Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
48 minut temu, soltys48 napisał:

Ja wziąłem drogo nawet bardzo ale na 99% z czasem wykupię 

Taki pewien tego jesteś 🤔

Bez urazy ale życie pisze różne scenariusze.

Dostaliście KRUS 🤔 609zl plus za ha przeliczeniowe

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

W Tucholi mi składali z segmentów 

orginalna ma 11cm + 8,2cm i znalazłem taką do landini  za 700 brutto, tylko nie wiem, czy idzie w kombajnie na stożek to sprzęgiełko, musze najpierw sprawdzić pompę i zajrzec do rozdzielacza, może jakiś syf siedzi

1 godzinę temu, soltys48 napisał:

@jahooodojdą daj znać bo różnie u mnie z wysyłką mms

doszło

Opublikowano
32 minuty temu, PAN88 napisał:

Ja 1125 x2 plus hektary

Opublikowano
58 minut temu, DANDYS napisał:

ale słyszałem że jak wysokie czynsze to zbytnio nie chcą sprzedawać bo korzystniej im jak płacisz czynsz ,ale czy to prawda to nie wiem

🙆

Starszy chłop bez następców sam proponował wykup

35 minut temu, DANDYS napisał:

@soltys48pa ile mamek by chodziło 

IMG_20230420_190610.jpg

IMG_20230420_190606.jpg

Aż do lasu wszystko łąki

A no by chodziły.....

32 minuty temu, PAN88 napisał:

🤔

Mi nie musisz tego mówić , różne rzeczy w życiu przechodziłem a co do ziemi to sam właściciel zapytał czy nie lepiej żebym kupił 

2 minuty temu, jahooo napisał:

orginalna ma 11cm + 8,2cm i znalazłem taką do landini  za 700 brutto, tylko nie wiem, czy idzie w kombajnie na stożek to sprzęgiełko, musze najpierw sprawdzić pompę i zajrzec do rozdzielacza, może jakiś syf siedzi

doszło

Proste ośki 

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

No ile te ludzie przejedzą 🙆.

U mnie 26 z hakiem w tym roku ale chyba zostanie sadzeniaka i jeszcze z 0,70 dosadze.

Opublikowano
4 godziny temu, Łolek napisał:

Jak myślicie będzie dobrze 

16819974559742352448081824614032.jpg

Na moje oko przycienko ,każdy zawrót z początku będziesz głaskal .    Traktor z zapomnianym włączonym napędem zrobi robotę  U siebie te przyżyłowałem na jeszcze 2 x 25 ton ,a teraz klamoty stoją  ,i przydałoby się jeszcze . Tylko że ja wymieniałem grunt i poziomy budynków nie brane pod Uwagę ,a na podwórku to już mam przegląd nawierzchni , co panie chcesz . O i zaplątane skądś słomki ,czy listki wkurw....  . a poza tym luxio👍

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Qwazi napisał:

To ile masz swojej ziemi?

Takie rzeczy tylko priv

2 godziny temu, DANDYS napisał:

zawsze wynikało że masz swojej koło 40

Obrabiam ,ale nie jestem właścicielem wszystkiego

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, PAN88 napisał:

już nawet zapłacony.. z tydzień temu chyba...

jak podwyżki, to podwyżki...

Wam powiem, że fajno sie pryskało wieczorem..., tylko wieczór za krótki... a dodam że bez ścieżek jeszcze wcześniej bym skończył... nawet by mozna na światłach, ale już mi sie nie chciało..

Edytowane przez Pafnucy12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v