Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ale fajnie pada, dycha już przekroczona, a do wieczora niby ma padać. Człowiek czekał deszczu, a teraz doglebowki w qq nie da zrobić 😂 jutro tydzień, ale jeszcze głęboko. Zimno chyba

Opublikowano
47 minut temu, Desperado napisał:

No nareszcie ktoś się zlitował i ukręcił bata na sprzedających na OLX cena ma być podawana końcowa brutto i z Vatami i innymi pierdołami, a nie cwaniaczki cena zaniżona żeby tylko przyciągnąć klienta, a jak dzwonisz to cena z kosmosu. Dzwonisz, cena inna i już dziada zgłaszasz że oszukuje.

obraz.png

Tak powinno być wszędzie i na wszystko co jest w sprzedaży. 

Pada 🌧️

Opublikowano
23 minuty temu, DANDYS napisał:

ja.na dużo startuje ale mnie nie dopuścili bo nie sąsiednia gmina, a teraz teraz mają być i później pewnie też będą i jeszcze jeszcze później będą 🤣tylko k**wa nic nie mogę wziąć 😐

To chociaż na złość wbijaj w cenę 😛 

Opublikowano

W wiosce obok jest spoldzielnia,juz 2 lata nie mają krów tylko roślinna, prawie 200ha. Mieli upadać ale jakos ciagna dalej,mlodychndo pracy nie ma,same stare dziadki. Moze w przyszlosci bedzie pare ha do wyrwania a tam ziemia juz troche lepsza

Opublikowano
1 minutę temu, DANDYS napisał:

aż taka k**wą nie jestem Marcin

No to widzisz a takie szoki się Tobą nie przejmują . W takim przypadku nie powinieneś zasłaniać się honorem

Opublikowano
marcin19071980 napisał:

Tak dzisiaj śniadanie przymarudzilem bo pada i miałem włączony telewizor.Tak się zastanawiam, skąd nasz miłościwy rząd weźmie na to wszystko pieniądze.Na to dopłaty na tamto rewaloryzacjia tego podwyżka podatku obniżka to za darmo tamto za 50%.Ja pier..... skąd na to brać.

nie swoje to się łatwo rozdaje

Opublikowano
Desperado napisał:

No nareszcie ktoś się zlitował i ukręcił bata na sprzedających na OLX cena ma być podawana końcowa brutto i z Vatami i innymi pierdołami, a nie cwaniaczki cena zaniżona żeby tylko przyciągnąć klienta, a jak dzwonisz to cena z kosmosu. Dzwonisz, cena inna i już dziada zgłaszasz że oszukuje.

a czy to coś zmieni, ile ja już zgłoszeń do olx wysłałem że oszustwo np z traktorami zachodnimi wystawionymi po 50 tys a wartymi 200 i dalej te ogłoszenia wisiały.

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

tandeta -u mnie walki by padly po paru ha ilu

Nie to co Bomet🤔

1 godzinę temu, jacus napisał:

widzocznie do niczego sie nie nadawala.

Nie to co Bomet🤔

Opublikowano
21 minut temu, Uziu92 napisał:

a czy to coś zmieni,

przynajmniej jak spojrzysz, to będziesz wiedział czy to z vatem czy bez...

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

No i jest nówka akumulatorek

IMG_20230517_114910.jpg

hebel załóż bo skoro mówiłeś, że dzień wcześniej było ok, a nazajutrz akumulator dętka to może masz jakiegoś złodzieja w instalacji.

Opublikowano
Pafnucy12 napisał:

21 minut temu, Uziu92 napisał:

a czy to coś zmieni,

przynajmniej jak spojrzysz, to będziesz wiedział czy to z vatem czy bez...

niby tak, bo powszechna praktyka to cena netto za coś podana, na zdjęciu coś innego a później w opisie że cena netto i dotyczy np maszyny z ostatniego zdjęcia 😁

Opublikowano

pół biedy jak w opisie jest że netto, ale często tego nie ma. dzwonisz i dopiero.

tak chociaż człowiek będzie wiedział za ile furgusona wystawić.

Opublikowano
16 minut temu, Qwazi napisał:

Nie to co Bomet🤔

Nie to co Bomet🤔

Mariusz ty się nie znasz, jacus  jest światowiec on wi że Duńczycy robią gówno, tolmet też bo to on miał zastrzeżenia a bomet to jest sprzęt na lata, krajowy   i i gówrna półka 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

hebel załóż bo skoro mówiłeś, że dzień wcześniej było ok, a nazajutrz akumulator dętka to może masz jakiegoś złodzieja w instalacji.

7 lat

Miał prawo

Podładowałem wczoraj by zapalił zrobiłem 40 km i po godz nie odpalił. 

Hebel mam z 10 lat już i po jeździe rozłączam. 

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

pół biedy jak w opisie jest że netto, ale często tego nie ma. dzwonisz i dopiero.

tak chociaż człowiek będzie wiedział za ile furgusona wystawić.

Jak byś wystawiał podeślij linka. Bez obaw. Ja nie jestem rudy, ani po wierzchu ani w środku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v