Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, malaczarna napisał:

Jeszcze obornik i orka ma być..

no też mam, ale to pod łubin będzie...

ja na szczęście mam ... zwyczajne pola...

Opublikowano
6465 napisał:

11 minut temu, Uziu92 napisał:

kiedyś to było 😁 a teraz się 300 wleje w dużego i prawie całe pole Zaorze bez tankowania.

mocarna siuntke palić ? no co Ty 😁

Tyle chyba nie wejdzie w swojego max wlałem 250l. Coś tam na dnie było ale na pewno nie 50

pod korek prawie 300 wchodzi.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, 6465 napisał:

Tyle chyba nie wejdzie w swojego max wlałem 250l. Coś tam na dnie było ale na pewno nie 50

Tylko jak będziesz kupował w sklepie rurki to powiedz mu niech ci odrazu da dobrą bo mi jak pękła to kupiłem i na drugi dzień znowu musiałem jechać i kupić to odrazu mu powiedziałem że wolę drożej zapłacić niż dwa razy jeździć.

Teraz dwie wiszą w zapasie😁

Edytowane przez stempos1980
Poprawa
  • Thanks 1
Opublikowano

zetor w wersji powiekszonej ma zbiornik 92 l.

mozo jutro uda sie troche wypalic bo pelny stoi juz drugi tydzien a jeczmien na strychu .

robilem dzisiaj kurs na opryskiwacz- prawie polowa kursantow to bylo pracownicy pgnig- po wuja im to ?? beda gazem opryskiwac 😂

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Ale co za tydzień?

ta pensja... ech... co tu jak by nie ja...

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Zasługują na te 2100

2100 jak by teraz sprzątaczka usłyszała to śmiech jej było by słychać jeszcze na marsie. O ile w ogóle nie kazała by ci się pocałować w d*pę. Nie te czasy lata 90 się skończyły. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, 6465 napisał:

Ty to jednak masz sporo wspólnego z Traczem .

Więcej niż nam się wszystkim wydaje. Mało tego Ci powiem u jednego zauważyłem ostatnio na spacerze że fotowoltaike sobie zamontował. No i w poniedziałek wezwałem do siebie mówię skąd na to wziął pieniądze, no powiedział że od 15 lat z żoną oszczędzali mieli kupic auto ale zainwestowali w to bo po 600zl za prąd płacili. No to teraz się zastanawiam czy mu te 600 z wypłaty nie obcinać skoro na prąd już mu nie potrzeba?

Edytowane przez gregor1284
  • Haha 4
Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Więcej niż nam się wszystkim wydaje. Mało tego Ci powiem u jednego zauważyłem ostatnio na spacerze że fotowoltaike sobie zamontował. No i w poniedziałek wezwałem do siebie mówię skąd na to wziął pieniądze, no powiedział że od 15 lat z żoną oszczędzali mieli kupic auto ale zainwestowali w to bo po 600zl za prąd płacili. No to teraz się zastanawiam czy mu te 600 z wypłaty nie obcinać skoro na prąd już mu nie potrzeba?

A w dupe to ci jeszcze żaden nie nakopał? Za takie traktowanie. 

• Like 2
  • Confused 1
Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Obetnij i zatrudnij ochroniarzy, bo w końcu ktoś połamie ci nogi. Przynajmniej tak kończyło się to we wspomnianych latach 90. 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Znałem takiego cwaniaka co zatrudniał Ukraińców i nie chciał im płacić dostał kiedyś noża na mieście, nie wiedział od kogo. Jakoś go odratowali. A zakończył z powodów zdrowotnych. Niech mu ziemia lekka będzie.

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

A w dupe to ci jeszcze żaden nie nakopał? Za takie traktowanie. 

No co ze mało place? 2000zl to jest mało? Za 2000 to sobie można kupić wszystko, spełniać marzenia, podróżować a jeszcze i parę groszy odłożyć. Podejrzewam że bardzo dużo ludzi chciało by za tyle pracować bo to jak dla mnie jest suma bardzo duża. Ja nie jestem chytrusem mam otwarta kieszeń także dla moich pracowników wszystko.

2 minuty temu, pedro2 napisał:

Tracz weź Ty się za robotę, cały boży dzień nakurwiasz na forum, ileż można. Jeszcze mi doope zawracasz 🤪

W słusznej sprawie. Do południa zarobiłem a teraz wmiedzy czasie ogarniam papierologie. Gotowy jesteś na tą niedzielę? 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v