Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

No widzisz nawet wszyscy adwokatami a ja dalej dziadem 🙄

Mieciu dalej jesteś numer jeden. Marcin to się jeszcze długo musi uczyć, żeby się do Ciebie choćby trochę zbliżyć w takim dziadowaniu...w Twoim wydaniu. A ja tam mogę porobić za Twojego adwokata...w aferze alternatorowej🤭

• Haha 1
Opublikowano
14 minut temu, Qwazi napisał:

Mieciu dalej jesteś numer jeden. Marcin to się jeszcze długo musi uczyć, żeby się do Ciebie choćby trochę zbliżyć w takim dziadowaniu...w Twoim wydaniu. A ja tam mogę porobić za Twojego adwokata...w aferze alternatorowej🤭

Toć pisałem że wszystko układa się po myśli. Mnie adwokatów nie brak.

Opublikowano
6 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

@Pafnucy12 

Pozytywny ,to chyba teraz mogę do agregatu czepiać 🤔

IMG_20230323_135549_104_HDR.jpg

Gdyby był negatywny też byś mógł. I nawet walnąć setkę na odwagę przy siewie też 

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Toć pisałem że wszystko układa się po myśli. Mnie adwokatów nie brak.

Ajjj...myślałem że się wkręcę...i troszkę poznam Twoje... tajemnice 🙄

Opublikowano
43 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Taką samą Rumbe, Verdi, Olimpie czy Rendezvous sadziłem sadzarką, tylko nie taką najprostszą tarczową a chwytakową ;) Jedynie jak korzeń był za długi i się podwijał to się go trochę skracało ;) I uważaj żeby nie posadzić z podwiniętym korzeniem bo będą słabiej rosły, ale Tobie to chyba nie muszę tłumaczyć ;) 

No wiem o tym.

Głęboko redlice puściłem.

Murano doniczkowana to musiałem ręcznie.

Jeszcze gość ma 700szt jakbyś chciał😉

40 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie jestem już czarnym charakterem? 🤔🙄

Oj tam, daltonista nie rozróżni😜

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Gdyby był negatywny też byś mógł. I nawet walnąć setkę na odwagę przy siewie też 

Ajjj...myślałem że się wkręcę...i troszkę poznam Twoje... tajemnice 🙄

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Czemu???? Co to za głos rozpaczy????

28 minut temu, 6465 napisał:

Mówi mąż do żony , ogól c*pe. I obudził się łysy.

@jahooo tak to leciało?

Ale to nie o mnie...nie o mnie to...🤔🤭

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

No wiem o tym.

Głęboko redlice puściłem.

Murano doniczkowana to musiałem ręcznie.

Jeszcze gość ma 700szt jakbyś chciał😉

Oj tam, daltonista nie rozróżni😜

Znajomy jak kupił z Włoch truskawki na 1ha to teraz ogarniam mu temat odkażania tego ha.

13 tys taki zabieg.

Jakiegoś tyfusa nabył z sadzonkami🙄

• Sad 1
Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał:

Czemu???? Co to za głos rozpaczy????

Ale to nie o mnie...nie o mnie to...🤔🤭

No ja tam cię nie widziałem to nie wiem.😁

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Krzyk rozpaczy się mówi. Siadaj pała! Nie lubię jak ktoś sprawdza moje poczynania czy w drogę mi wchodzi 

Żadne sprawdzanie czy wchodzenie w drogę. To się reprezentacja nazywa, albo działanie w substytucji. No i jest tajemnica adwokacka...

Opublikowano
3 minuty temu, stempos1980 napisał:

Znajomy jak kupił z Włoch truskawki na 1ha to teraz ogarniam mu temat odkażania tego ha.

13 tys taki zabieg.

Pewno jakby poszedł drogą sądową to by mógł grosza wyrwać

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

Ile płacicie za fryzjera 🤔

Nie interesuję się piłką nożną🤭

Opublikowano
5 minut temu, stempos1980 napisał:

13 tys taki zabieg.

Tunele te z rurek używki warto to kupować?

2 minuty temu, Qwazi napisał:

Żadne sprawdzanie czy wchodzenie w drogę. To się reprezentacja nazywa, albo działanie w substytucji. No i jest tajemnica adwokacka...

Obejdzie się 

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

No ja tam cię nie widziałem to nie wiem.😁

No mam chroniczne braki w owłosieniu...na głowie. Ale moja małżonka doprowadziła do tego, konsekwentnie karmiąc mnie...w wiadrze...nie tak, że ogoliła. Jeszcze ją może przesłucham na tę okoliczność, ale nie... dzisiaj. Zbyt bojowa jest🤭

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Sorok 

U mnie połowa lub połowa plus 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v