Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

pół biedy jak w opisie jest że netto, ale często tego nie ma. dzwonisz i dopiero.

tak chociaż człowiek będzie wiedział za ile furgusona wystawić.

I myślisz że dojcz lepszy

Zapłacisz za trypka 4000 jak sąsiad to wrócisz do zetura 

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Tandeta ot ZNAFCA  🤦‍♂️ poczytaj  popatrz i dopiero komentuj Gamoń to wszystko zepsuje daj mu kij to złamie kamień potłucze a metalową kulkę zgubi 

A i naprawdę zamiast tych nóg zacznij leczyć głowę 

Wysil się jacus  może kogoś rozbawisz 

jesli jestes taki zdolny, to po co tandete kupowales ?? chyba ze ktos inny bedzie jezdzil po piasku to moze pare lat wytrzymaja

moze i tobie bym polecil glowe leczyc -ale watpie czy jest co.

ty chocbys sie i wysilal i tak co nawyzej mozesz byc zalosny..

jesli ktos sprzedaje maszyne podobno solidna prawie nie uzywana za smieszne pieniadze -to jakis powod musi byc..

23 minuty temu, Qwazi napisał:

Nie to co Bomet🤔

Nie to co Bomet🤔

czytaj uwaznie -jesli  potrafisz..... bometa mam talerzowke..

ja mam agregat niemiecki. 

16 minut temu, witejus napisał:

Jak ktoś nie śmierdzi groszem to jeździ z bookingiem😝

a tacy jak ty to na d*pie siedza 😂

kurna- na interii w prognozie dlugoterminowej pierwsze bezdeszczowe dni  w polowie czerwca

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Zapłacisz za trypka 4000

lubię wydawać. zaraz jadę wydać w sumie na nic , więcej niż twoja piła warta... sie cenią doktory...

Opublikowano (edytowane)

z nudów...

dlatego ci mówie. żyj chwilą i nie szkoduj pieniędzy na bzdury... o ile stać na nie.

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
15 minut temu, Łolek napisał:

@Qwazizaciekawiło mnie czy jak Karol teraz taką wydajność łapie to ty mu te jałówki dasz bo on pewności nie ma 😉

No gdzie 🙆, po co🙆, żebym sam se wstydu narobił🤦, jeszcze będzie wołał, żebym mi do brakującego mleka dopłacił 😖...nie potrzeba mnie tego😬

• Sad 1
Opublikowano
20 minut temu, Łolek napisał:

Mariusz ty się nie znasz, jacus  jest światowiec on wi że Duńczycy robią gówno, tolmet też bo to on miał zastrzeżenia a bomet to jest sprzęt na lata, krajowy   i i gówrna półka 

No wim, dlatego pytam...jałtoryteta🤷

Opublikowano
17 minut temu, 6465 napisał:

Jak byś wystawiał podeślij linka. Bez obaw. Ja nie jestem rudy, ani po wierzchu ani w środku.

Ciekawe czy swojemu by sprzedał 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, Baks00 napisał:

Ciekawe czy swojemu by sprzedał 🤔

Tak na oko to on godny zaufania. Jak by nie chciał sprzedać to z troski o kupującego.

Opublikowano
18 minut temu, jacus napisał:

czytaj uwaznie -jesli  potrafisz..... bometa mam talerzowke..

ja mam agregat niemiecki. 

Postaram się...dziękuję, że raczyłeś mi zwrócić uwagę...

22 minuty temu, jacus napisał:

jesli ktos sprzedaje maszyne podobno solidna prawie nie uzywana za smieszne pieniadze -to jakis powod musi byc..

Widziałeś wogóle taki agregat, jak Marek kupił🤔 wiesz, dlaczego on został sprzedany🤔

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

Tak na oko to on godny zaufania. Jak by nie chciał sprzedać to z troski o kupującego.

Mówisz swój chłop 👍

Obserwuje już jednego mf w sąsiedztwie Zbigniewa,ot długo się sprzedaje 

Opublikowano

Poka, lubię MFy.

2 minuty temu, Baks00 napisał:

Mówisz swój chłop 👍

Obserwuje już jednego mf w sąsiedztwie Zbigniewa,ot długo się sprzedaje 

Opublikowano (edytowane)

Ale i qq na gliniastej ziemi lekko będzie miała zejść bo tydzień temu jak popadało to z wierzchu twardo się zrobiło.A już przed niedziela się przebijała akurat w dobry czas ten deszcz..

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
Przed chwilą, Strongman napisał:

Ale i qq na gliniastej ziemi lekko będzie miała zejść bo tydzień temu jak popadało to z wierzchu twardo się zrobiło.

A i somsiadom moim może powychodzi  bo marne szanse były na to. Tam się nie dało orac tylko się garnęło. Normalnie jak popiół 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v