądzach.

Tylko wówczas termin roboty byłby listopad /grudzień a nie marzec

Opublikowano
2 godziny temu, Qwazi napisał:

Racja. Szczerze mówiąc, to ja tak naprawdę jeszcze nie do końca dowierzam. Bardzo porządny i pracowity chłopak. Gospodarstwo bardzo ładne. I budynki, i maszyny, i hodowla. Narobił się w życiu jak wół od małego, bo jego ojciec też młodo zmarł. Ile to wszystko warte...eh

Młody jak będzie miał właściwych doradców i pomoc to będzie miał cięzko ale utrzyma gospodarstwo tylko musi natychmiast dorosnąć 🙄

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Cóż to za wyprawa życia??? Ja właśnie wróciłem, wyprawa zakończona sukcesem

IMG_20230522_113508_874.jpg

U mnie trzeba się zarejestrować, ludzie się denerwują, ale nacisk jest na tą rejestrację teraz

Opublikowano
40 minut temu, Qwazi napisał:

Wiesław taki?

IMG_20230522_113829_919.jpg

amatorzy, bierze się liśc mniszka ,i patrzy się w jakiej odległości od druta się wytrzyma ,kiedy sierśc na grzbiecie wyprostuje😐 .   i kiedy do przodu postawi😐

• Haha 3
Opublikowano
11 minut temu, kizak napisał:

amatorzy, bierze się liśc mniszka ,i patrzy się w jakiej odległości od druta się wytrzyma ,kiedy sierśc na grzbiecie wyprostuje😐 .   i kiedy do przodu postawi😐

I jeszcze na boso, w rosie...żeby była pełna wiarygodność pomiaru😉

• Like 1
Opublikowano
23 minuty temu, kizak napisał:

To taka Podlaska wiagra 😁. Dlatego tam wszyscy pastuchy mają 😂

Opublikowano
Pomorzanin1222 napisał:

Jak dodać zdjęcie w kometarzu na telefonie?

przez przeglądarkę, w apce się nie da

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v